Görüş Bildir
Haberler
Olips ile Ferahlatan Turnuvalar Başlıyor! Oyuncuların Turnuvam’da Kozlarını Paylaşacağı 10 Oyun

Olips ile Ferahlatan Turnuvalar Başlıyor! Oyuncuların Turnuvam’da Kozlarını Paylaşacağı 10 Oyun

Turnuvam her türden oyuncunun katılabileceği, birbirinden farklı turnuvalara ve mücadelelere ev sahipliği yapan bir internet sitesi. İçinde PUBG'den CS:GO'ya, FIFA'dan Brawl Stars ve Rocket League'a kadar 20 farklı oyundan turnuvalar barındıran Turnuvam'da istediğiniz bir oyunun turnuvasına kaydolabilir ve büyük ödüller için rakiplerinizle kıyasıya mücadele verebilirsiniz. Bu listemizde turnuvada kıran kırana mücadele verebileceğiniz oyunlara bakacağız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. PUBG

1. PUBG

Eğer sıkı bir PUBG oyuncusuysanız acele etmenizde fayda var çünkü şu an Olips ile Ferahlatan PUBG turnuvası katılımcılarını bekliyor. Siz de Turnuvam'a giderek bu turnuvaya başvurabilir ve toplamda 10000 TL değerindeki ödül havuzu için diğer oyuncular ile yarışabilirsiniz.

2. CS:GO

2. CS:GO

Espor denince akla gelen ilk isimlerden birisi olan CS:GO, elbette Turnuvam'ın da gözde isimlerinden birisi. Bileğine ve reflekslerine güvenen bir CS:GO oyuncusuysanız dilerseniz tek başınıza dilerseniz de takım arkadaşlarınızla beraber turnuvalara katılabilir, ödüller için mücadele edebilirsiniz.

3. Rocket League

3. Rocket League

CS:GO ve PUBG gibi silah odaklı yapımlar size göre değil mi? Hiç merak etmeyin, Turnuvam'da her türden oyuncu için bir şeyler bulunmakta. Rocket League de bunlardan birisi. Şansınızı karşınıza çıkanlar silahla avlamak yerine arabayla gol atarak denemek istiyorsanız, doğru yerdesiniz.

4. Brawl Stars

4. Brawl Stars

Her türden oyun var derken şaka yapmamıştık, Brawl Stars da Turnuvam'da kıyasıya mücadele edebileceğiniz oyunlardan birisi. Hızlı bir oynanışa sahip olan Brawl Stars'da rakiplerinize meydan okuyabilir, arkadaşlarınızla beraber kurduğunuz takımlarlarla büyük ödüller için savaşabilirsiniz.

5. TFT

5. TFT

Riot'un son yıllardaki en çok sevilen stratejik takım kurma oyunu TFT de Turnuvam'da karşımıza çıkan isimlerden. TFT iyi oynamanın yanında kimi zaman şans da gerektiren ve bu yüzden oyunculardan çokça eleştiriler alabilen bir oyun. Ama hem iyi oynayıp hem de şanslı olduğunuzu düşünüyorsanız, Turnuvam'a giderek rakiplerinizle boy ölçüşebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. FIFA 23

6. FIFA 23

Sıkı FIFA tutkunları da Turnuvam'da kendine yer bulmakta hiç zorlanmıyor. FIFA 23 turnuvalarına katılarak müsabakalarda rakiplerinizle karşılaşabilir, yıllardır edindiğiniz FIFA yeteneklerinizi büyük ödüllere kavuşmak için kullanabilirsiniz

7. F1 22

7. F1 22

F1 22'de Turnuvam'da mücadelelere katılabileceğiniz yapımlardan birisi. Siz de yarış arabanıza atlayıp mücadelelere katılabilir, uzun ve dolambaçlı yollar boyunca süren uzun maçlara dahil olabilirsiniz.

8. VALORANT

8. VALORANT

Turnuvalardan ve yarışmalardan bahsediyorsak Valorant tabiki de olmazsa olmaz isimlerden birisi. Son zamanların en başarılı FPS'lerinden birisi olan Valorant, Turnuvam'da size kendinizi kanıtlayabileceğiniz geniş olanaklar sunuyor. Siz de takımınızla bu mücadelelere katılabilir, dağıtılan ödüllerden hakkınızı alabilirsiniz.

9. Fall Guys

9. Fall Guys

Evet yanlış görmüyorsunuz, Fall Guys bile Turnuvam'da karşılaşabileceğiniz yapımlardan birisi. Çok hızlı bir şekilde yükselip sonrasında da aynı hızla düşüşe geçen Fall Guys, oyun dünyasında ilginç bir iz bıraktı. Siz de Fall Guys'daki yeteneklerinizi değerlendirmek ve kazanca dönüştürmek istiyorsanız Turnuvam'a gelip mücadele edebilirsiniz.

10. League of Legends

10. League of Legends

Elbette League of Legends de turnuvaların ve esporun olmazsa olmaz isimlerinden birisi. Takımınızla siz de Turnuvam'ın sunduğu mücadelelere katılabilir, sihirdar vadisinde rakiplerinize toz yutturup büyük ödülün sahibi olabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın