Görüş Bildir
Haberler
Otura Otura Sıkıntıdan Patlayacak Hale Gelenler İçin Evde Yapılabilecek 13 Değişik Uğraş

etiket Otura Otura Sıkıntıdan Patlayacak Hale Gelenler İçin Evde Yapılabilecek 13 Değişik Uğraş

Duygu Akkurt
24.10.2016 - 12:13

Evde sıkıntıdan patladığınız, yapacak bir şey bulamadığınız da size yardımcı olabilecek bir içerik hazırladık. Buyurun bakalım neler bulmuşuz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Keyfini çıkarın!

1. Keyfini çıkarın!

İnsanlar sıkılmanın kıymeti üzerine bir sürü kitap yazıyorlar. Sizler de sıkılmaktan dert yanıyorsanız öncelikle hiçbir şey yapmama duygusunu doyasıya yaşayın. 

Bir koltuğa, bir yatağa yatın. Bazen de yerde yuvarlanmaktan zevk alın. Çalıştığınız veya okula gittiğiniz zaman yatmak için neler verirdiniz değil mi?

2. Okuyun! İzleyin!

2. Okuyun! İzleyin!

Okumak isteyip bir türlü zaman ayıramadığınız kitapları okuyun. İzlemekten zevk alacağınızı düşündüğünüz dizileri, filmleri bitirin. Yanınıza da doldurun abur cuburları, gömülün koltuğa, yastıklar içinden krallığınızı yaşayın!

3. Oyun çılgınlığı!

3. Oyun çılgınlığı!

Playstation'da saatler harcamak, bölümler atlamak kulağa hoş gelmiyor mu?

4. Spor zamanı!

4. Spor zamanı!

Bir spor salonuna yazılıp vermek istediğiniz kilolarınızı verebilirsiniz. Hem de yaza şimdiden hazır olur, vücudunuzu şekillendirirsiniz.

5. Boyama kitapları!

5. Boyama kitapları!

Boyama kitapları tam bir meditasyon. Hele bir de yanında caz müzik varsa. 

Kendinizi renklerin ahengine bıraktığınızda öyle güzel geçiyor ki zaman. Çok yapınca insanın gözleri acıyor benden söylemesi, abartmayın yani.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Örgü örün!

Sevdiklerinize kış için kazaklar, atkılar örebilirsiniz. Böyle bir şey yapmak örgü bilmeyenler için zor olabilir. Onun yerine takılar örebilirsiniz, örgü ipleriyle ellerinizle yapabileceğiniz bileklik modelleri var. İnternet'ten izleyerek kolaylıkla yapılabiliyor. Denemiştim, kullanılıyor da...

7. Kıyafet seçimi!

7. Kıyafet seçimi!

Kullanmadığınız, dolabınızda yer kaplayan kıyafetleri ayırın. Değerlendirebildiklerinizi kesip biçin, süsleyin, baskı yapın... 

Derya Baykal geçen gün yeşil çaya batırdı çantayı. Yeşil renk oldu falan...

8. Fazlalıklar çöpe!

8. Fazlalıklar çöpe!

Çalışma masanızda ne kadar gereksiz kağıtlar olduğunu düşünün bir. Ayıklayın hazır boşsunuz. Hatta kalemliğinizdeki çalışmayan kalemleri ayıkladığınızda bile rahatlamış hissedeceksiniz.

9. Mutfağa girin!

9. Mutfağa girin!

İşte şimdi mutfağa girme zamanı. Her şey İnternet sitelerinde yazıyor. Hatta sevdiğiniz lezzetleri birleştirip harika bir lezzet bile yaratabilirsiniz.

10. Toprak ana olun!

10. Toprak ana olun!

Bahçesi olanlar çok şanslıyız. Toprak insana öyle iyi geliyor ki. İlla bir şey dikin demiyorum. Toprağa ellerinizle dokunun. Tırnaklarınızın arasına girsin. Solucanlarla tanışın, sizi oryantal yaparak karşılarlar hemen kıvrıla kıvrıla...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Değişiklik yapmanın tam zamanı!

11. Değişiklik yapmanın tam zamanı!

Hazır evdesiniz oturun ayna karşısına değişik makyajlar deneyin. Erkekler siz de saçlarınızda değişiklik deneyebilirsiniz. Mesela saçınızı 1 numaraya vurabilirsiniz...

12. Huzuru bulun!

12. Huzuru bulun!

Evet evet meditasyon yapın. İnternet'ten yoga derslerini takip edin, iyi hissedersiniz...

13. En özel öneri!

13. En özel öneri!

Bir gece önceden kalan bütün kuru fasulyeleri yiyip, sonrasındaki 2 saat boyunca kaç defa osurduğunu saymak ve bu sayıyı not etmek. :)

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2877
1806
1576
1076
796
482
482
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın