Görüş Bildir
Haberler
Obradovic: 'İyi Oynadık Ama Tedirgin Olduğumuz Anlar Vardı'

Obradovic: 'İyi Oynadık Ama Tedirgin Olduğumuz Anlar Vardı'

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, 88-77 kazandıkları Laboral Kutxa karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu. İyi bir maç oynadıklarını ifade eden Obradovic, 'Çok iyi oynadık ama tedirgin olduğumuz anlar vardı. İyi bir strateji seçtik. Ancak bazı anlar topu iyi çevirmedik çabuk oynamaya çalıştık. Bizim oyun tarzımız bu değil' şeklinde konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'de İspanya'nın Laboral Kutxa takımını 88-77 yenip, finale çıktıkları maça ilişkin, 'Oyuncularımdan bazıları ikinci yarıda gerçekten uyudular. Uzatmada tekrar uyandılar.' dedi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Sırp başantrenör Obradovic, çok iyi bir takımla karşılaştıklarını anlatarak, şöyle konuştu:

'Son dakikalarda gerçekten çok iyiydik. Oyunu değiştirdik. Daha farklı bir oyun çıkardık. Uzatmalar bizim için hayati önemdeydi. Oyuncularımdan bazıları ikinci yarıda gerçekten uyudular. Uzatmada tekrar uyandılar. Gerçekten Türk basketbol tarihinde bir ilk teşkil ediyoruz. Takımda gerçekten çok deneyimli oyuncularım da var. Bunun için oyuncularıma çok teşekkür ediyorum.' ifadesini kullandı.

Taraftara teşekkür eden Obradovic, takımında çok fazla yabancı oyuncu olduğunu vurgulayarak, 'Biz, Fenerbahçe olarak küçük bir Birleşmiş Milletleriz. Değişik ülkelerden oyuncularımız var. Soyunma odasına baktığınızda gerçekten o kadar farklı dil var ki buna rağmen hepimiz birbirimizi anlıyoruz. Biz fark oluşturmak istiyoruz. Finalde de farklı olacağız.' yorumunu yaptı.

Datome: Fenerbahçe forması giydiğim için gurur duyuyorum

Datome: Fenerbahçe forması giydiğim için gurur duyuyorum

'Biz çok iyi bir takıma karşı oynadık. 4. çeyrekte zor atışlar soktular. Biz yine de iyi reaksiyon verdik ve maçı uzatmaya götürdük. Uzatmada, savunmada iyi işler yaptık. Topu iyi paylaştık. Bu maç aptalca bazı top kayıpları yaptık, topu iyi paylaşamadık. Taraftarlarımız harikalardı. Umarım, pazar daha harika olurlar. Maçı kazanmak için bize çok yardımcı oldular. Fenerbahçe forması giydiğim için gurur duyuyorum.'

Ekpe Udoh: Çok zor bir maçtı, yine de maçı kazandık

Ekpe Udoh: Çok zor bir maçtı, yine de maçı kazandık

'Çok zor maçtı. Biz sonunda kazanmayı başardık. Kritik anlarda iyi işler yaptık. Sonunda kazandık. Bazı anlarda istediğimiz gibi oynayamadık. Yine de maçı kazandık. CSKA maçında istediğimizi yapmaya çalışacağız.'

Jan Vesely: Pazar günü kazanmak istiyoruz

Jan Vesely: Pazar günü kazanmak istiyoruz

'Çok zor bir maçtı. İyi başladık. Sonrasında maçın geri kalanında bunu sürdüremedik. Onlara da öne geçme fırsatı verdik. Şimdi takım için çok mutluyum. Finale kalmayı hak ettik. Burada kalmak istemiyoruz. Pazar günü de kazanmak istiyoruz. Ben iyi oynadım diyemem, bu takım oyunudur sonuçta. Ben de sahaya çıkınca takımıma yardım ediyorum. Ben de en iyi oyuncuyum diyemem. Önemli olan takımın kazanması.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bogdanovic: Taraftara teşekkür ediyorum

Bogdanovic: Taraftara teşekkür ediyorum

Çok sert bir maçtı. Taraftara çok teşekkür ediyorum. 6. adamdılar bugün. Uzatmaya gittikten sonra, 2 zor turnikeyle birlikte maçı tekrar kontrol altına aldık ve kazandık. Herkes çok iyi oynadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
7
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın