Görüş Bildir
Haberler
Otizmli Genç, Kız Arkadaşına Laf Attığını İddia Eden Biri Tarafından Darp Edildi: 'Vurma Ben Engelliyim!'

etiket Otizmli Genç, Kız Arkadaşına Laf Attığını İddia Eden Biri Tarafından Darp Edildi: 'Vurma Ben Engelliyim!'

İstanbul'un Avcılar ilçesinde bir kişi, yüzde 76 engelli olan Taha Alper Behrem'i 'kız arkadaşına laf attığı' gerekçesiyle dakikalarca darp etti.

Olayın mağduru Behrem, 'Boğazımı sıktı. Sonra beni dövdü. Boynumda izler var. Döverken beni demirlere vurdu. Ona, ben engelliyim dedim. Başka ne diyebilirim ki' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendisine ve kız arkadaşına seslenen otizmli genci darp etmeye başladı

Kendisine ve kız arkadaşına seslenen otizmli genci darp etmeye başladı

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, İstanbul'un Avcılar ilçesinde bir kişi, kendisine ve kız arkadaşına seslenen otizmli Taha Alper Behrem'i, 'kız arkadaşına laf attığı' gerekçesiyle darp etti.

Görgü tanıklarının ifadesine göre saldırgan, yüzde 76 engelli Alper Behrem'i dakikalarca darp etti. Engelli gencin yüzünde, boynunda ve vücudunda yaralar oluştu. 

Çevredekilerin müdahale etmesi üzerine şüpheli ve kız arkadaşı geldikleri otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı. Darp edilen engelli genç hastaneye kaldırıldı.

Behrem Ailesi darp raporu alarak çocuklarını darp edenlerden şikâyetçi oldu. Şikâyet üzerine ifadesi alınan şüpheli M.O. emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

'Ben engelliyim dedim, başka ne diyebilirim ki'

'Ben engelliyim dedim, başka ne diyebilirim ki'

Yaşadığı olayı anlatan Taha Alper Behrem, 'Boğazımı sıktı. Sonra beni dövdü. Boynumda izler var. Döverken beni demirlere vurdu. Ona, ben engelliyim dedim. Başka ne diyebilirim ki' dedi.

Anne Yıldırım: 'Benim oğlum herkese selam verir kendi kendine konuşur'

Anne Yıldırım: 'Benim oğlum herkese selam verir kendi kendine konuşur'

Darp edilen Taha Alper Behrem'in annesi Zeliha Yıldırım ise, olayla ilgili şunları söyledi:

'Alper teyzesinin kapısına geliyor. O arada ne olduğunu bilemiyoruz. Öğreniyorum ki çocuğumu yaklaşık iki buçuk metrelik merdivenlerde tekme atarak bahçeye fırlatıyor. İnip boğazını sıkıyor. Daha sonrasında tekme ve yumruk atarak yavrumu gözlerine, yüzüne vuruyor. Oğlum 'abi ben engelliyim vurma bana diyor'. Kendini ancak böyle savunabiliyor. Çünkü karşılık vermesini bilmiyor. Devamında çocuğumu giriş katının demirlerine vuruyor. Etrafındakiler bırak o çocuk engelli dediğinde 'bana ne engelliyse engelli' diyor. Tamamen öldürme kastıyla oğlumu mahvediyor. İfadelerinde kız arkadaşıma tacizde bulundu demişler. Benim oğlum herkese selam verir kendi kendine konuşur.'

'Hiçkimseye temasta bulunmaz, göz kontağı bile kuramaz'

Taha Alper'in üzüntüsü yürek burkan türdendi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaşanan olay, sosyal medyanın da gündemindeydi...

Yaşanan olay, sosyal medyanın da gündemindeydi...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
798
305
75
14
10
10
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
soztekin

Neyse sosyal medyada olay yayıldı da savcılık şimdi yakalama kararı çıkartmış. Yaşasın adalet pardon yaşasın sosyal medya.

hdjfhkdh

adama bu cesareti veren serbest kalacağını biliyor olmasıdır bence. şu hale bak. birini ölümüne darp ediyorsun sonra elini kolunu sallaya sallaya gez.

salak salak konusuyorsunuz , olaydaki beyinsiz karakter bir engelliye vurabilicek dövebilicek kadar vicdansız aşşağılık bir adam. Bu adamın kanun yada kitap ... Devamını Gör

mahir riha

Şimdi bu Okan Metini tenhada kıstırıp dövsek? Nasılsa bizi de serbest bırakırlar.