Görüş Bildir
Haberler
Oyun Oynarken Kazanç Sağlamak İsteyenlere: Kendine Ait Bir NFT Marketi Olan 10 Oyun

Oyun Oynarken Kazanç Sağlamak İsteyenlere: Kendine Ait Bir NFT Marketi Olan 10 Oyun

Onat Yılmaz Çakalcı
31.10.2022 - 15:06 Son Güncelleme: 24.10.2022 - 10:13

Kripto paralar ve blok zincir teknolojisi gün geçtikçe popülerleşmeye devam ediyor. Hayatımızın her alanında yer bulmaya başlayan bu teknolojiler oyun dünyasında da yaygınlaşmaya başladı. Özellikle NFT'lerin de daha bilinir hale gelmesiyle kimi oyunlar tamamen bu alanlara yönelmeye başladı. Bu listemizde kendine ait NFT marketi olan 10 oyuna bakacağız

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rise Online

1. Rise Online

Yerli MMORPG yapımı Rise Online oyunculara geniş bir NFT marketi sunuyor. Oyun içinde yaptığınız şeylerin karşılığını gerçek para ile alabilmek oldukça tatmin edici bir his. Rise Online'da bir yandan eğlencenin dibine vururken bir yandan da para kazanabilir, geçirdiğiniz saatleri gelire dönüştürebilirsiniz.

2. Star Atlas

2. Star Atlas

Star Atlas Solana üzerine inşa edilmiş bir bilim kurgu oyunu. Kendi içinde de NFT marketi barındıran bu oyunda kullandığınız gemileri bile kripto paralar vasıtasıyla elde ediyorsunuz. Star Atlas'da kendi filonuzu kurabilir, bununla oyundan elde ettiğiniz kaynakları satarak kripto para elde edebilirsiniz.

3. Sandbox

3. Sandbox

Sandbox kripto para odaklı oyunların en büyük ve en popülerler isimlerinden birisi. Metaverse odaklı olan bu oyun kullanıcılarına pek çok seçenek ve aktivite sunuyor. Sandbox dünyası içinde kendinize yer ve eşya alabilir, burada ikinci bir hayat inşa edebilirsiniz. Oldukça büyük bir NFT marketi de bulunan Sandbox, kripto para oyunu oynayanların en öncelikli seçeneklerinden.

4. My Neighbor Alice

4. My Neighbor Alice

Bir zamanların popüler çiftlik oyunları My Neighbor Alice ile beraber geri dönüyor. Hepimizin FarmVille gibi isimlerden alışık olduğu çiftlik ve çiftlik işletmeciliği konseptine My Neighbor Alice NFT sistemini de entegre ederek oyunculara yaptıklarının bir karşılığı olduğunu gösteriyor. Normal çiftlik oyunlarında yaptığınız aktiviteleri burada da yaparak eğlenceli zaman geçirebilir, ayrıca oyunun sunduğu NFT marketi özelliğinden de yararlanabilirsiniz.

5. Axie Infinity

5. Axie Infinity

Axie Infinity güçlü Pokemon esintileri taşıyan Ethereum tabanlı bir oyun. Axie adı verilen tatlı yaratıkları toplayıp ürettiğimiz oyunda diğer oyunculara karşı mücadele ediyoruz. Her Axie'nin kendine özel güçleri ve zayıflıkları var, ayrıca her birinin genetik kodu da kendine özel. Oyunda ayrıca SLP adlı bir kripto para birimi kullanılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sorare

6. Sorare

Türk oyuncuları olarak kendi takımımızı kurarak mücadele etmeye ve fantezi futbolu yapmaya bayılıyoruz. Sorare de kendine bunu hedef koyarak yola çıkmış olan bir proje. Alınıp satılabilen kartlarla takımımızı büyütüp güçlendirdiğimiz Sorare'de diğer oyuncularla mücadele ediyor,  zirveye çıkmaya çalışıyoruz.

7. Gods Unchained

7. Gods Unchained

Gods Unchained Hearthstone benzeri stratejik bir kart oyunu. İnşa ettiğimiz destemizle diğer oyunculara karşı mücadele ediyor, zirveye çıkmaya çalışıyoruz. Maç kazandıkça gelen yeni kartlar ve eşyalarla da destemizin gücüne güç katıyoruz.

8. Decentraland

8. Decentraland

Decentraland, geleceğine oyuncuların karar verdiği oldukça büyük bir metaverse oyunu. Decentraland'de oyunun dünyasına neler olacağına oyuncular karar veriyor, ellerindeki oyun parasına göre oy kullanarak fikirlerini dile getiriyorlar. Decentraland'in uçsuz bucaksız dünyasında kaybolabilir, etrafı doyasıya keşfedebilirsiniz.

9. CryptoKitties

9. CryptoKitties

CryptoKitties Ehereum ağı üzerinde oynanan ve Kitties isimli tatlı canlıları büyütüp yetiştirmemize ve satmamıza olanak sağlayan bir NFT oyunu. Kitties'leri birbiriyle çiftleştirip yeni Kitties'ler yetiştiriyor ve kendimize yeni hayvanlar ediniyoruz. Kitties'ler farklı olduğundan onlardan gelenler yavruların da kendilerine göre özellikleri ve görünüşleri oluyor.

10. Splinterlands

10. Splinterlands

Splinterlands tıpkı Gods Unchained gibi bir kart toplama ve deste inşa etme oyunu. Alacağınız kart setleri ile kendinize güçlü kartlar bulabilir ve bu kartlarla da güçlü bir deste inşa edebilirsiniz. Bu destelerle de diğer oyunculara karşı mücadele vererek zirveye gidebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın