Görüş Bildir
Haberler
TV
Oğlum 15. Bölüm Final Fragmanı Yayınlandı! Oğlum Final Bölümünde Neler Olacak?

Oğlum 15. Bölüm Final Fragmanı Yayınlandı! Oğlum Final Bölümünde Neler Olacak?

GNS
22.05.2022 - 19:28

SHOW TV'nin sevilen dizisi Oğlum 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan final fragmanında; Karşı karşıya gelen Zeynep ve Melike birbirlerine öfkesini döker. Efe'yi bulamayan Zeynep, bunun hesabını Melike'den sorar. Meliha ise Efe'yi kuyuya götürmeye çalışır. Efe ise Meliha'dan kaçarken, Demet katilin Meliha olduğunu fark eder. Herkes Efe'yi ararken, İlyas ve Tuğrul birbirine girer. Meliha ise Kaan'ı öldürdüğünü resmen itiraf eder. Peki Efe, Meliha'dan kurtulabilecek midir? İşte Oğlum 15. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

İçeriğin Devamı Aşağıda

SHOW TV'nin Ay Yapım imzalı dizilerinden Oğlum'un final fragmanı yayınlandı. Ekran hayatına kısa bir sürede veda eden Oğlum dizisi, başarılı hikayesi ve oyuncu kadrosu ile geçtiğimiz sezonun en dikkat çeken yapımları arasında yer aldı. Songül Öden, Canan Ergüder, Nihal Yalçın, Timur Acar, Serhat Teoman ve Feyyaz Duman'ın başrolünde yer aldığı dizi, 15. bölümüyle ekranlara veda edecek. Peki Oğlum final bölümünde neler olacak? İşte Oğlum 15. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Oğlum 15. Bölüm Fragman (Final)

Oğlum Son Bölümde Neler Oldu?

Oğlum Son Bölümde Neler Oldu?

Tuğrul, İlyas'ın elinden kurtulmuştur. Şimdiki hedefi ise Zeynep ve oğlu Efe'nin gitmemesi için çabalamaktır. Aynı esnada Melike'nin Tuğrul'un gitmesine izin verdiğini duyan İlyas, kafayı yemektedir.

Tuğrul'un karakola giderek kendisini şikayet edeceğini düşünen İlyas, tedirgindir. Ceren'in hayatı artık Tuğrul'un ağzından çıkacak iki lafa bakmaktadır. Demet ise bir şeylerin farkına vararak olayın aydınlanmasında esas noktanın Melahat olduğunu kavrar.

Melahat'ın anlattıkları ile parçaları bir araya getiren Demet, öğrendikleri karşısında büyük bir şoka girer. Katilin kim olduğu ise artık ortaya çıkacaktır.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın