Görüş Bildir
Haberler
Onlarda Para Çok Gibi! İzlediğimiz Dizi ve Filmlerde Yer Alan En Zengin 11 Kurgusal Karakter

etiket Onlarda Para Çok Gibi! İzlediğimiz Dizi ve Filmlerde Yer Alan En Zengin 11 Kurgusal Karakter

Lisa Campton
16.09.2022 - 14:06

Televizyon dünyasında sadece görüntüleri ile değil aynı zaman da servetleriyle de göz dolduruyorlar. İşte televizyon ve sinema dünyasındaki en zengin karakterler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Jay Gatsby

11. Jay Gatsby

The Great Gatsby'in Jay'i de oldukça fazla serveti olan bir iş adamı. Jay'in serveti 1 Milyar Dolar. Parasını görkemli partiler ve ihtişamlı partilere harcamayı daha çok seviyor.

10. Lady Mary Crawley

10. Lady Mary Crawley

Downtown Abbey'in Lady Mary Crawley'i zaten babasından aldığı mirastan dolayı zengindi. Ancak kocası Matthew Crawley'nin ölümünden sonra servetinin değeri daha arttı. Toplam serveti 1.1 Milyar Dolar.

9. Walden Schmidt

9. Walden Schmidt

Two and a Half Man'in son sezonlarına dahil olan hem saf hem zeki Walden da oldukça zengin bir karakter. Kurduğu start-up ile muazzam bir servetin sahibi olmuş. İlk milyonunu 19 yaşında kazandı ve servetini Malibu sahilindeki evine, eski karısı ve en iyi arkadaşı Alan'a harcamaktan çekinmedi. 1.3 Milyar Dolar servete sahip.

8. Montgomery Burns

8. Montgomery Burns

Simpsons karakteri olan Montgomery Burns aslında fakir bir ailede doğdu ama şans eseri ona paranın önemini öğreten zengin bir milyarder tarafından evlat edinildi. Burns, para akmaya devam ettiği sürece çalışanlara veya işletmeye karşı özensizliği ile tanınıyor. Toplam serveti 1.5 Milyar Dolar.

7. Christian Grey

7. Christian Grey

Grinin Elli Tonu'nun Christian Grey'nin toplamda 2.5 Milyar Dolar serveti bulunuyor. Çifte bir hayatı var ve merhum annesinin bir arkadaşından işini kurmak için 100.000 dolar aldıktan sonra Grey Enterprises Holdings, Inc'i kurdu. Gördüğümüz gibi servetinin çoğunu hızlı arabalara ve diğer lüks eşyalara harcıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tywin Lannister

6. Tywin Lannister

Game of Thrones'un kaotik dünyasında hırsı ve acımasızlığıyla tanınan Tywin aynı zamanda parasıyla da konuşuluyor. Toplamda serveti 2.1 Milyar Dolar.

5. Bruce Wayne

5. Bruce Wayne

Ebeveynlerinin genç yaşta ölümünü izledikten sonra Wayne, muazzam bir servet miras aldı. Wayne günlerini, çocukluğunda babasının şirketi Wayne Enterprise'ın arkasında tanık olduğu suçlara benzer suçlarla savaşarak geçirdi. Toplam serveti 9.2 Milyar Dolar.

4. Tony Stark

4. Tony Stark

Stark Industries, genç girişimciyi milyarder statüsüne soktu. Bir mühendisin zihni ve mucit yeteneğiyle Stark, babasının işini büyütmekle kalmadı, aynı zamanda Avengers ekibi üyesi Iron Man'i de yarattı. Toplam serveti 12.4 Milyar Dolar.

3. Carlisle Cullen

3. Carlisle Cullen

Twilight serisinin Carlisle Cullen'inin tamı tamına 46 Milyar Dolar serveti bulunuyor. Her ne kadar çok uzun yıllardır hayatta olsa da bu parayı kazanabilmek de büyük bir güç istiyor.

2. Smaug

2. Smaug

Hobbit'in ejderhası Smaug'u da listeye eklemezsek olmaz. Altına olan düşkünlüğüyle tanınan tehlikeli ejderhanın toplam serveti 54,1 Milyar Dolar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Black Panther T'Challa

1. Black Panther T'Challa

Tüm zenginleri unutun. En zengin Black Panther T'Challa. Toplam serveti 90.7 Trilyon Doalr. Challa bu servetini Vibranyum adı verilen ve Marvel Comics kurgu dünyasında oldukça değerli olan madenin bilinen tüm yataklarına sahip olmasına borçlu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
6
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hsynnnnnn

tywin lannisterın doları mı varmış vay aq. o bile dolara yatırmış altınları :D

Tülin

Yani nereden biliyorlar merak ettim, Forbes mı açıkladı 😂😂😂