Görüş Bildir
Haberler
Orta Dünya'daki Hangi Irka Aitsin?

etiket Orta Dünya'daki Hangi Irka Aitsin?

AbSurDMaN
19.07.2014 - 14:53 Son Güncelleme: 19.07.2014 - 15:37

Yaratıcılığına kurban olunası J.R.R. Tolkien'in yarattığı Orta Dünya'da yaşamayı herkes ister, peki olsaydı senin için hangi şekilde olurdu bu işler? Testi çöz de bakalım hangi ırk kontenjanından Orta Dünya'ya adım atabiliyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Eve gideceksin, akşam yemeği tercihin ne olur?

2. Keşke gerçekten verebilsem ama ancak fotoğrafını seçtirebiliyorum sana. Aşağıdaki arabalardan hangisi senin olsun?

3. Seçtiğin arabayla yolda gidiyorsun, derken hayvanın biri laaap diye geldi önüne ayı gibi kırdı, naparsın?

4. Büyük günahlardan birini seç ey ölümlü!

5. Hazır günaha girmişken; sağdan gittin ve yerde cüzdan buluverdin. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşın evleniyor ve düğününe çağırıyor...

7. Farz edelim siyasi parti liderisin, sloganını seç!

8. İş yerine çok güzel/yakışıklı bir stajyer geldi diyelim...

9. Sabahları nasıl uyanırsın?

10. Son olarak, bir ayrılık şaaarkısı seeeç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen "Hobbit"sin!

Sen "Hobbit"sin!

Belki yüzük taşıyıcısı Frodo, belki onun yaveri Sam, belki de Hobbiton'da alelade bir hobbit olurdun, ama Tolkien'in dünyasında yer alsaydın illa ki hobbit olurdun. Kendi halinde yaşayan, iyilik timsali, Orta Dünya'nın gözardı edilen ama kaderini değiştiren en önemli ırkın üyesisin. Seni sevmeyen gitsin kendini iki kuleden atsın be!

Sen "İnsan"sın!

Sen "İnsan"sın!

Fantastik bir dünyada bile insan çıkabildiğine göre sen eğrisiyle doğrusuyla insan gibi insansın, bu yüzden tebriği hak ettin. Ama artık hatalarını biraz azaltmaya bakasın, güç delisi olmayasın, Orta Dünya'ya savaşlar, anlaşmazlıklar değil düzen getiresin.  Gondor'a kral olasın!

Sen "Elf"sin!

Sen "Elf"sin!

Ooo alemlerin en asil türü, Lothlórien ormanlarından selam olsun sana! İyisin iyi, biraz kendini beğenmişlik de var sende ama nasıl olmasın? Elfsin daha ne olsun. Şahane bir varlıksın. Erkeği kadını her biri tablo gibi. Çeşitli alanlardaki yetenekleriniz de malum. Elitliğinize değinmiyorum bile. Üç evetle seni Orta Dünya'ya uğurluyoruz.

Sen "Cüce"sin!

Sen "Cüce"sin!

Orta Dünya'nın bıçkın delikanlılarındansın! Diğer ırklar sizi çoğu zaman hor görse de aldırmayın bakın dalganıza. Siz ki Smaug'a kafa tutmuş bir ırksınız, karşınıza çıkanın aklına şaşarım. Nispeten minik bünyelerinizin içinde devasa birer yürek var. Atara atar gidere gider, Erebor çocuğuyuz sakalımız yeter!

Sen "Ent"sin!

Sen "Ent"sin!

Bahar vakti gezindim Tasarinan'ın söğütlü kırlarında, Ah! Nan-tasarion'da ne güzeldir bahar manzarası, bahar kokusu!

Orta Dünya'nın kadim dostu, seni saygıyla selamlıyoruz. Lakin bir tavsiyemiz olacak, ağaç da olsan hareket edebiliyorsun, az bi çık dolaş yani ne bileyim, ne bu miskinlik. Bence hareket etmemekten kök saldın ve ente dönüştün. Fakat bilgeliğinin hastasıyız, o ayrı.

Sen "Ork"sun!

Sen "Ork"sun!

Yani ne desem bilemedim, varlığınla Orta Dünya'ya renk(?) katıyorsun. Ama seni görünce epeyce bir içimiz çekiliyor onu bil de. Geçek hayattaki yansıman Orta Dünya'da buysa sıkıntı var benden söylemesi. Ha böyle mutluysan bizlere laf düşmez tabii ki.

Sen "Ejderha"sın!

Sen "Ejderha"sın!

Sensiz fantastik bir dünya olabilir mi Eru aşkına, sorarım. Gücünün karşısında herkes zırh ilikler. Hele ateş ejderhasıysan istersen Shire'dan Mordor'a kadar her yeri viran edebilirsin. Ama sen yine de kendini tut, diğerleri de senin kadar olmasa şahane varlıklar. Saygılar abi. Hörmetler.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
223
136
106
58
44
28
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aybüke

ELF <3

JoKeR..

Ooo alemlerin en asil türü, Lothlórien ormanlarından selam olsun sana! İyisin iyi, biraz kendini beğenmişlik de var sende ama nasıl olmasın? Elfsin daha ne o... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Hobbit çıkacaz tabi Samwise bitanemdir be!