Görüş Bildir
Haberler
OKX Kripto Para Dolandırıcılıklarına Karşı Savaş Açtı!

etiket OKX Kripto Para Dolandırıcılıklarına Karşı Savaş Açtı!

Well Ok Then
26.01.2022 - 13:15

OKX'in alt kuruluşlarından biri olan OKLink’in kripto para temelli siber suçlar ve kara para aklamaya karşı “Chaintelligence” programını başlattı. OKX kripto suçlularını durdurmak için nasıl önlemler aldı, merak ediyor musunuz? 

Detaylar içeriğimizde! 

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

OKX kripto suçlarla mücadelede bir ilki gerçekleştirdi.

OKX kripto suçlarla mücadelede bir ilki gerçekleştirdi.

Bir OKX alt kuruluşu olan OKLink, polise kripto para birimiyle ilgili suç soruşturması ve kara para aklamayla mücadelede yardımcı olmak için blok zinciri büyük veri teknolojisini ve teknik soruşturma yöntemlerini birleştiren dünyanın ilk blok zinciri analiz platformu Chaintelligence Pro 2.0'ın piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Veriler durumun ciddiyetini gösteriyor!

Veriler durumun ciddiyetini gösteriyor!

2021 yılının sonu itibari ile Çin'deki kripto suçların sayısı 6328'e yükseldi. Daha da vahimi bu suçlara toplamda 16,3 milyon insan ve toplamda 340 milyar Yuan para dahil edildi. Kripto parayla ilgili bu suçlarla karşı karşıya kalan polis memurları, yüksek öğrenme maliyetleri, yüksek izleme zorluğu vb. gibi zorluklarla mücadele ediyor.

Bu duruma Chaintelligence programı çözüm getiriyor! Nasıl mı?

Bu duruma Chaintelligence programı çözüm getiriyor! Nasıl mı?

Chaintelligence Pro 2.0, blockchain ve büyük veri teknolojisi çerçevesini optimize etti ve teknik yenilik, işlev yeniliği ve araştırma yeniliği gibi 3 büyük yenilik ile durumu tersine çevirmeyi vadediyor.

1. Teknik Yenilik

1. Teknik Yenilik

Blockchain ve büyük veri teknolojisini birleştiren türünün ilk örneği olan blockchain analiz platformu olan Chaintelligence Pro 2.0, zincir üzerinde doğru veriler sağlayabilir ve makine öğrenimi, veri modelleme, benzerlik algoritması ile zamandan ve insan maliyetinden tasarruf sağlayabilir.

2. İşlev Yeniliği

2. İşlev Yeniliği

Chaintelligence Pro 2.0  gerçek zamanlı izleme, akıllı araştırma ve yargılama, veri görselleştirme gibi işlevlerle, Polis memurlarının kripto para birimiyle ilgili vakaları araştırmasını kolaylaştıran zincir üstü veri izleme, analiz etme, nüfuz etme ve yönetmeye yönelik entegre hizmetler sunar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Soruşturma Yeniliği

3. Soruşturma Yeniliği

Chaintelligence 1.0 tarafından biriktirilen pratik deneyime dayalı olarak, 2.0 sürümü zincir üzerindeki verileri teknik inceleme yöntemleriyle izleyerek verilerin araştırma ve inceleme işini yapmasına izin verir. 

Kısacası OKX'in yeni vizyonu ile birlikte kripto dünyası artık çok daha güvenilir bir hale gelecek!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın