Görüş Bildir
Haberler
Okul Bahçesindeki Etkinliğe İmam Getirtilip Kur'an Okutuldu

etiket Okul Bahçesindeki Etkinliğe İmam Getirtilip Kur'an Okutuldu

Emre Ordu
08.06.2023 - 09:53 Son Güncelleme: 08.06.2023 - 09:55

İstanbul Şirinevler’de bulunan Şair Zihni Ortaokulu’nda dün “Bilim Şenliği ve Fetih” konulu program düzenledi. Program sırasında bir imam kürsüye çıkarak Kur'an okudu. Bazı veliler tepki gösterip okul bahçesini terk etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Şirinevler’de Şair Zihni Ortaokulu’nda dün Bilim Şenliği ve Fetih konulu bir etkinlik düzenledi. 

Etkinlik kapsamında bir de kermes organize edildi. Program devam ettiği sırada bir anda imam kürsüye çıktı ve Ku'ran okumaya başladı. Bu durum bazı öğretmenlerin ve velilerin tepkisine neden olurken, bazı veliler okul bahçesini terketti.

"Din kültürü öğretmenlerimizle ortak çalışma yürütüyorlar"

"Din kültürü öğretmenlerimizle ortak çalışma yürütüyorlar"

Halk Tv'den Yurdagül Uygun'un haberine göre, okul müdürü Kur'an okutulmasının, 'Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum' projesi çerçevesinde olduğunu belirterek, 'Bu proje resmi izinli onaylı. O kadar çok aman aman büyük bir durum değil' dedi.

Kuran okuyan kişinin imam olduğunu ve okullarında görevlendirildiğini aktaran okul müdürü, “Bu imamlar din kültürü öğretmenlerimizle ortak çalışma yürütüyorlar. İmamın okuduğu şey bir ayetti. Yaşanan bu durumdan öğretmen arkadaşlardan birkaçı rahatsız olmuş olabilir ama bana gelip soranlara ben durumu anlattım. Bu programı düzenlerken ne aşırıya gitmek lazım, ne geri kalmak lazım. Burada amacımız şu; öğrencide bir vatan sevgisi, bir bayrak sevgisi oluşsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
196
70
43
18
17
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?