Görüş Bildir
Haberler
Olumsuz Hava Koşulları Sebebiyle Eğitime Ara Verildi: Eğitime Ara Verilen İller Hangileri? İşte Detaylar...

Olumsuz Hava Koşulları Sebebiyle Eğitime Ara Verildi: Eğitime Ara Verilen İller Hangileri? İşte Detaylar...

Ülkenin bir kısmında güneşli ve açık hava hakimken bazı bölgelerinde ise soğuk ve karlı bir hava hakim. Yeni yılla birlikte okulların sömester tatiline az bir süre kala bazı illerde olumsuz hava koşulları sebebi ile eğitime ara verildi. Peki hangi illerde okul tatil? Hava şartları ile okul tatili olan iller hangileri? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özellikle ülkemizin doğu kesimlerinde etkili olan yağışlı ve soğuk hava hayatın akışına da olumsuz etki ediyor. Pek çok ildeki okullar, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verildiğine

yönelik haberler gelmeye başladı. İl valiliklerinden eğitime ara haberleri vatandaşlara duyuruluyor. Son tatil haberi ise Erzincan'dan geldi. Kar nedeniyle tüm eğitim kurumları bir gün süreyle eğitime ara verildi? Kar tatili olan iller hangisi? Okullar hangi illerde tatil oldu? İşte detaylar...

Van'ın Bazı İlçelerinde Okullar 1 Gün Tatil!

Van'ın Bazı İlçelerinde Okullar 1 Gün Tatil!

Van’da etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle bazı ilçelerde eğitime bir gün ara verildi. Van Valiliğinden tarafından yapılan açıklamada, “Olumsuz hava şartları nedeniyle 3 Ocak 2022 Pazartesi günü İpekyolu, Edremit ve Tuşba ilçelerimizde ilk ve orta dereceli okullar 1 gün süreyle tatil edilmiştir” denildi.

Erzincan'da Okullar 1 Gün Tatil!

Erzincan'da Okullar 1 Gün Tatil!

Erzincan'da olumsuz hava şartları sebebiyle il genelinde tüm okullar 3 Ocak Pazartesi günü tatil edildi. Erzincan Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Olumsuz hava koşulları nedeniyle ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğitim-öğretime 3 Ocak 2022 günü 1 gün süre ile ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile çalışanlar da aynı tarihte idari izinli sayılacaktır” denildi.

Ordu'da Bazı İlçelerde Eğitime 1 Gün Ara Verildi!

Ordu'da Bazı İlçelerde Eğitime 1 Gün Ara Verildi!

Ordu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Akkuş, Gürgentepe ile Mesudiye ilçelerinde eğitim- öğretime 1 gün ara verildi. Ordu Valiliği, yoğun kar yağışının ardından açıklama yaptı. Açıklamada, 'Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Akkuş, Gürgentepe ve Mesudiye ilçelerimizde eğitime (3 Ocak 2022 Pazartesi günü) bir gün süre ile ara verilmiştir. Engeli olan ve hamile kamu görevlileri de bugün idari izinli sayılacaktır' denildi.

Giresun'da Eğitime 1 Gün Ara Verildi!

Giresun'da Eğitime 1 Gün Ara Verildi!

Giresun'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 3 ilçede eğitime bir gün ara verildi. Giresun Valiliğinden yapılan açıklamada, 'Yaşanan yoğun kar yağışı ve sonrasında oluşabilecek buzlanma riski nedeniyle Çamoluk ve Alucra ilçelerinde merkez ve köyler dahil tüm okullarda, 3 Ocak Pazartesi günü eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildi. Şebinkarahisar ilçesinde ise sadece taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler 3 Ocak Pazartesi günü bir gün izinli sayılacaklar, taşımalı eğitim kapsamı dışında ki öğrenciler ise eğitime devam edecekler' denildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erzincan'da Bazı İlçelerde Eğitime 1 Gün Ara Verildi!

Erzincan'da Bazı İlçelerde Eğitime 1 Gün Ara Verildi!

Iğdır'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Aralık ilçesine bağlı Yenidoğan Köyünde eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan ve etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle Aralık ilçesine bağlı Yenidoğan Köyünde eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın