Görüş Bildir
Haberler
Öğrencileri Balonlarla Karşılamıştı: Muharrem Öğretmen Kansere Yenildi

Öğrencileri Balonlarla Karşılamıştı: Muharrem Öğretmen Kansere Yenildi

Batuhan
22.11.2021 - 08:12

Kanser tedavisi gördüğü dönemde öğrencilerinden ayrı kalan ve 8 ay sonra okula döndüğünde öğrencilerinin duygulandıran sürprizi ile karşılaşan coğrafya öğretmeni Muharrem Poyrazoğlu, kansere yenik düştü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2019 yılında kanser teşhisi konulan ve 8 ay boyunca tedavi gören Çorlu Cemile Yeşil Anadolu Lisesi coğrafya öğretmeni Muharrem Poyrazoğlu, bu dönemde öğrencilerinden ayrı kalmıştı. Poyrazoğlu, okuluna döndüğünde öğrencileri tarafından balonlar, konfetiler, alkışlar ve sevgi gösterileri ile karşılanmıştı.

Video izlenme rekorları kırmıştı

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tüm Türkiye'yi duygulandırmış, izlenme rekorları kırmıştı. Çok sevdiği öğrencileri ile yeniden bir arada olacak olmanın verdiği mutluluğu okul yöneticileri, öğretmen arkadaşları ve öğrencileri ile paylaşan Muharrem öğretmen, kanserin başka organlarına da sirayet etmesi nedeniyle hayatını kaybetti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden taziye mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden taziye mesajı

Muharrem öğretmenin vefatı nedeniyle Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü taziye mesajı yayımladı. Mesajda, “Çorlu Cemile Yeşil Anadolu Lisesi coğrafya öğretmenimiz Muharrem Poyrazoğlu vefat etmiştir. Öğretmenimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz” denildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
6
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Allah rahmet eylesin :(. Daha önce ki kavuşmayı izlemiştim. Bu haberi görünce çok üzüldüm . Ayrıca Onedio bu haberlere emoji koyma Allah aşkına . Kim bu hab... Devamını Gör

carmenta1

Kalpli emoji öğretmene duyulan sevgiye olan hayranlıktan kaynaklı olabilir belki ama kahkahanın açıklaması bende de yok..