Görüş Bildir
Haberler
Okulların Açıldığının 7 İşareti

Okulların Açıldığının 7 İşareti

Tek Araba Gidelim
16.09.2014 - 16:53 Son Güncelleme: 17.09.2014 - 14:06

Okullar dün itibariyle açıldı. Peki bilmeyenler okulların açıldığı hakkında nasıl bilgi sahibi oldu. İşte okulların açıldığına dair 7 işaret…

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Zil Sesi

Bulunduğunuz sokakta/caddede bir okul varsa, tenefüs zilini artık duymaya başlamanın vakti geldi. Ülkemize özel farklı tenefüs zil ve müzkileriyle okulların başladığını anlamak mümkün.

2. İstiklal Marşı

Pazartesi sabahları güne artık siz de İstiklal Marşı ile başlıyorsanız,  okul sezonu açılmış demektir.

3. Defter - Kalem - Kitap

Her girdiğiniz süpermarketin ilk reyonunda defterler, kalemler ve okuma kitapları yer alıyorsa bilin ki okullar açılmış. Reyondan siz de bir kalem alarak, çocukluk günlerinize geri dönebilirsiniz.

Gif Kaynak: giphy.com

4. Çizgi Filmleri

Sabahları televizyonu açtığınızda karşınıza çıkan video kliplerin yerini, çizgi filmler almışsa Eylül’ün ortası gelmiş, hatta okullar açılmış.

Gif Kaynak: giphy.com

5. Gazetelerin Orta Sayfasında Test Soruları

Gazetenizi okurken bir anda test sorularıyla mı karşılaştınız? Her sene sınav olarak yetişen çocukların artık okulu başlamış ki, şimdi artık test çözme zamanı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Okul Servisleri

Sabah kalktığınızda yolda bulunan beyaz araçların çoğaldığını mı fark ettiniz? Bu araçların hepsi iş servisleri olmasa gerek…

Görsel Kaynak: bölgehaberi.com

7. Trafik

Normalde 10 dakikada aldığınız yol, şimdi 30 dakika mı oldu? En fazla okullar açıldıktan sonra söylenen bu sözü azaltmanız için de size bir önerimiz var. TAG’ı kullanarak arabalardaki boş koltukları değerlendirip, trafikteki araç sayısınızı azaltabilirsiniz. Belki yaz aylarındaki gibi 10 dakikada gidemezsiniz o yolu ama 5 dakika bile farketse kardasınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0