Görüş Bildir
Haberler
Oyun Dünyasının Oscar'ları: The Game Awards 2023 Yılın Oyunu Adayları Açıklandı

etiket Oyun Dünyasının Oscar'ları: The Game Awards 2023 Yılın Oyunu Adayları Açıklandı

Sizi bilemiyoruz ancak 2023 oyun dünyası için harika geçti. Peşi sıra çıkan harika oyunlar arasında kendimizi kaybetmişken oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden The Game Awards kapıda. The Game Awards 2023'ün sonucu en çok merak edilen kategorisi 'Yılın Oyunu' için ise adaylar belli oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyunseverler ne demek istediğimizi anlayacaklar, ne yıldı ama!

2023 öyle bir geldi ki biz bile şaşıp kaldık. Yılın neredeyse her ayına bir çok beklenen oyunun düştüğü 2023'ü yavaş yavaş geride bırakmaya hazırlanırken oyuncuların gözü kulağı şimdilerde The Game Awards'ta yılın oyunu unvanını hangi oyunun kapacağında

The Game Awards 2023'ün en çekişmeli kategorisi "Yılın Oyunu" için adaylar nihayet belli oldu.

The Game Awards 2023'ün en çekişmeli kategorisi "Yılın Oyunu" için adaylar nihayet belli oldu.

Alan Wake 2, Baldur's Gate 3, Resident Evil 4, Marvel's Spider-Man 2, Super Mario Bros. Wonder ve The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom bu senenin en iyisi olmak için yarışacaklar. Yalnızca yılın oyunu değil, diğer tüm kategorilerde siz de oylamaya katılabilirsiniz.

Starfield ise aday dahi gösterilmedi!

Starfield ise aday dahi gösterilmedi!

Kimi oyuncular tarafından yılın oyunu olacağına kesin gözüyle bakılan Starfield bırakın bunu başarmayı, adaylar arasında dahi yok. Bethesda'nın 20 küsür yılın ardından çıkarttığı ilk orijinal IP olan, yıllardır büyük beklentilerle yolu gözlenen Starfield senenin kesinlikle en büyük şoklarından oldu.

Peki The Game Awards ne zaman? Nasıl oy kullanacağız, nasıl izleyeceğiz?

Peki The Game Awards ne zaman? Nasıl oy kullanacağız, nasıl izleyeceğiz?

8 Aralık Cuma gecesi TSİ 03:30'da başlayacak olan The Game Awards yalnızca bir ödül töreni değil, merakla beklediğimiz oyunlardan duyuru ve haberler göreceğimiz bir etkinlik de olacak. The Game Awards 2023 YouTube, Twitch, Facebook, TikTok, Instagram ve Kick üzerinden canlı izlenebilecek. Tüm kategorilerde oy kullanmak için ise buradan ilgili sayfaya ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
5
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın