Görüş Bildir
Haberler
Odanızın Havasını Değiştirecek Dekorasyon Eşyaları

etiket Odanızın Havasını Değiştirecek Dekorasyon Eşyaları

Yaşam alanlarımızı kişiselleştirmek bizim için bir zevk. Farklı objelerle odalarımızı süslemek, yeni dokunuşlar yapmak hayatımızda ufak güzelliklere yer açıyor.

Biz de sizler için yaşam alanlarınıza yeni bir hava katabilecek eşyaları listeledik.

'Satın alınan ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çerçeve görünümlü tablo setleri

1. Çerçeve görünümlü tablo setleri

Odalarımızın en önemli kısmı duvarlar... Rengi, doluluğu nasıl tablolara yer verildiği oda dekorasyonunda ilk başta düşünülen şeylerden. Yapışkanlı duvar tabloları son zamanlarda duvarda çivi izine yer vermemek için yapılan en doğru dekorasyon türlerinden biri. Cadran 10 parçalı çerçeve görünümlü tablo seti odanıza yeni bir dokunuş için ideal olabilir.

2. Hello. Dekoratif tablo

2. Hello. Dekoratif tablo

Kapı girişlerinde samimi bir resim görmek insanı eve geldiğinde mutlu eden bir durum. Hello yazılı dekoratif tablo odanıza ve evinize samimi bir selamlama havası katabilir.

3. Duvar Halıları

3. Duvar Halıları

Duvarlarımıza tablo asmanın yeni bir alternatifi duvar halıları. Birbirinden farklı tasarımları ile duvar halıları odanıza yeni bir hava ve enerji katabilir.

Tam istediğim gibi geldi herkes güvenip alabilir çok kaliteli

4. Şoklanmış Pamuk

4. Şoklanmış Pamuk

Ev bitkileri kadar tercih edilen şoklanmış bitkiler de son zamanlarda çok popüler. Estetik duruşları ile odanıza farklı hava katacağını düşündüğümüz suni bitkilerle dekoratif bir görünüm yakalamanız mümkün. Farklı bir görünüm arayanlar için Şoklanmış pamuklar tam size göre.

5. Dekoratif kutular

5. Dekoratif kutular

İstediğiniz eşyaları saklayabileceğiniz veya masa, sehpa düzenlerinde kullanabileceğiniz dekoratif kutular odanıza yeni bir hava katabilir. 

kitap kutulara bayılıyorum🌸 Beyaz rengin ağırlıkta olduğu oturma odam için aldım ve çok memnunum kaliteli🤩 

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Duvar saatleri

6. Duvar saatleri

Klasik duvar saatlerinden sıkılanlar için birçok alternatif var. Odanıza farklı bir hava katacak duvar saatleri odanızın dekorasyonunu tamamlayabilir. 

Çok parlak ebatları mükemmel bayıldım  

Çok güzel oldu boyutları ideal 

7. Tablolar

7. Tablolar

Klasik tablolardan sıkılanlar için daha estetik durabilecek bölünmüş duvar tabloları odanıza farklı bir görünüm yakalayabilir. Asimetrik veya aralıklı şekillerle duvarınızda kullanabileceğiniz tablolar odanızdaki dekorasyonun tamamlayıcı parçası olabilir.

8. Duvar Dekorları

8. Duvar Dekorları

Üç boyutlu duvar dekorları odanızı sıradanlıktan çıkartıp çok daha farklı bir hava katacaktır. 

Ürün tam resimdeki ve yazılan ölçülerde geldi. Kargo çok hızlıydı 2 günde elime ulaştı. Gayet şık ve asil duruyor. Paketleme çok iyiydi ürüne hiçbir zarar gelmemiş. Başka sitelerde neredeyse 3 katı fiyata satılıyor. Kesinlikle tavsiye ederim...

9. Kandiller

9. Kandiller

Mumlar kadar rahatlatıcı olan kandiller, odanıza farklı bir görünüm katabilir. Kandil yağlarının farklı renklerini tercih ederek kullanabileceğiniz kandiller, odanızın dekorasyonuna farklı bir hava katabilir.

10. Yapay pampas otu

10. Yapay pampas otu

Yapay bitkilere bir muadil olarak gösterebileceğimiz pampas otları farklı renklerle odanızın dekorunu değiştirip, farklı bir hava katabilir. 

Çok güzel boyutlarını küçük sanıyordum büyük ama bayıldım

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kitap tutucular

11. Kitap tutucular

Kitaplıklarınızdaki sıkıcı görünümü değiştirip, farklı bir hava katacak olan kitap tutucular odanıza ve kitaplıklarınıza estetik bir görünüm katacak.

Hızlı kargo ve güzel paketleme için teşekkürler, çok güzel bir dekor ürünü. 

Buna benzer diğer içeriklerimize bakmak için:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın