Görüş Bildir
Haberler
Önceki Hayatında Kiminle Sevgiliydin?

Önceki Hayatında Kiminle Sevgiliydin?

Serngl
02.05.2020 - 13:00

Şimdiki hayatımızı biliyoruz, ya önceki hayatımız?

Önceki hayatında deli divane aşık olduğun kişi kimdi merak ediyorsan, hemen teste alalım seni! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi cinsiyetten HOŞLANDIĞINI soralım önce.

2. Reenkarnasyona inanıyor musun?

2. Reenkarnasyona inanıyor musun?

3. Kendini tek bir kelimeyle tanımlamanı istesek?

4. Senin için bu hayattaki en önemli şey ne?

5. Seni mutlu etmeyen ama zengin biriyle mi hayatını geçirmek isterdin yoksa seni mutlu eden ama fakir biriyle mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Devam ettir bakalım.

6. Devam ettir bakalım.

7. Hayatını geçirmek istediğin bir ev seç bir de.

8. Ve son olarak... Hangi yıllarda yaşamak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Al Pacino ile sevgiliydin!

Al Pacino ile sevgiliydin!

Önceki hayatında dünyanın en iyi aktörlerinden biri olan Al Pacino ile sevgiliydin! Senin gibi inatçı, tuttuğunu koparan ve başına buyruk bir insan da ancak Al Pacino gibi karşı konulamaz bir karizmaya aşık olabilirdi zaten. Al Pacino ile insanların görüp görebileceği en ateşli ve tutkulu aşkı yaşadınız... Eee Al Pacino'nun filmlerini izleyip, boşuna iç çekmiyorsun sen de...

John F. Kennedy ile sevgiliydin!

John F. Kennedy ile sevgiliydin!

Önceki hayatında Amerika Birleşik Devletleri Başkanı John F. Kennedy ile sevgiliydin! E ancak senin gibi cesur ve kendine güvenen bir insan John F. Kennedy gibi Amerika'nın en çok sevilen başkanlarından biriyle birlikte olabilirdi zaten. Çapkınlığı, yakışıklılığı ve dünyaya hükmedecek gücüyle bilinen John, sana deliler gibi aşıktı. O zamanların görüp görebileceği en büyük aşkı yaşadınız!

Ayhan Işık ile birlikteydin!

Ayhan Işık ile birlikteydin!

Önceki hayatında Türkiyenin en yakışıklı aktörlerinden biri olan Ayhan Işık ile birlikteydin! Yakışıklılığı ve beyefendi duruşuyla herkesin gönlünü fetheden Ayhan Işık, romantikliğiyle de senin kalbini çalmıştı. Duygusal bir insan olduğun için, bu yakışıklı ve bir o kadar da romantik adama karşı koyamamıştın tabii! Yaşadığınız öyle bir aşktı ki, Leyla ile Mecnun yanınızda halt etmiş desek yeridir!

Jean-Paul Belmondo ile birlikteydin!

Jean-Paul Belmondo ile birlikteydin!

Önceki hayatında ukala tavırlarıyla herkesi kendine hayran bırakan Fransız aktör Jean-Paul Belmondo ile birlikteydin! Çapkın gülümsemesi ve umursamaz tavırlarıyla senin gibi asi bir insanı bile kendisine aşık etmişti Jean-Paul... E karşı konulamaz karizması karşısında adeta büyülenmiştin. O da senin o kendine güvenen başına buyruk hallerine vurulmuştu! Ne aşktı ama sizinkisi...

Gary Cooper ile birlikteydin!

Gary Cooper ile birlikteydin!

Önceki hayatında sevilen aktör Gary Cooper ile birlikteydin! Senin gibi neşeli ve pozitif bir insan da elbette ki yakışıklılığıyla göz dolduran ve duygularını gizleme konusunda adeta bir usta olan Gary'e aşık olacaktı! Tüm dünya Gary'e iç çekerek bakarken, o senin gözlerinde parlayan o ışığa ve içindeki çocuğa aşık olmuştu! Sizinki son yüzyılların en ama en büyük aşkıydı gerçekten!

Jane Birkin ile birlikteydin!

Jane Birkin ile birlikteydin!

Önceki hayatında şarkıcı ve oyuncu Jane Birkin ile birlikteydin! Güzelliğiyle herkesi kasıp kavuran Jane'i, asiliğin ve karşı konulamaz karizmanla kendine aşık etmiştin! Sizinki gerçekten de tutku dolu ve erotik bir aşktı! Jane gibi bir kadınla birlikte olabildiğin için gerçekten de çok şanslısın, ne diyelim ki?

Marilyn Monroe ile birlikteydin!

Marilyn Monroe ile birlikteydin!

Önceki hayatında Marilyn Monroe ile birlikteydin! Güzelliği ve sarının en güzel tonuyla ortalığı kasıp kavuran Marilyn, sana deli divane aşıktı. Onunla son yüzyılların neredeyse en tutkulu ve aşk dolu birlikteliğini yaşadınız. Senin romantikliğin ve duygusallığın, onun içindeki sevilmeye ihtiyaç duyan çocukla birleşince; ortaya mükemmel bir birliktelik çıktı!

Filiz Akın ile birlikteydin!

Filiz Akın ile birlikteydin!

Önceki hayatında Yeşilçam'ın en güzel ve zarif kadınlarından biri olan Filiz Akın ile birlikteydin! Zarifliğiyle göz dolduran Filiz Akın ile dillere destan bir aşk yaşadınız. Senin aksine Filiz Akın oldukça duygusal ve kırılgan bir kadındı. Ama birbirinizi dengelediniz ve zıt kutupların birbirini çektiği gibi birbirinize çekildiniz. Türkiyenin görüp görebileceği en büyük aşkı yaşadınız nihayetinde!

Audrey Hepburn ile birlikteydin!

Audrey Hepburn ile birlikteydin!

Önceki hayatında adeta güzelliğin ve zarafetin ikonu olan ünlü oyuncu Audrey Hepburn ile birlikteydin! Tüm dünyanın gözü onun üzerindeyken sen kendine güvenin ve tutkunla Audrey'in kalbini çalmayı başardın! Sizinki o yılların en romantik ve fırtınalı aşkıydı. Bir küs bir barışık devam etmesine rağmen birbirinizden asla kopamadınız!

Brigitte Bardot ile birlikteydi!

Brigitte Bardot ile birlikteydi!

Önceki hayatında Brigitte Bardot ile birlikteydin! Hayran olunası güzelliğiyle herkesin dikkati onun üzerindeyken, Brigitte sana deli divane aşıktı. Asi bakışlarının altında, dünyaya meydan okuyan bir iyiliği barındıran Brigitte, seninle son yüzyılların en fırtınalı ve tutkulu aşkını yaşadı! Sizinkisi gerçekten efsane bir aşktı, unutmak mümkün değil...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
376
288
178
117
58
43
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
DERİN ERDEM

BEN KESİN ÖNCEKİ HAYATIMDA DA SAPIMDIR :D

Beyza Tosun

Al Pacino çıktı 😍😌