Görüş Bildir
Haberler
Önceki Hayatında Mesleğin Neydi?

Önceki Hayatında Mesleğin Neydi?

A. Ece
14.10.2019 - 18:00

Belki de bugünün dününün yansımasıdır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim bakalım!

2. Peki yaşın kaç?

3. En büyük hayalin nedir?

4. Asla yapmam dediğin bir şey seç!

5. Arada bunlardan hangisini hissediyorsun durup dururken?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Küçükken nasıl bir çocuktun?

7. Eğer hayatta bir şeyi değiştirebilseydin bu ne olurdu?

8. En pişman olduğun şey hangisi?

9. Sahip olman gereken hayata sahip olduğunu mu düşünüyorsun?

10. Eğer dilek hakkın olsaydı daha çok ne isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gezgin!

Sen önceki hayatında amansız bir gezginmişsin! O kıta benim şu kıta senin demeden, durmadan gezmişsin. Bu gezilerin seni derin bir bilgi ve merak sahibi yapmış. Bunun sonucunda o hayatta edindiğin deneyimlerin izleri ise bugün sende 'gezme ihtiyacı' olarak kendini gösteriyor. Arada bu ihtiyacı dizginlemek için küçük gezilere çıkmanın bir zararı olmaz bizce. Ne dersin?

Yazar!

Sen önceki hayatında bir yazarmışsın! Derin düşüncelerle dolu, insanı alıp uzaklara götüren hikayeler yazmış ve ününe ün katarak zengin ölen nadir yazarlardan biri olmuşsun. Bu hayatında yazar olarak edindiğin olgunluk şimdilerde de hissediliyor olsa gerek...

11. Simyacı!

Sen önceki hayatında başımıza element çıkaran bir simyacıymışsın! Aşırı merakın ve deli cesaretinle kimyasallarla oynamış, kimi zaman başarılı deneylere imza atmış, kimi zamansa tehlikeli olaylara yol açmışsın. Kim bilir, belki de bugün adını ders kitaplarından okuduğumuz bir bilim insanısındır!

Savaşçı!

Sen eski hayatında korkusuz bir savaşçıymışsın! Belki Sparta'da Persler ile, belki de İskandinavya'da Vikingler ile savaşmışsın! Savaş meydanlarında geçen uzun yılların ardından halkın seni efsaneleştirmiş ve adına şarkılar yazmış. Bugün o şarkılar halk kültürlerinde hala karşımıza çıkabiliyor!

Hükümdar!

Sen güçlü mü güçlü bir hükümdarmışsın! İmparatorluğunun toprakları kıtaları aşmış, milletleri kanatları altına almış ve uzun mu uzun yıllar refah içinde yaşatmışsın insanları. Kimbilir, belki de hala adını andığımızda 'Vay be!' dediğimiz hükümdarlardan biri sensindir...

Bu testler de ilgini çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

12. Tüccar!

12. Tüccar!

Sen eski hayatında kıtalar arası yolculuk eden varlıklı bir tüccarmışsın. Farklı dünyaların çeşitli ürünleri senin sayende bu gezegenin çeşitli yerlerine taşınmış. Senin sayende kimi ülkeler zenginleşmiş, kimi de fakirleşmiş. Fakat öyle bir etki bırakmışsın ki, Orta Doğu'da hala senin adını taşıyan hanlar bulunmakta!

13. Öğretmen!

Sen önceki hayatında kendini insanları iyilikle eğitmeye adamış bir öğretmenmişsin! Senin sınıfından çıkan her çocuk hayattaki asıl önemli şeylerin maddi değil manevi olduğunu biliyormuş. İşinde o kadar dürüst ve saygılıymışsın ki, öğrencilerinden birinin ailesi senin adına bir okul kurmuş ve bu okul senin ölümünün ardından bile eğitim vermeye devam etmiş!

14. Filozof!

Sen eski hayatında bolluk içinde yaşayan, bir eli yağda, bir eli balda bir filozofmuşsun! Hayatın basitliği seni düşünmeye itmiş, derin düşüncelerin sayesinde büyük bir filozof olmuş ve tarih boyunca insanların düşüncelerine yön vermişsin. Görüyoruz ki bu derin düşünceler bu hayatta da senin peşini bırakmamış ve seni sorgulamaya itmiş. İyi mi, kötü mü sen karar ver!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
153
72
30
28
13
9
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
shadowless

önceki hayatımda gezginmişim ki şuan da ayağı kalkmaya bile üşeniyorum ne kadar yorulduysam demek ki 😂😂😂

mehmetatay212

Hükümdar mı!?

Hilal Coşkun

Filozof! Sen eski hayatında bolluk içinde yaşayan, bir eli yağda, bir eli balda bir filozofmuşsun! Hayatın basitliği seni düşünmeye itmiş, derin düşünceleri... Devamını Gör