Görüş Bildir
Haberler
Ölme Eşeğim Ölme! Çözülmesi Yıllar Süren Davalar ve Canice İşlenen 17 Cinayet Tüylerinizi Ürpertecek

etiket Ölme Eşeğim Ölme! Çözülmesi Yıllar Süren Davalar ve Canice İşlenen 17 Cinayet Tüylerinizi Ürpertecek

KKC
24.10.2017 - 14:45

Buzzfeed'den sizler için derlediğimiz bu içerik birçok insan için oldukça rahatsız edici şeyler içeriyor... Lütfen kendi inisiyatifinizle devam edin!

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/annakopsky/i...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. John List

1. John List

1971 yılında annesini, eşini ve 3 çocuğunu öldürdükten sonra uzun süre kayıplara karışan John, planını o kadar iyi yapmış ki komşuları yaklaşık olarak bir ay sonra durumun farkına varmışlar. Evden tamamıyla ayrılmadan önce bütün ışıkları yakıp, radyoyu açmış ve kendisine ait bütün fotoğrafları yok etmiş. Bir ay sonra olay yerine giden polisler ''ailemi dünyanın yozlaşmışlığından kurtarmak için öldürdüm'' şeklinde John tarafından yazılmış bir not bulmuşlar. John''Amerika'nın En Çok Arananlar'' programı aracılığıyla yakalandı.

Davanın Çözülme Süresi: 19 Yıl

2. Carolyn Sue Krizan-Wilson

2. Carolyn Sue Krizan-Wilson

1985 yılında kocasını silahla vurarak öldüren Carolyn, olay yerine gelen polislere anlattığı ''evime giren bir adam yastığımın altında bulunan silahı aldı ve kocamı vurdu, arkasından ateş ettim ancak gecenin karanlığında kayboldu'' hikayesi o kadar inandırıcı gelmiş ki suçsuz bulunmuş ta ki dava 2013 yılında tekrar açılana kadar. Yapılan soruşturmalar sonucunda baskıya dayanamayan Carolyn, cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etmiş.

Davanın Çözülme Süresi: 28 yıl

3. Polis katili Gerald Mason

3. Polis katili Gerald Mason

1957 yılı akşamında, kırmızı ışıkta geçtiği için arabasını kenara çekmesini söyleyen fotoğraftaki 2 polisi oracıkta öldürdü Gerald Mason. 2003 yılında FBI, yeni bir uluslararası veritabanı oluşturdu ve 1957 yılında olay yerinden alınan parmak iziyle eşleşme sağlandı ve katil yakalandı!

Davanın Çözülme Süresi: 46 yıl

4. Phillip Johnson

4. Phillip Johnson

Patricia Ann Green 1978 yılında Amerika'nın Kuzey Karolina eyaletinde, bir kanalda ölü olarak bulundu ancak cinayet için hiç kimse tutuklanmadı! 2017 yılında, 4 kişinin ölümünden sorumlu ve hali hazırda hapishanede olan Phillip, kanıtların kendisine gösterilmesiyle birlikte hiç tereddüt etmeden cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti.

Davanın Çözülme Süresi: 39 yıl

5. Katil Komşu Jeffrey Falls

5. Katil Komşu Jeffrey Falls

Angela Kleinsorge 1992 yılında kendi evinde önce tecavüze uğradı, ardından silahla kafasından vurularak öldürüldü. DNA test sonuçları 2017 yılında katilin komşu Jeffrey Falls olduğunu ortaya çıkardı ancak katilin 2006 yılında ölmüş olduğu öğrenildi...

Davanın Çözülme Süresi: 25 yıl

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Edwin Dean Richardson

6. Edwin Dean Richardson

1968 yılında kendi arabasının bagajında ölü olarak bulunan Halison'ın boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Maktulün eteğinden alınan sperm örneği, 1998 yılında katilin DNA'sı ile eşleştikten sonra Edvin Dean müebbet hapis cezasına çarptırıldı!

Davanın Çözülme Süresi: 30 yıl

7. Katil Kardeşler: Rick ve John

7. Katil Kardeşler: Rick ve John

1985 yılının yılbaşı arifesinde Minnie ve Ed çiftinin ölü bedenleri Washington Ormanı'nda bulundu. 2012 yılında, kardeşlerin cinayetle bağlantıları olduğu ortaya çıktı. 2013 yılında Rick 103 yıllık hapis cezasına çarptırıldı ancak John tutuklanmadan önce öldü! 

Davanın Çözülme Süresi: 28 yıl

8. Katil Palyaço

8. Katil Palyaço

1990 yılının mayıs ayında Marlene'nin kapı zili çalar... Karşısında kendisine hediye getiren palyaçoyu görünce mutlu olan Marlene hediyeleri alır ancak tam bu sırada palyaço silahı çıkarır ve kadını yüzünden vurur, sakince arabasına gider ve yavaşça olay yerinden uzaklaşır... Ağustos 2017'de Marlene'nin kocasının şimdiki eşi olan Sheila Keen-Warren'ın olayla ilişkisi olduğuna dair şüpheler artınca Sheila gözaltına alındı! Ortaya atılan iddiaya göre Sheila'nın o dönemde Marlene'nin kocasıyla yasak bir ilişkisi bulunuyordu. Dava hala devam ediyor...

Davanın Çözülme Süresi: 27 yıl

9. Gregory Johnson

9. Gregory Johnson

1979 yılında, kocası tarafından sürekli şiddete maruz kalan kadın, bu durumu arkadaşı Susan'la paylaştı. Susan'ın durumu bildiğinden haberdar olan koca Gregory Johnson, Susan'ı aile içi huzuru bozmakla suçladı. Aynı yıl içinde, Susan evine giren Gregory tarafından duşta vurularak öldürüldü. Cinayeti kimin işlediği bulunamadı ta ki 2012 yılında Gregory'nin karısı cinayetin kocası tarafından işlendiğini itiraf edene kadar. Gregory yalnızca 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı!

Davanın Çözülme Süresi: 33 yıl

10. Hector Bencomo-Hinojos

10. Hector Bencomo-Hinojos

1981 yılında Patricia Beard yatak odasında ölü olarak bulundu ancak ona kimin zarar verebileceğine dair hiç kimsenin herhangi bir fikri yoktu. 2013 yılında Hector Bencomo-Hinojos işlediği başka bir suçtan dolayı hüküm giydi, bu sırada Patricia'nın cinayetiyle bağlantısı olduğu ortaya çıktı ve 50 yıllık hapis cezasına çarptırıldı.

Davanın Çözülme Süresi: 32 yıl

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Christopher Smith

11. Christopher Smith

Seks işçisi olarak hayatını kazanmaya çalışan Joan Harrison'nun cansız ve ısırıklara maruz kalmış bedeni 1975 yılında kirli bir garajda bulundu. Olay yerinden alınan DNA örneğinin sonucu 2011 yılında Christopher Smith'in katil olduğunu ispatladı ancak Christopher 2008 yılında hayatını kaybetmiş olduğu için hiç kimse tutuklanmadı!

Davanın Çözülme Süresi: 36 yıl

12. Emmanuel Miller

12. Emmanuel Miller

1972 yılında, almış olduğu bıçak darbeleriyle hayatını kaybeden Helen Sullivan'nın cansız bedeni eve gelen kocası tarafından bulundu. Olay yerine gelen polisler, evin içerisinde bulunan parmak izlerini aldılar. Alınan parmak izleri 2012 yılında tekrar değerlendirildi ve katilin 1990 yılında ölmüş olan Emmanuel Miller olduğu saptandı.

Davanın Çözülme Süresi: 40 yıl

13. Stacy Littleton

13. Stacy Littleton

1986 yılının ekim ayında Cyrus Jefferson'ın kanlı bedeni San Diego'da bulundu. Stacy Littleton isimli adam şüpheli konumundaydı ancak yeterli delil bulunamayınca salıverildi. Geçtiğimiz yıl olay yerinden alınan eldivenden elde edilen DNA sonucu okları tekrardan Stacy'e yöneltti ve şüpheli göz altına alındı ancak dava henüz tam olarak çözülmüş değil!

Davanın Çözülme Süresi: 31 yıl

14. Kenneth Troyer

14. Kenneth Troyer

Karen, 1976 yılında Kenneth Troyer tarafından külotlu çorapla boğularak öldürüldü. 2016 yılında DNA'dan elde edilen bulgular sonucunda Kenneth'in katil olduğu ortaya çıktı. Tutuklamak üzere katilin evine giden polisler Kenneth'in 1982 yılında öldüğünü öğrendiler!

Davanın Çözülme Süresi: 40 yıl

15. Danny Heinrich

15. Danny Heinrich

1989 yılında, 11 yaşındaki Jacop bisikletini sürerken maskeli bir adam tarafından önce tacize uğradı ardından vurularak öldürüldü. Geçtiğimiz yıl dava tekrar açıldı ve sorguya ilk alınan kişilerden birisi olan Danny tekrar sorgulandı ve çocuğu öldürdüğünü itiraf etti. Katil, 2016 yılından başlamak üzere 20 yıllık hapis cezasına çarptırıldı.

Davanın Çözülme Süresi: 27 yıl

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Paul Hutchison

16. Paul Hutchison

1983 yılında boğularak öldürülmeden önce sadece 16 yaşındaydı Coletta Aram isimli kız çocuğu. Öldürüp kayıplara karışmış olması yetmiyormuş gibi polislere isimsiz mektuplar göndererek kendince dalga geçen katil Paul Hutchison, DNA sonuçlarının kendisini işaret etmesi sonucunda 2009'da yakayı ele vermiş olsa da 2010 yılında aşırı doz alarak hayatına son vermiştir.

Davanın Çözülme Süresi: 26 yıl

17. Clarence Wayne Dixon

17. Clarence Wayne Dixon

1978 yılında Deana Bowdoin'in cesedi bulunduğunda vücudunda bıçak yaraları ve boğazına dolanmış bir kemer vardı. 2007 yılına gelindiğinde kızın vücudundan alınan DNA örneğinin o dönem aynı mahallede yaşayan Clarence Wayne Dixon'a ait olduğu ortaya çıktı ve ardından Dixon ölüm cezasına çarptırıldı!

Davanın Çözülme Süresi: 29 yıl

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
424
134
68
40
36
35
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ekin Su

Anlamıyorum,neden hepsinin yok etme çabası var? Birisini öldürünce bütün sorunlar bitmiyor.

h.geral

gecikmiş adalet adaletsizliktir.

Nurcan B. Kökçü

Bizde de Nazmiye Çam davası vardı, noldu acaba ? 🤔

esocan

hakikat. bak aklıma geldi. şimdi araştıracağım ve öğreneceğim. sana da yazacam öğrenince.