Görüş Bildir
Haberler
Ömer Faruk Bostan Kimdir? Ömer Faruk Bostan Kaç Yaşında?

Ömer Faruk Bostan Kimdir? Ömer Faruk Bostan Kaç Yaşında?

dila bahar
16.10.2021 - 14:33

Kanal D ekranlarında yayınlanan eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler, her hafta birbirinden ünlü konukları ağırlıyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu programın bu akşamki konuklarından biri de Ömer Faruk Bostan. Peki Ömer Faruk Bostan kimdir? Ömer Faruk Bostan’ın hayatına dair bilinmeyenleri sizler için derledik…

İçeriğin Devamı Aşağıda

16 Ekim cumartesi günü yayınlanacak olan Şarkılar Bizi Söyler programının bu haftaki konuklarından biri de Ömer Faruk Bostan. Ömer Faruk Bostan Kimdir?

Ömer Faruk Bostan Kimdir?

Ömer Faruk Bostan Kimdir?

Müzisyen, şarkıcı olan Ömer Faruk Bostan, 1984 yılında Ankara Sincan'da doğdu. Müzik kariyerine Ankara'da başladı. Eğitimi sırasında sık sık şarkılar söyleyen şarkıcının müzikle olan ilgisi çok küçük yaşlarda başladı. Eğitimi esnasında müzik öğretmeninin ona yardımcı olması ile çeşitli müzik aletleri çalmaya başladı. Ömer Faruk Bostan 15 yaşında sahne almaya başlamıştır. Düğünlerde ve çeşitli organizasyonlarda saz çalarak ünlenen Ömer Faruk Bostan, son dönemde Ankara havalarını yorumlayan genç isimlerden biri. 

Ömer Faruk Bostan'ın seslendirdiği ve 26 Aralık 2016'da yayınlanan “Erik Dalı' şarkısı 100 milyon izlenmeyi ve dinlenmeyi aştı. Söz konusu parça Türkiye'de oyun havası türünde YouTube'de 100 milyonu aşan ilk şarkı olma özelliğini taşırken, şimdilerde ise 105 milyonu geçti.

Ömer Faruk Bostan'ın Albümleri Ve Popüler Şarkıları

Ömer Faruk Bostan'ın Albümleri Ve Popüler Şarkıları

Albümleri:

Ömer Faruk Bostan 2015

Açıl Ey Susam Açıl

Sende Ankaralısın

Ben Gidiyorum Ankara

Bir O Bende - Nazlı Yarim

Popüler Şarkıları:

Erik Dalı - Potbori

Ben Gidiyorum Ankara

Açıl Ey Susam Açıl

Sende Ankaralısın

Nedir Benim Çektiğim

Saffet Efendi - Kulada Sevdiğim Kula

Askerden Geleceğim

Beni Bırak

Güvercin

Sensiz Yaşıyom

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın