Görüş Bildir
Haberler
Oynadığınız Oyunları Daha Eğlenceli Hale Getiren Game Trainer Nedir? Oyunlarda Nasıl Size Yardımcı Olur?

Oynadığınız Oyunları Daha Eğlenceli Hale Getiren Game Trainer Nedir? Oyunlarda Nasıl Size Yardımcı Olur?

Efe Eren GENÇ
06.11.2022 - 10:36 Son Güncelleme: 17.10.2022 - 23:49

Hepimiz tek oyunculu oynarken bazı noktalarda tıkanıp ek yardıma ihtiyaç duymuşuzdur. GTA'da hile kodları yazarak beladan kurtulmak da buna dahil tabii. Peki bunu sadece GTA'da veya belli başlı serilerde değil, istediğiniz her tek oyunculu oyunda yapmak isteseydiniz ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu noktada devreye game trainer yazılımları giriyor.

Bu noktada devreye game trainer yazılımları giriyor.

Game trainer programları, sizin tek oyunculu deneyiminizi geliştirmek için çalışıyor. Bu araçlar, oyunları istediğiniz hâle getirmenizi sağlıyor.

Kontrol tamamen sizin elinizde!

Kontrol tamamen sizin elinizde!

Game trainer araçları sayesinde oyunda istediğiniz kadar özel değişiklikler yapabilmeniz mümkün. İsterseniz karakterinizi baştan sona yeniden tasarlayacak hileler kullanabilir, isterseniz de kendinize sadece bir yetenek puanı ekleyebilirsiniz.

Neler yapabilirsiniz mesela?

Neler yapabilirsiniz mesela?

Bu programlarla tadını çıkarabileceğiniz sayısız oyun bulunmakta. Şimdilik örnek için Elden Ring'i ele alalım. 

Oyunda zorlanıyorsanız ve tek amacınız biraz stres atmaksa game trainer kullanarak karakterinizin bütün yeteneklerini istediğiniz gibi arttırabilirsiniz. Bunun yanında eşya düşürme oranını da yükseltmeniz mümkün. Elden Ring'de game trainer kullanarak yapabilecekleriniz arasında yapay zekanın seviyesini değiştirme, ölümsüzlük açma, zamanı durdurma gibi seçenekler de bulunmakta.

Bu noktada inisiyatif tamamen size kalıyor.

Hile değil, yardım.

Hile değil, yardım.

Game trainer programları sadece tek kişilik modlarda çalıştığı için hile kullanımına dair yasakları veya etik kaygıları dert etmenize gerek yok, sonuçta sadece kendi oyun deneyiminizi kendinize göre ayarlıyorsunuz.

Kısacası kolaylaştırmak istediğiniz herhangi bir tek kişilik oyunda bu programları kullanarak oyun deneyiminizi bir üst seviyeye çıkarmanız mümkün.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
7
5
4
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ergün Zereyak

Tariner hiledir ve hep hile kalacak. Sponsor için gidip pembiş yalanlar söylemeyi bırakın. Gerçekleri, yalanlarla karıştırınca hile olmadığını söylmeke daha ... Devamını Gör

Bozkurt

Bazı oyunlarda hile kullanıdığım çok oldu lakin günümüzdeki hilelerin tamamı virüstür. Sadece WeMod konusunda emin değilim. Güvenli olduğu söyleniyor.