Görüş Bildir
Haberler
Oğlu FETÖ'den Tutuklanan İmam İntihar Etti

Oğlu FETÖ'den Tutuklanan İmam İntihar Etti

Mersin'de öğretmen olan oğlu FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan 53 yaşındaki cami imamı, caminin hemen yanındaki lojmanda kendini iple asarak yaşamına son verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ajansların aktardığına göre Mersin'in Toroslar ilçesindeki Zeytinli Bahçe Camii'nin imamı Hasan Taştan, dün gece cemaatle birlikte yatsı namazını kıldıktan sonra caminin yanındaki lojmana geçti. 

Taştan, bir süre sonra lojmana gelen yakınları tarafından evin kapısına iple asılı halde bulundu. 

İntihar eden Taştan'ın cesedi önce Mersin Devlet Hastanesi morguna, oradan da otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. 

Cami cemaati, imam Taştan'ın Hakkari'de öğretmen olan oğlu M.T.'nin bir süre önce FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanmasının ardından bunalıma girdiğini belirtti.

FETÖ'den tutuklu bir astsubay ile bir yarbay da intihar etmişti

FETÖ'den tutuklu bir astsubay ile bir yarbay da intihar etmişti

23 Temmuz'da  darbeye teşebbüste bulunduğu gerekçesi ile tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne konulan Yarbay İsmail Çakmak,  çarşafla kendini asarak intihar etmişti.

Dün de Eskişehir 1. Ana Jet Üssü Komutanlığı'nda görevli iken FETÖ'den tutuklanan bir astsubay tuvaletteki temizlik malzemelerini içerek yaşamına son vermişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski savcı da cezaevinde ölü bulunmuştu

Eski savcı da cezaevinde ölü bulunmuştu

Bursa'da da FETÖ soruşturmasında tutuklanan 47 yaşındaki eski Cumhuriyet Savcısı Seyfettin Yiğit, kaldığı H tipi cezaevi tuvaletinde iple asılmış halde bulunmuştu. 

Seyfettin Yiğit'in kızı ise cenazede 'Babam Fethullahçı değil Süleyman Efendi Cemaati mensubuydu' demiş ve babasının cinayete kurban gittiğini öne sürmüştü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sedat Yılmaz

şu fetöyü başımıza saranlar bırak intiharı, istifa bile etmiyor.sen niye kendini öldürüyorsun?

Ali Koç

Dün facebook'ta canlı yayında intihar eden çocuğun haberinin altına denyonun biri "Az inançlı olsaydı yapmazdı bunu" şeklinde bir yorum yazmıştı. Demek ki ne... Devamını Gör

Emre ç

Aha adamım bende tam bu yorumu yapacaktım. o arkadaşla konuştuğumda bahsettiğim buydu. Ne kadar inançlı olursan ol bu duruma düşebiliyorsun. Psikoloji denile... Devamını Gör

Burcu Okutan

Bu haberler çok üzüyor be.