Görüş Bildir
Haberler
TV
Oğlum Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Oğlum Konusu Ne, Oyuncuları Kim?

Oğlum Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Oğlum Konusu Ne, Oyuncuları Kim?

Show TV’nin yeni iddialı dizisi Oğlum, yarın yayın hayatına başlıyor. Uzun zamandır ‘Bir Umut Hikayesi’ olarak tanıtımı yapılan Oğlum dizisi, AY Yapım imzası ile yayınlanacak. İlk bölümü ile 9 Şubat’ta ekranlarda olacak Oğlum dizisi ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Ayrıca Oğlum dizisinin konusu ve oyuncuları da merak ediliyor. İşte Oğlum dizisi konusu, oyuncuları ve son bilgileri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk televizyonları yeni bir diziye daha kavuşuyor. Yönetmenliğini Gökçen Usta’nın yaptığı ve senaryosu Hürer Ebeoğlu ile Sevgi Yılmaz’ın yaptığı Oğlum dizisinde birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor.

Oğlum Dizisi Konusu Ne?

Oğlum Dizisi Konusu Ne?

Oğlum dizisinde konu olarak bir umut hikayesinden yola çıkılmakta. Dizinin tanıtımında iki farklı aile gözler önüne serilirken yaşanılan acı bir olayın da ipuçları verilmekte. Bir trajediyle değişen hayatları konu alacak olan dizi, seyirciye karmaşık duyguları bir arada tattıracak.

Oğlum Oyuncuları Kim?

Oğlum Oyuncuları Kim?

Oğlum dizisi oyuncuları arasında Timur Acar, Songül Öden, Nihal Yalçın, Feyyaz Duman, Canan Ergüder, Serhat Teoman, Metehan Parıltı, Emir Kaan Özkan, Kubilay Aka, Ali Seçkiner Alıcı gibi isimler yer alıyor.

Oğlum İlk Bölüm 2. Fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sezen Köse

canan Ergüder mükkemel bir oyuncu onun için izleyeceğimmm