Görüş Bildir
Haberler
Oğlum Dizisinin Kaan'ı Emir Kaan Özkan Kimdir? Misafir'de Tanınan Emir Kaan Özkan Kaç Yaşında?

Oğlum Dizisinin Kaan'ı Emir Kaan Özkan Kimdir? Misafir'de Tanınan Emir Kaan Özkan Kaç Yaşında?

Bu akşam Show TV'de yayın hayatına başlayacak olan, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği Oğlum dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Başrolde Songül Öden, Canan Ergüder ve Feyyaz Duman’ın yer aldığı Oğlum dizisi seyirciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Show TV ekranlarında bu akşam ilk bölümü yayınlanacak olan Oğlum dizisinde Kaan karakterine hayat verecek olan çocuk oyuncu Emir Kaan Özkan hakkında izleyiciler araştırmalara başladı. Özkan, Fox Tv ekranlarında yayınlanan Misafir adlı dizide Toprak karakteri ile tanınmıştı. Peki Emir Kaan Özkan kimdir, nereli? Emir Kaan Özkan kaç yaşında? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Merakla beklenen Oğlum dizisi bu akşam Show TV ekranlarında başlıyor. Şimdiden meraklı gözlerin üzerinde olduğu yapımın ‘Bir Umut Hikayesi’ olarak tanıtımı yapılmıştı. Birbirinden başaralı oyuncularla dolu kadroya sahip olan dizide sevimli bir çocuk oyuncu da yer alıyor. Emir Kaan Özkan kimdir, nereli? Emir Kaan Özkan kaç yaşında?

Emir Kaan Özkan Kimdir, Kaç Yaşında?

Emir Kaan Özkan Kimdir, Kaç Yaşında?

2015 yılında dünyaya gelen Emir Kaan oyuncu olarak televizyon ekranlarında yer almaktadır. İstanbul’da dünyaya gelen Emir Kaan Microp Production bünyesinde oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir.

Oğlum'un Kaan'ı!

Oğlum'un Kaan'ı!

Emir Kaan Özkan, Oğlum dizisinde birkaç bölüm oynayacaktır. İlyas ve Melike çiftinin oğlu Kaan rolünü canlandıracaktır.

Misafir'in Toprak'ı!

Misafir'in Toprak'ı!

Emir Kaan Özkan, ilk dizi oyunculuk deneyimini Fox Tv ekranlarında yayınlanan Misafir isimli dizi ile gerçekleştirmiştir. Dizi de Toprak karakterini canlandırmıştır. Dizi de ayrıca Hazal Kaya, Buğra Gülsoy, Ozan Dolunay, Selen Öztürk, Zeyno Asya Orçin, Berk Yaygın, Salih Demir Ural, Nezaket Erden ve Bülent Şakrak gibi isimler de rol almıştır.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın