Görüş Bildir
Haberler
Onedionun Değerli Okurları Gökyüzünün Bu Döngüde Bizlere Mesajı

etiket Onedionun Değerli Okurları Gökyüzünün Bu Döngüde Bizlere Mesajı

Duyguya ait tüm kavramlarımızın şifalandığı almaktan korktuğumuz sorumlulukların idrakine uyanacağımız enerjilerin hakim olduğu bir haftadayız. Özellikle içgüdülerinize, rüyalarınıza önem verin; hayat yolculuğunuzda aradığınız pek çok cevap bu yollarla karşınıza çıkabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hafta boyunca

Hafta boyunca

İşimiz ile ilgili konularda karşımıza çıkan fırsatları değerlendirebilirsek enerji dönüşecek ve kazancımızı da itibarımızı da yükseltmeyi başarabileceğiz. Hafta boyunca ithalat, ihracat, dijital paralar ile ilgili alanlarda pek çok şaşırtıcı olaya tanıklık edebiliriz. Özellikle bu alanlarla ilgili iş ve yatırım yapanlar dikkatli olmaya çalışsınlar. Ayrıca bu hafta her birimiz son 8 yılda yaptığımız yaşadığımız zorluğun da, zorbalığın da karşılığını misli ile alacağımız enerjiler ile karşı karşıyayız. Evren muhteşem bumerangı ile her birimizin yaptığının karşılığını verecek bizlere. 

Hafta boyunca iş ve eğitim hayatımızda kendimizi geliştirmek, yeni olanla bilgimizi genişletmek mottomuz olsun. 

Aşk ve ilişkiler ile ilgili konularda kalbimizde olan aşkı, sevgiyi ifade ederek eş ya da sevgilimiz ile daha fazla vakit geçirerek, kayıp zamanları sevginin şifası ile iyileştirip daha iyi hale getirelim. 

Finansal konularda bir verip 100 kazanma arzusundan uzak durarak ayaklarımızı yere sağlam basalım. Aksi halde maddi kayıplar, yasal yaptırımlar, geri dönüşü olmayan olaylar ile sınayabilir bizleri. 

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0