onedio
article/comments
article/share
Haberler
Ömer Toprak Antrenmanı Ağlayarak Bıraktı

Ömer Toprak Antrenmanı Ağlayarak Bıraktı

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Ömer Toprak Bayer Leverkusen idmanı sırasında bir anda gözyaşlarına boğuldu.

Bayer Leverkusen'de Ömer Toprak şoku yaşanıyor. Çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Alman ekibinin deneyimli stoperi, dün sabahki idmana damgasını vuran isim oldu.

Takımını güç ve dayanıklılık antrenmanı yaptığı sırada bir anda kendisini kötü hisseden oyuncu, çalışmayı yarıda bıraktı. Gözyaşlarına boğulan futbolcuyu arkadaşları teselli etmeye çalıştı.

Teknik direktör Roger Schmidt derhal öğrencisinin yanına geldi. Ömer'in koluna giren Schmidt kendisine soyunma odasına kadar eşlik etti, orada da oyuncuyu sakinleştirmeye çalıştı.

Futbolcunun idmandan kısa bir süre önce, ailesinden bir vefat haber aldığı öne sürülürken, Alman basınına kısa bir açıklama yapan Schmidt, 'Özel bir konu' demekle yetindi.

Skorer

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video
https://twitter.com/enverkoparmal
Tüm içerikleri
right-dark
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın