Görüş Bildir
Haberler
Onlar Hem Anne Hem Baba! Çocuklarını Tek Başına Yetiştiren Dünyaca Ünlü Babalar

Onlar Hem Anne Hem Baba! Çocuklarını Tek Başına Yetiştiren Dünyaca Ünlü Babalar

Modern dünyada, tek başına çocuklarını büyüten anneleri sık sık görüyoruz, babalar genellikle bu zorlu görevi tek başlarına üstlenmek istemiyorlar. Biz de sizler için hem dünyaca bilinen bir üne sahip olup hem de çocukları için bütün zorluklara rağmen tek başlarına hem annelik hem babalık yapan ünlüleri bir araya getirdik. Gelin bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Liam Neeson

9. Liam Neeson

10 yıl önce Liam Neeson'ın eşi Natasha Richardson kayak tatiline gittikleri zaman düştü ve kafasını vurdu. Bu olaydan günler sonra ise hayatını kaybetti.

Neeson yaşları 12 ve 13 olan 2 oğlu, Daniel ve Micheal ile yalnız kaldı. Ailenin bu üzücü durumu unutup, hayatlarına devam etmesi uzun bir zaman aldı. Liam Neeson, bütün hayatını oğullarına adadı ve bir daha asla evlenmedi.

8. Pierce Brosnan

Pierce tekrar evlenmek istemedi ve bütün ilgisini çocuklarına verdi. Fakat 1994 yılında gazeteci Keely Shaye Smith ile tanıştı ve 2001 yılında evlendiler. Şimdi Dylan ve Paris adında iki oğulları daha var.

7. Nicolas Cage

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu arada 2005'de Cage'in bir oğlu daha oldu.

6. George Lucas

6. George Lucas

Efsanevi Star Wars filmlerinin yaratıcısı olan George Lucas, yıllardır evlat edindiği 3 çocuğunu tek başına büyütüyor. Amanda, Lucas'ın evliliği sırasında evlat edinildi ama boşanmasının ardından babasıyla kalıyor. Daha sonra kızı Katie'yi ve oğlu Jett'i evlat edindi. 2013 yılına kadar evlenmeyen George, daha sonra evlendi ve bir kızları oldu.

5. Al Pacino

5. Al Pacino

Al Pacino'nun 3 tane çocuğu var ve henüz resmi olarak bir evlilik yapmadı. En büyük kızı Julie 1989'da doğdu. 2001 yılında oyuncu Beverly D'Angelo'dan olan ikizleri Olivia ve Anton dünyaya geldi. Yıllar sonra çift ayrıldı ama çocuklarıyla anne ve baba olarak zaman geçirmeye devam ediyorlar. Aktör, bütün işlerini çocuklarına göre planlıyor ve onlarla sürekli zaman geçiriyor.

4. Colin Farrell

4. Colin Farrell

Colin Farrel, 16 yaşındaki James ve 10 yaşındaki Henry'i tek başına yetiştiriyor. James'in annesi modellik yapan Kim Bordenave. Kim ile ayrıldıktan sonra Polonyalı bir oyuncuyla tanıştı ve ikinci oğlu Henry dünyaya geldi ama ne yazık ki o ilişkisi de çok uzun sürmedi.

3. Lenny Kravitz

İçeriğin Devamı Aşağıda

İkisinin de kızları üzerinde eşit hakları vardı.

İkisinin de kızları üzerinde eşit hakları vardı.

Fakat Zoë 11 yaşına geldiği zaman tamamen babasının yanına taşındı. Zoë bugün ünlü bir oyuncu ve model.

2. Cristiano Ronaldo

1. Norman Reedus

1. Norman Reedus

Herkesin Walking Dead'den tanıdığı oyuncu Norman Reedus, oğlu Mingus'u yıllardır tek başına büyütüyor. Mingus'un annesi, model Helena Christensen ile 5 yıl boyunca birlikteydi ama sonrasında ayrıldılar. Çift hala oğulları için bir araya geliyor. Bugün Mingus 20 yaşında. Birkaç yıl önce tanıştığı oyuncu Diane Kruger ile 2018 yılında bir bebekleri oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
30
13
4
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
margotrobbie

Ya bi tek bende mi instagramdan olan görüntüler açılmıyor??!:(

margotrobbie

Tüm içeriklerde aynısı oluyor. Twitter vs açılıyor ama instagram görüntüleri açılmıyo.

Salih Samir Acar

Çocuklarını Tek Başına mı Yetiştiren?! Böyle sallama başlık olamaz. Hele ki Ronaldo için.. Adamın kim bilir kaç tane yardımcısı (karısı) var.