Görüş Bildir
Haberler
Öğretmen Atama Sonuçları Açıklandı mı? MEB 15 Bin Öğretmen Ataması Ne Zaman Yapılacak?

Öğretmen Atama Sonuçları Açıklandı mı? MEB 15 Bin Öğretmen Ataması Ne Zaman Yapılacak?

Kamu kuruluşlarının yayınladığı personel ilanları internetin gündeminde. Özellikle Milli Eğitim Bakanlığı’nın alacağı öğretmenler için araştırmalar yapılıyordu. MEB, geçtiğimiz günlerde 15 bin öğretmen alımı için başvuruları almıştı. Şimdi gözler öğretmen atama sonuçlarının açıklanacağı tarihte. Peki, öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? MEB 15 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aylar önce bir kabine toplantısının ardından 15 bin sözleşmeli öğretmen alımı yapılacağını duyurmuştu. Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri için sözlü sınavda 60 ve üzerinde puan alan adaylara tercih hakkı verilmişti. Binlerce öğretmen adayı e-devlet sistemi üzerinden tercihlerini yaptı. Sözleşmeli öğretmenlik atamaları tercihleri dün sona erdi. Atama tercihi yapan binlerce öğretmen adayı tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları ne zaman açıklanacak?

2022 Sözleşmeli Öğretmenlik Atama Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

2022 Sözleşmeli Öğretmenlik Atama Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sözlü sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından atama tercihlerinin alınması süreci başladı. Sözlü sınavdan 60 ve üzeri alan adaylara verilen hak ile tercih yapan adaylar, sözleşmeli öğretmenlik atama tercihlerini 21 Ocak ile 26 Ocak tarihleri arasında tamamladı.

Sözleşmeli Öğretmenlik Atama sonuçları 31 Ocak'ta açıklanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın