Görüş Bildir
Haberler
Oyun Oynamayı Sevenlerin Çok İyi Bildiği En Sinir Bozucu 10 Durum

Oyun Oynamayı Sevenlerin Çok İyi Bildiği En Sinir Bozucu 10 Durum

Berk S.
29.09.2016 - 14:45

Oyun oynamanın birçok kişi için çok zevkli bir aktivite olduğu su götürmez bir gerçek. Herkesin farklı zevkleri var; Evde online oyunlar oynayandan, telefonunda Candy Crush, Clash of Clans vs. takılana veya PS kafelerde PES ve FIFA oynayanlara kadar. Tabi oyun oynamak her zaman bizi neşeli yapmıyor. Her ne kadar birer oyun olsalar da bizleri arada sırada sinir etmeyi başarıyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Need for Speed'de bulunan trafik araçları

1. Need for Speed'de bulunan trafik araçları

NFS serisinde her ne kadar asıl can sıkıcı olan olayları genelde polisler yapsa da kesinlikle en nefret edilen ve sinir olunan durum, bitiş çizgisine çok az kala trafikteki saçma bir arabaya toslamak ve son sıraya düşmek. 

Öyle bir geliyorlar ki sanki bile bile üstümüze sürüyorlar. İşiniz yoksa baştan restartlayın. Hele bir de yol uzunsa şimdiden geçmiş olsun.

2. Elektriklerin kesilmesi

Online oyunlarda maçı kaybedip üstüne ceza yemeniz, hikaye modunda oynuyorsanız oyunu save yapamadan bütün emeklerinizin gitmesi. Bunun için söylenecek çok şey var da neyse. Tabi güç kaynağınız varsa en büyük sizsiniz.

3. Dark Souls serisini oynamak

3. Dark Souls serisini oynamak

Bana oyun dayanmaz diyen oyuncuları bile arada sırada sinir etmiş bir Aksiyon RPG oyunu olan Dark Souls'un, bazı aşırı abartılı boss'ları ve gıcık kayıt sistemi de ayrı bir bela. Hele bir de abisi Demon's Souls var, ondan hiç bahsetmeyeyim.

4. Smurfler veya hile kullananlar

Online oyunlarda karşımıza çıkan bu tipler genelde her zaman rakip takıma denk gelirler. Özellikle hile kullananlar insanı sinirden çok kanser ederler.

5. FIFA'nın muhteşem kaleci yapay zekası ve momentum

5. FIFA'nın muhteşem kaleci yapay zekası ve momentum

FIFA en başarılı futbol oyunu olsa da, kalecilerin yapay zekaları hala Allah'a emanettir. Evinizde online oynarken kaleciler yüzünden kaybedilen maçı geçtim, kafede arkadaşlarınızla beraber oynarken yediğiniz aşırı saçma bir gol bile insanı çıldırtan bir durum gerçekten. Bir de momentum olayı var ki, yırtınsanız da o maçı kaybettiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Online oyunlarda takımınızın ruslardan oluşması

6. Online oyunlarda takımınızın ruslardan oluşması

Özellikle Dota 2 veya CS:GO'da bulunan bu arkadaşlar nefes almadan dakikada 1000'den fazla kelime kullanırlar. %90'ının berbat şekilde oynamaları da cabasıdır. ''2 dakika sus be kardeşim.''

7. Yüksek ping

Online oyun oynayan herkesin başına gelmiştir. Zaten ülkemizdeki upload ve download sınırları belli, o yüzden artık herkes alıştı diyebilirim.

8. Aşırı zorlaştırılmış bulmacalar

8. Aşırı zorlaştırılmış bulmacalar

Genellikle bu bulmacaların kazık versiyonları Hack'n Slash türündeki oyunlarda bulunurlar. Zamanında bazıları ömrümüzü yemiştir. Tabi artık Youtube'dan direk walkthrough'larını izliyoruz.

9. Oyundayken telefon çalması

Mobil oyuncuların bile sinirlendiği zamanlar oluyor. Tam Temple Run'da kendi rekorunuzu tekrardan kıracaksınız veya Clash of Clans gibi online oyunlarda rakibinize saldırırken birden telefonunuz çalar ve içinizden; ''Abicim 5 dakika arasan sonra ne olurdu?''

10. Misafir çocuğu

Eskiden evinize gelen küçük yaştaki misafir çocuğunun annenizin zoruyla bilgisayarınıza oturması ve yanlışlıkla new game'e tıklaması kadar sinir bozucu bir şey yoktu. O kadar emeğiniz bir tıkta gidiyordu. Sinirlendirmekten daha çok insanı üzen bir durumdu. Elbette birçok kişi de içinden olsa da o çocuklara sağlam giydirmişti. Tabi artık yeni çıkan oyunların birçoğunda bu durumu yaşamıyoruz. Zaten onlar da bizim bilgisayarımıza oturmak yerine kendi tabletleri ile oynuyorlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
94
54
15
8
7
7
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ugur Coskun

Türktelekom yüzünden online oyun oynayamayanlar !!! Like!!

Ahmet Yeleralmaz

Tabi birde henüz oyunu yeni açtığınız halde azıcık da benimle ilgilen çok sıkıldım diyen eşi unutmamak gerekir :)

Nida Aksu

birincele.com