Görüş Bildir
Haberler
TV
Olgun Şimşek Süslü Korkuluk'la El Sıkıştı! Çağatay Ulusoy'un Babasını Canlandıracak...

Olgun Şimşek Süslü Korkuluk'la El Sıkıştı! Çağatay Ulusoy'un Babasını Canlandıracak...

Müge Kakşi
28.01.2022 - 18:02

Yeni yılda birçok dizi reyting kurbanı olarak yayın hayatına son vermek zorunda kaldı. Giden dizilerin yerine ise yeni diziler geliyor. Kanallar birbiriyle dizi yarışı içerisine girmişken TV8'den bomba bir dizi geleceği daha önce açıklanmıştı. Çağatay Ulusoy ve Alina Boz'un başrollerinde olacağı dizi izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Gelen bir habere göre dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Olgun Şimşek'te dahil oldu. İşte detaylar...

Kaynak: https://www.tv100.com/cagatay-ulusoy-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

OGM Pictures imzalı, yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği, başrolünde Çağatay Ulusoy ve Alina Boz'un bulunduğu Süslü Korkuluk dizisinden bomba bir haber geldi. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Olgun Şimşek dahil oldu.

Süslü Korkuluk'ta Olgun Şimşek Esintisi

Süslü Korkuluk'ta Olgun Şimşek Esintisi

Hazırlıkları tüm hızıyla süren dizide terzinin çocuk zekasına sahip babası rolü için Olgun Şimşek’le görüşülüyordu. Son gelen haberlere göre taraflar el sıkıştı.

Ulusoy hikâyede dedesi ölünce hep utandığı babasını İstanbul’a getiriyor. Babasına bir bakıcı tutuluyor. Süslü Korkuluk’un kötü adamı Dimitri için Fatih Artman ve Salih Bademci’yle görüşmeler sürüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın