Görüş Bildir
Haberler
Kadınların Kendilerinden Büyük Erkekleri Daha Çekici Bulmalarının Nedenleri Neler?

etiket Kadınların Kendilerinden Büyük Erkekleri Daha Çekici Bulmalarının Nedenleri Neler?

Elif P.
29.05.2019 - 12:57

Yaşça büyük ve olgun erkekler, kadınlara daha çekici gelmekte. Biz de sizler için bunun nedenlerini araştırdık. Şimdi hep birlikte göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Genç erkeklerden daha olgundurlar.

10. Genç erkeklerden daha olgundurlar.

Kadınların, erkeklerden daha erken yaşlarda olgunlaştığı herkes tarafından bilinir. Bu yüzden, ciddi bir ilişkiye başlamadan dünyayı keşfetmek ve farklı şeyler denemek isteyen genç erkekler, kadınlar tarafından doğru bir partner olarak görülmez. 

Aile kurmaya ve daha derin bir bağlılık kurmaya hazır kadınlara, yaşça büyük erkekler daha güvenilir ve çekici görünmektedir; çünkü bu erkeklerin çılgın evrelerini atlatıp artık yuva kurmayı istemeleri oldukça muhtemeldir.

9. Hayat tecrübeleri daha fazladır.

9. Hayat tecrübeleri daha fazladır.

Hepimiz yaşla birlikte harika bir bilgeliğin de geldiğini duymuşuzdur. Bazen ise bu cümle şu şekilde devam eder: 'ancak bazen sadece yaş ilerler.' Görünen o ki Oscar Wilde biraz yanıldı, çünkü araştırmalar yaşça büyük erkeklerin genç erkeklerden daha akılı olduklarını kanıtlamıştır. Bunun en olası nedeni ise yaşlarından dolayı daha fazla hayat tecrübesine sahip olmalarıdır.

Kadınlar, bu bulguyu onaylamaktadırlar; çünkü kadınlar, büyük erkeklerin kendilerine etkili dersler veren birçok hayat tecrübesine sahip olduğundan eminler.

8. Ne istediklerini net olarak bilirler.

8. Ne istediklerini net olarak bilirler.

Bazı kadınların altını çizdiği bir diğer nokta ise yaşça büyük erkeklerin hayatlarında daha az karışıklık olduğudur. Bu da kararlı oldukları anlamına gelmektedir. Ne istediklerini, nasıl elde edeceklerini ve istedikleri şeyin ne kadar anlamlı olduğunu tam olarak bilirler. Bu yüzden, hiçbir insanın zamanını oyun oynayarak harcamazlar. Bundan dolayı, yardımına ve tavsiyesine ihtiyacı oldukları kişiye yaklaşırken hiçbir engelleri olmaz.

7. Finansal olarak daha dengelidir.

7. Finansal olarak daha dengelidir.

Bazı kadınlar maddi açıdan iniş ve çıkışları sevmezler. Olgun erkeklerin çoğu iş açısından daha stabil bir durumda olduğu için kadınların tercih nedenlerinden biri olabilir.

6. Kadınlar olgun erkekleri daha ideal partnerler olarak görürler.

6. Kadınlar olgun erkekleri daha ideal partnerler olarak görürler.

Olgun aşk; her şeyden önce sabır, ilgi, güven ve bazen de özgürlükle ilgilidir. Ancak gençlik; 'ya hep ya hiç' mantığıyla, duygu fırtınalarıyla ve kendi ayakları üstünde durabilmekle ilgilidir. Eğer ilişkide en azından partnerlerden biri kendini akıllı bir şekilde geri çekmeye hazırsa, bu ilişki için en azından umut var demektir.

Bu yüzden kadınlar, onlara partner olabilen ve tüm dünyanın kendi etraflarında dönmesini isteyen bir erkek olmadıkları için olgun erkeklere minnettar olurlar. Kadınların, bir şeyin onlara söylenmesine ve hatta 'izin verilmesine' ihtiyaçları yoktur. Bütün mesele aslında eşit olabilmektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Partnerlerine ev işlerinde yardım etmekle bir problemleri yoktur.

5. Partnerlerine ev işlerinde yardım etmekle bir problemleri yoktur.

Kadınlar ev işlerine sıra geldiğinde biraz yardıma ihtiyaç duyarlar ve yaşça büyük erkeklerin buna karşı bir ön yargısı yoktur. Kadınların çok kez bu konu hakkındaki yorumlarına şahit olmuşuzdur. Hatta yaşça büyük erkeklerin hiçbir zaman bu konu hakkında şikayet etmediklerini de belirtmişlerdir. Mesela, bazı erkekler yemeklerden sonra bulaşıkları yıkamakta. Hatta seviyeyi bir tık daha arttırıp kendi çamaşırlarını bile yıkamaktadır.

Tabii ki bu her zaman ev işi yaptıkları anlamına gelmez ama ihtiyaç duyulduğu zaman yardımcı olmasını bilmektedirler.

4. Kadınlara nasıl davranılması gerektiğini bilirler.

4. Kadınlara nasıl davranılması gerektiğini bilirler.

İlişkinin nasıl gideceğini veya nasıl bozulacağını bilme avantajına sahip olan olgun erkekler, kadınların genellikle neye ihtiyaçları olduklarını anlarlar veya onları neyin mutlu edeceğini bilirler. Daha önce karşılaştıkları problemlerden nasıl uzak duracaklarını iyi bilirler. Bu da ilişkinin yürümesini daha da kolaylaştırır.

3. Karizmatik olurlar.

3. Karizmatik olurlar.

Yaşça büyük erkeklerin kadınlarda bir şeyleri tetikleyen benzersiz bir çekiciliği vardır. Öncelikle dış görünüşlerinde; gözlerinin çevresindeki asil kırışıklıkları, ak düşmüş saçları ve bazılarında da hafif sakal... Buna ek olarak, bu erkeklerin, kendilerini tanıtma yolları farklıdır. Kadınlar; onların davranışlarını, gülüşlerini ve hareketlerini beğenirler. Modaya uymayan eşsiz stilleriyle dikkat çekerler.

2. Hayatlarında karmaşa istemezler.

2. Hayatlarında karmaşa istemezler.

Kadınların duygusal insanlar olduğu gerçeğiyle yüzleşelim. Onlar çok kolay bir şekilde bir olayı abartabilir ve düşünmeden hareket edebilirler. Bu yüzden, onları durduracak ve nefes almalarını sağlayacak bir erkeğe sahip olmaları çok önemlidir ve görünen o ki yaşça büyük erkeklerde bu özellikler var.

Bu erkeklerin, oyun veya karmaşa aramadığına inanıyoruz. Onlar sıradan problemler üzerine tartışmamayı tercih ederler. Eğer bir sorun varsa da oturup yetişkinler gibi konuşup iki taraf için de yararlı olacak bir çözümle gelirler.

1. Sizi güvende hissettirirler.

1. Sizi güvende hissettirirler.

Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisine göre, güven en temel ihtiyaçlarımızdan bir tanesidir. Peki kadına günlük hayatında güvenli ve rahat hissettirecek şey nedir? Biz üstte yazdığımız maddelerin bunu sağlayabileceğine inanıyoruz.

Hayatınızı birlikte geçireceğiniz güvenilir bir partnere ihtiyacınız vardır. Hayatınızın ne yöne doğru gittiğini bilmeye ihtiyacınız vardır. Ve görünen o ki yaşça büyük ve olgun erkekler bunların hepsini size sağlayabilir ve sizi güvende hissettirirler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
273
122
91
20
17
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?