Görüş Bildir
Haberler
Otomobil Olsan Ne Marka Olurdun?

etiket Otomobil Olsan Ne Marka Olurdun?

Bakalım hangi marka seni daha iyi yansıtıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım. Ayda fazladan bir günün olsa o günü nasıl geçirirdin?

2. Peki sence yaz insanı mı kış insanı mı seni daha iyi anlatıyor?

3. Hangi sanat dalına kendini daha yakın hissediyorsun?

4. Biyolojik olarak değil de ruhen kendini hangi yaş aralığında hissediyorsun?

5. Sence her yabancının kesinlikle tatması gereken milli lezzetimiz hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çocuğuna koymak istediğin isim hangi harfle başlıyor?

7. Geldik son soruya. Şu an bir araba alacak olsan en önemli kriterin ne olurdu?

Mercedes!

Mercedes!

Verdiğin yanıtlara göre bir otomobil olsan markan Mercedes olurdu. Çünkü kalabalıklardan, sürü psikolojisinden çok hoşlanmadığın için ilk önceliğin kendin olman. Attığın her adım, yaptığın her iş senin tarzını yansıtıyor. İnsanların peşinden koştuğu modayı takip etmiyorsun. Neden edesin ki? Moda seni takip etsin. Prensiplerine düşkünsün, sırf fayda getirir diye ilkelerinin dışına çıkmıyorsun. Tıpkı Mercedes gibi. :)

BMW!

BMW!

Verdiğin yanıtlara göre bir otomobil olsan markan BMW olurdu. Öncelikle eğlence senin olmazsa olmazın. Hayatın rutininden çıkmak için eğlenmeye fırsat kolluyorsun ve bu fırsatları da değerlendirmeden edemiyorsun. Biyolojik yaşın ne olursa olsun senin için en önemli kriter ruhunun yaşı. Ruhun genç olduktan sonra gelecekten, yaşlanmaktan korkmuyorsun. Hayatın olağan akışını stilinle renklendiriyorsun. Tıpkı BMW gibi :)

Audi!

Audi!

Verdiğin yanıtlara göre bir otomobil olsan markan kesinlikle Audi olurdu. İnsani ilişkilere senin kadar önem veren çok az kişi vardır. Bu herkesle çok samimi olduğun anlamına gelmiyor elbette. İnsani ilişkilerinde belirli bir çizgin var. Ne sen onların kırmızı çizgilerini ihlal ediyorsun ne de onların senin kırmızı çizgini geçmesine izin veriyorsun. Hayatının her alanında daha kaliteli olmak için çaba gösteriyorsun. Tıpkı Audi gibi :)

Volkswagen!

Volkswagen!

Verdiğin yanıtlara göre bir otomobil olsan markan Volkswagen olurdu. Seni üç kelimeyle anlatmak istesek bu üç kelimeden birisi kesinlikle tutku olurdu. İçine tutku serpiştirilmemiş bir hayat senin için yok hükmünde. Ne yaparsan yap, hangi işe girişirsen giriş hevesini, coşkunu ön planda tutuyorsun. Tutkunu kaybetmemek için ona sımsıkı sarılıyorsun. Bu yüzden her ortamın aranan ve saygı gören insanı oluyorsun. Tıpkı VW gibi :)

Ford!

Ford!

Verdiğin yanıtlara göre bir otomobil olsan markan Ford olurdu. Seni sen yapan vizyonun. Başkalarının hayal ettiği, hatta gerçekleşmesini pek olası görmediği şeyleri onlar bakarken sen teker teker hayata geçiriyorsun. Çünkü insanların çoğuna göre inanılmaz farklı bir düşünce yapın, beyninin çok değişik bir çalışma prensibi var. Bu şekilde hayallerine çok daha çabuk ulaşıyorsun. Tıpkı Ford gibi. :)

Toyota!

Toyota!

Verdiğin yanıtlara göre bir otomobil olsan markan Toyota olurdu. Seni sen yapan en önemli şeylerden birisi sadelik. Bu hayatının her alanına yansımış. Senin için en kullanışlı şey sade olan, en şık tasarım ise sadelikten ilham alan. Çünkü bu şekilde gerçekten kendimizi geliştirebileceğimize inanıyorsun. Verdiğin her karar, hayatına giren herkes şu özelliğe kesinlikle sahip olmalı; sağlamlık. Tıpkı Toyota gibi :)

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
931
438
259
115
66
49
48
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
portside

Yaa bırak alalhsem ne arabası ? Benden olsa olsa at arabasının önüne yokluktan koşulan katır olur. Onda da ya trafikte araba çarpar, olmadı yükten çatlatır ö... Devamını Gör

Pinklove

Mercedes! Verdiğin yanıtlara göre bir otomobil olsan markan Mercedes olurdu. Çünkü kalabalıklardan, sürü psikolojisinden çok hoşlanmadığın için ilk önceliğin... Devamını Gör

Luna

Volkswagen!