Onlar Hep Böyle Değildi! Trump ve Clinton'ın Yıllar İçerisindeki Değişimine Dair 27 Fotoğraf

-

Şimdi sizinle birazcık geçmişe gidelim. 26 yıl öncesinden başlayarak Donald Trump ve Hillary Clinton'ın yaşadığı değişim Buzzfeed'de derlendi, sizler için düzenledik.

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/gabrielsanchez/...

1. 1990

1990
1990

Sol: Rosa Parks ve Hillary Clinton'ın Washington, Beyaz Saray'daki buluşması.

Sağ: Michael Jackson ve Donald Trump, Ryan White adlı AIDS tedavisi gören bir çocuğu ziyarete gitmek için uçağın kalkmasını bekliyor.

2. 1991

1991
1991

Sol: Hillary, Bill Clinton'ın Amerika başkanlığına adaylığını koyacağını duyduğunda, Bill Clinton ve kızı Chelsea'yi tebrik ediyor.

Sağ: George Foreman, Donald Trump ve Evander Holyfield basın konferansında poz veriyorlar.

3. 1992

1992
1992

Sol: Hillary Clinton eşinin Waco, Teksas'daki kampanyası için bir elektrik istasyonundaki işçilerle buluşuyor.

Sağ: Donald Trump ve Sonia Braga New York'da Plaza Otel'de 5.si düzenlenen Dimes Gurme Gala'sına katıldı.

4. 1993

1993
1993

Sol: Hillary Clinton, sağlık hizmeti reformunda Senato Finans Heyeti'nden önce Capitol Hill'de tanıklık ediyor.

Sağ: Donald Trump, Playboy'un 40. yıl dönümünde Plaza Otel'de bir fotoğraf çekimine katılıyor ve röportaj yapıyor.

5. 1994

1994
1994

Sol: Hillary Clinton, Al Gore ve Tipper Gore, Nelson Mandela'nın göreve başlama törenine katıldı.

Sağ: Donald Trump, Brunei sultanının Manhattan Otel'ini almak için 300 milyon dolarlık bir teklifte bulunduğunu yazan New York gazetesi röportajını inkar ettiği basın konferansında bir araya gelen destekçilerinin bulunduğu Plaza Otel'e girdi.

6. 1995

1995
1995

Sol: Hillary Clinton, Pakistan'a düzenlenen bir ziyaret sırasında geleneksel Pakistan kıyafetleri içerisinde poz veriyor.

Sağ: Donald Trump ve kızı Ivanka Trump, New York'da paparazzilere yakalandı.

7. 1996

1996
1996

Sol: Hillary Clinton "It Takes A Village: And Other Lessons Children Teach Us" adlı kitabının reklamını yapmak için Chicago Tiyatrosu'nda konuşuyor.

Sağ: Donald Trump, AIDS hastalığından muzdarip çocuklar için düzenlenen bir projeye katıldı.

8. 1997

1997
1997

Sol: Hillary Clinton, 1997 yılında Grammy Ödülü'nü kabul ettikten sonra bir fotoğrafını çektirdi.

Sağ: Oyuncu Sylvester Stallone, Palm Beach, Florida'da deri veremine dikkat çekmek için düzenlenen bir organizasyonda Donald Trump'a yumruk atıyor taklidi yapıyor.

9. 1998

1998
1998

Sol: Başkan Bill Clinton, eşi Hillary Clinton ve kızları Chelsea Beijing'deki Yasak Şehir'i geziyorlar.

Sağ: Martha Stewart ve Donald Trump New York'taki Metropolitan Sanat Müzesi'nde düzenlenen Met Gala'nın 50. yıl dönümüne katıldı.

10. 1999

1999
1999

Sol:Left: Hillary Clinton, New York, Rockville'de gerçekleşen silahlı saldırı tartışmasının başında  torunu Dennis Nolan McCarthy'i kucağında tutan Carolyn McCarthy ile kameralara gülümsüyor.

Sağ: Donald Trump ve bir grup Miss Amerika yarışmacısı, 1999 Miss Amerika törenini başlatıyor. .

11. 2000

2000
2000

Sol: Hillary Clinton, Harlem, New York'ta Martin Luther King'in Kamu Düzeni Toplantısı'nda Al Sharpton'un Ulusal Eylem Ağı'na değindi.

Sağ: Donald Trump ve Ben Stiller 2000 yılında New York'ta düzenlenen Vogue Moda Ödülleri'nde beraber poz veriyorlar.

12. 2001

2001
2001

Sol: Hillary Clinton ve kongre heyeti üyeleri İkiz Kuleler'in yıkılmasının ardından oluşan enkazın olduğu bölgeyi ziyaret ettiler.

Sağ: Donald Trump, terör saldırından ve Dünya Ticaret Merkezi'nin yıkımından bir hafta sonra New York Menkul Kıymetler Borsası'nın dışından geçti gitti.

13. 2002

2002
2002

Sol: Hillary Clinton, George W. Bush'un Irak başkanı Saddam Hüseyin'e karşı daha sert bir eylem istemesiyle ilgili NBC'ye konuşuyor.

Sağ: Donald Trump, satın aldığı mülkiyetlerle ilgili basın konferansında konuştu.

14. 2003

2003
2003

Sol: Hillary Clinton, elinde "Living History" adlı otobiyografisini tutuyor.

Sağ: Donald Trumpi Playboy dergisinin 50. yıl kutlamalarında Victoria Silvstedt ve sonradan kız arkadaşı olarak göreceğimiz Melania Knauss tarafından çevrelendi.

15. 2004

2004
2004

Sol: Hillary Clinton, New York İşçi Heyeti toplantısında mesai ücretleri konusunda yetersiz kalan Bush yönetimini eleştiriyor.

Sağ: Donald Trump, kendi sesinin kayıtlı olduğu oyuncak bebeğiyle oz veriyor. Konuşan oyuncak bebeğin çıkardığı seslerden biri de "Kovuldun".

16. 2005

2005
2005

Sol: Oprah Winfrey ve Hillay Clinton, 2005 yılı Matrix Ödülleri'nde sunucu olarak görüldü.

Sağ: Donald Trump, 57. Emmy Ödülleri'nde kırmızı halıda görüldü.

17. 2006

2006
2006

Sol: Hillary Clinton, Amerika senatörlüğü için ikinci kere seçildiğinde destekçilerini selamladı.

Sağ: Donald Trump ve Robert Kiyosaki "Why We Want to Be Rich: Two Men-One Message" adlı kitaplarını tanıttılar.

18. 2007

2007
2007

Sol: Demokrat Parti'nin iki adayı Hillary Clinton ve Barack Obama, Güney Karolina'da bulunan Güney Karolina Üniversitesi'nde düzenledikleri münazara öncesinde sohbet ettiler.

Sağ: Donald Trump, "Milyarderler Savaşı"nda Vince McMahon'a saldırdı.

19. 2008

2008
2008

Sol: Hillary Clinton, Ohio'da düzenlenen ön seçimde konuşma yaptı.

Sağ: İllüzyonist David Blaine ve Donald Trump, David'in Trump Tower'da düzenlenecek olan "baş aşağı durmaya dayanma" konusundaki meydan okumasını duyurdu.

20. 2009

2009
2009

Sol: Hillary Clinton, kızı Chelsea ve eşi izlerken Dış İşleri Bakanı olarak yemin etti.

Sağ: Donald Trump, "The Apprentice" adlı dizinin sezon finalinde Joan Rivers ile görüntülendi.

21. 2010

2010
2010

Sol: Eski Başkan Bill Clinton ve Amerika Dış İşleri Bakanı Hillary Clinton her yıl düzenlenen Clinton Global İnisiyatif etkinliğinde gülümsemelerini hiç eksik etmediler. Etkinliğin altıncı yılında politika, bilim, eğlence, akademi, iş ve din alanlarının öne çıkan isimleri ağırlandı. Küresel ısınma gibi global sorunlar ve Haiti'nin yeniden yapılandırılması tartışıldı.

Sağ: Donald Trump ve Kim Kardashian, "Perfumania"nın kutlamasına katıldı.

22. 2011

2011
2011

Sol: Hillary Clinton, Başkan Barack Obama, Başkan Yardımcısı Joe Biden ve ulusal güvenlik ekibi 1 Mayıs 2011'de Beyaz Saray'da toplandı. Obama daha sonrasında Amerika Özel Kuvvetleri ve Pakistan'ın iş birliği ile Usame Bin Ladin'i öldürdüklerini açıkladı.

Sağ: Donald Trump, Comedy Central "Roast of Donald Trump"da sahnede konuştu.

23. 2012

2012
2012

Sol: Hillary Clinton, Brüksel'deki NATO karargahında düzenlen NATO Dış İşleri toplantısının ikinci gününde basın konferansı düzenledi.

Sağ: Donald Trump, Las Vegas'ta düzenlenen 2012 yılı Kainat Güzeli Töreni'nde fotoğrafçılar için poz verdi.

.

24. 2013

2013
2013

Sol: Hillary Clinton, 2013 Tom Lantos İnsan Hakları ödülünü aldıktan sonra eski Dış İşleri Bakanı Madeleine Albright'a sarıldı. Clinton, bu ödülü kadın haklarına ve internet özgürlüğüne olan katkılarından ötürü aldı.

Sağ: Donald Trump ve oyuncu Omarosa Manigault Trump Tower'da düzenlenen  "All-Star Celebrity Apprentice" kırmızı halı etkinliğine katıldı.

25. 2014

2014
2014

Sol: Hillary Clinton, George Washington Üniversitesi'nde kitabı "Hard Choices: A Memoir" hakkında bir söyleşiye katıldı.

Sağ: Ivanka Trump ve Donald Trump, Washington, Trump Uluslararası Otel'in temel atma törenine katıldı.

26. 2015

2015
2015

Sol: Hillary Clinton ve "Saturday Night Live" adlı güldürüde Hillary Clinton'ı canlandıran Kate McKinnon bir arada görüldü.

Sağ: Carly Fiorina, Rusya Başkanı Putin ile birebir görüşme yaptığını söylediğinde, Donald Trump mimikleriyle Carly'nin söylediklerine karşı düşüncesini gösterdi.

27. 2016

2016
2016

Sol: Hillay Clinton, 95. Ulusal Eğitim Birliği Temsilciler Toplantısı hakkında konuştuktan sonra el salladı.

Sağ: Donald Trump, Cleveland'da düzenlenen Cumhuriyetçi Ulusal Kongre'nin dördüncü gününde kalabalığa karşı iki parmağını havaya kaldırarak "Çok iyi!" şeklinde bir mesaj verdi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
Helal olsun!
Hoş değil!
Yerim!
Çok acı...
Yok artık!
Çok iyi!
Kızgın!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?

Yorum Yazın
emre-balkan

2000'den sonra neredeyse hiç değişmemişler.

82airborne

Hillary Clinton, iyi veya kötü hayatını politikaya adamış bir insan.

ceyhun-karatas

Sırf kocası eski başkan diye birini başkan yapmaya çalışırsanız, sonunda böyle birini başkan seçerek insanlar tepki veriyor işte.

subarusever

#12 de trumpın solundaki adamı bi an rte sandım:))

hans-joachim-marsille

İşin gücün yok yine yukarı bak

subarusever

#12 nin üzerine tıklayınca direk fotoya gidebilirsin süper zeka kardeş. o yüzden #12 şeklinde başına # koyuyoruz.

hans-joachim-marsille

Vay amq öyle bir şey mi varmış bilmiyordum teşekürler

delirium

Mevki yükseldikçe insanlar çirkinleşiyor.

FACEBOOK YORUMLARI

Başlıklar

1 Mayıs2016Barack ObamaBilimChelseaDonald TrumpIrakKim KardashianNATORusyaStar tvTerörVladimir Putin
Görüş Bildir