Görüş Bildir
Haberler
Opel, İkonik Logosunu Yeniden Tanımlayarak Heyecan Verici Bir Değişime İmza Attı

Opel, İkonik Logosunu Yeniden Tanımlayarak Heyecan Verici Bir Değişime İmza Attı

Bahadır
26.06.2023 - 19:21

Alman otomotiv üreticisi Opel, yeni 'Şimşek' logosunu tanıttı. Markadan yapılan açıklamaya göre yeni logo, tasarım felsefesini temsil eden Opel Compass ve geleceği temsil eden Opel Vizör marka merkezinde yer almaya devam edecek. Yeni 'Şimşek' 2024'te yollarda olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elektrikli mobilite çağına dikkat çekiyor

Elektrikli mobilite çağına dikkat çekiyor

2024 yılında kademeli olarak otomobillerde yer alacak yeni logoya dair açıklamalarda bulunan markanın CEO'su Florian Huettl, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Yeni Şimşek logomuz artık hiç olmadığı kadar markamızla özdeşleşiyor. Sadece yeniliğin ve mobilitenin geniş kitlelerle buluşmasına olan bağlılığımızı sembolize etmekle kalmıyor, aynı zamanda 2028 yılına kadar Avrupa’da tamamen elektrikli bir marka olma taahhüdümüzün de altını çiziyor. Bu yıl ürün yelpazemizde 15 adet elektrikli modelimiz yer alacak”

"Keskin, daha özgüvenli"

"Keskin, daha özgüvenli"

Klasikleşen 'Z' formundan iki parçalı bir tasarıma geçen Opel, 'Şimşek' ile daha yenilikçi bir geleceğin de ilk adımı attı. Tasarımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mark Adams ise bu durumu şöyle açıklıyor:

“Şimşek, ‘Cesur ve Yalın’ marka felsefemizin simgesi. Keskin, daha özgüvenli yeni ‘Şimşek’ logomuz, destek çemberiyle kesişerek ikonik logomuza yenilikçi ve modern bir görünüm kazandırıyor. Yeni logomuz, Compass tasarım yaklaşımımızın merkezinde yer alıyor. Pusula, ön, arka ve iç tasarım öğelerimizin bel kemiğini oluşturuyor”

IAA Mobility'de göreceğiz

IAA Mobility'de göreceğiz

Yeni logo, ilk kez 5-13 Eylül tarihleri arasında Almanya'nın Münih kentinde düzenlenecek olan IAA Mobility fuarında sergilenecek. Fuarda ziyaretçilere bir sürpriz yapılacağı belirtildi. CEO Huettl'in açıklaması:

“IAA Münih Mobilite Otomotiv Fuarı, dünyanın en büyük otomobil fuarlarından biri. Bu nedenle geniş, uluslararası bir izleyici kitlesine yeni ‘Şimşek’ logomuzu tanıtmak için harika bir yer olduğunu düşünüyorum. Ayrıca fuar ziyaretçilerine bir de sürprizimiz olacak. Münih’teki standımıza gelecek olan ziyaretçiler çok heyecanlanacak.”

Opel'in yeni logosunu beğendiniz mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
melike bakır

Süreyya Hanım ın muhteşem değişimi

ipimle kuşağım

tüm logolar elektrikli aracınızı çalıştırdığınızds yanacak şekilde güncelleniyor