Görüş Bildir
Haberler
Orhan Boran’la Başladı, Cem Yılmaz’la Zirveye Ulaştı: İşte 2000’li Yılların Yeni Nesil Stand Up’çıları

Orhan Boran’la Başladı, Cem Yılmaz’la Zirveye Ulaştı: İşte 2000’li Yılların Yeni Nesil Stand Up’çıları

Meltem
13.11.2017 - 17:21

Türkiye’de stand-up deyince akla yıllardır Cem Yılmaz gelir. Peki son dönemde öne çıkan ve herkesi kahkahaya boğan başka isimler yok mu? Var! İşte o 14 ismi sizin için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Modern Sabahlar’da herkesi kahkahalara boğan Ege Kayacan, mikrofonu eline alıyor ve aklından geçenleri Şahsi Şov’unda anlatıyor. Özellikle babalık üzerine yaptığı esprilerle yarım yarım yarıyor.

2. Oyuncu, yazar ve yönetmen Meltem Parlak Çok da Fifi - Hatunlar ekibiyle başladığı stand-up kariyerini “Evlenecek miyiz?” ile sürdürüyor. On parmağında on marifet olan oyuncu, Gülfim Abla isimli kitap serisiyle dertlere derman oluyor.

3. Radyocu Mesut Süre, “Siz Hepiniz Ben Tek” isimli tek kişilik gösterisiyle sahneden güldürmeye devam ediyor.

4. Cem Yılmaz’a rakip olarak gösterilen oyuncu ve komedi yazarı Hasan Can Kaya, “Hep Zemin” isimli şovunda kendine has mizahıyla herkesi kahkahalara boğuyor.

5. Reklamcılık, senaryo yazarlığı, oyunculuk ve radyoculuk yapan Deniz Alnıtemiz 2013’te TEDx konferansında yaptığı konuşmasıyla öne çıktı. Tek kişilik şovuyla güldürmeye devam ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sosyal medya üzerinden anlattığı hikayeleriyle gönülleri fetheden Kaan Sekban evde yaptığı tek kişilik gösterisinde kahkahalar attırıyor.

7. Tiyatrocu Buse Sinem İren, tek kişilik gösterisi “Mahsusçuktan Stand Up”ta Karadeniz şivesiyle espriler, şakalar yapıyor.

8. “Apartman Sohbetleri” isimli Youtube serisiyle ünlüleri ağırlayan radyocu İlker Gümüşoluk, ikili ilişkilerden yola çıkarak hazırladığı tek kişilik gösterisinde kahkahalara boğuyor.

9. Özgün ve gerçekçi halleriyle izleyiciyi kendine çeken Aydın Doğu Demirkol, “Abiler Detected” videosuyla ünlendi. Kendi yaşamından kesitlerle süslediği tek kişilik şovunda güldürmeye devam ediyor.

10. Tek kişilik gösterisinde mahalle yaşamındaki gözlemlerini ve ailesiyle yaşadıklarını aktaran Cihan Talay, doğaçlama tiyatro tecrübesiyle adından söz ettiriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Tiyatrocu ve oyuncu Lesli Karavil, sektördeki erkek egemenliğine inat güldüren kadınlardan…

12. Osmanlı torunu ve İngiliz olmasıyla dikkatleri üzerine çeken Naz Osmanoğlu, Anglo-Türk enerjisiyle herkesi kahkahalara boğuyor.

13. Deniz Özturhan, Çok da Fifi - Hatunlar ekibiyle başladığı stand-up yolculuğunda güldürmeye devam ediyor.

14. İçimizden biri Cem İşçiler, "Komik Olan Ben Değilim" isimli tek kişilik gösterisinde samimi hikayeler anlatıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
33
14
7
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Mesut Süre ya*ak gibi adamdır bence... Öyle sessiz sakin ofiste dinlerken akşam vakti. bir heyecanla yayına bağlanan insanları MAL yerine koyması çekilmezdi.... Devamını Gör

Alp Eren A.kaya

Cem aman moruk sakın emekli falan olma mazallah...

Son ki üç

Hasan Can Kaya iyiymiş. İlk fırsatta gitmek lazım. Aralarından belki bir de Cem İşçiler olabilir. Diğerleri için daha yol var.