Görüş Bildir
Haberler
Ormanlık Alandan Tecavüz Girişimine Uğrayan Kadını Köpek Kurtardı

etiket Ormanlık Alandan Tecavüz Girişimine Uğrayan Kadını Köpek Kurtardı

Bursa'da ormanlık alanda bir kadına tecavüz girişiminde bulunan adam, ormanlık alanda köpek gezdiren kardeşler tarafından fark edildi. Kaçmaya çalışan şüpheli, Karlos isimli köpek tarafından yakalanırken, çevredeki esnaf şüpheliyi linç etmeye çalıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, Bursa'nın Yıldırım ilçesi Doğa Parkı’nda dün meydana geldi. İddiaya göre kadın kuaförü olan F.D. (39), babasını ziyaret etmek için Yiğitler Mahallesi’ndeki evine doğru yürümeye başladı. Bu sırada patika yolda karşısına çıkan kimliği belirsiz şüpheli, kadını zorla tutarak ormanlık alana götürdü. Burada F.D.’yi darp eden şüpheli, daha sonra tecavüz girişiminde bulundu.

Bölgede Karlos’u gezdiriyorlardı

Bölgede Karlos’u gezdiriyorlardı

Bu sırada Veysi Solmaz (35) ile kardeşi Murat Solmaz (30) yanlarındaki ‘Karlos’ isimli pitbull cinsi köpeği gezdirmek üzere ormanlık alana girdi. Burada kadın çığlıkları duyan Solmaz kardeşler, sese doğru gittiklerinde, bir şüphelinin F.D.’ye tecavüz girişiminde bulunduğunu görüp müdahale etti.

Şüpheli kaçmaya başlarken, Karlos şüphelinin peşine düştü.

Şüpheli kaçmaya başlarken, Karlos şüphelinin peşine düştü.

Otosansit Sanayi Sitesi’ne doğru kaçan şüpheli burada Karlos tarafından yakalandı. Olayı duyan çevredeki esnaf ise şüpheliyi sokak ortasında dövdü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ormanlık alanda baygınlık geçiren F.D., Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, esnafın elinden kurtarılan şüpheli, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

'Böyle erkekler yüzünden biz erkekliğimizden utanıyoruz'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
212
63
25
5
4
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?