Görüş Bildir
Haberler
Oasis Network (ROSE) Fiyatı Yükselir mi? İşte Oasis Network'un Fiyat Analizi

etiket Oasis Network (ROSE) Fiyatı Yükselir mi? İşte Oasis Network'un Fiyat Analizi

Oasis Network (ROSE) fiyatı son bir hafta içerisinde %9,98 oranında düştü. Peki, Oasis Network (ROSE) fiyatı yükselir mi? Oasis Network'un destek ve direnç seviyeleri nereler? İşte, tüm bu soruların yanıtı ve detayları...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oasis Network (ROSE) fiyatı 24 saat içerisinde %2,50 oranında yükseldi!

Oasis Network (ROSE) fiyatı 24 saat içerisinde %2,50 oranında yükseldi!

Oasis Network (ROSE) piyasayla beraber düşüşler yaşamaya devam etse de son 24 saat içerisinde %2,50 oranında yükseldi. Son 7 gün içerisinde %9,98 oranında bir düşüş yaşadı. Dolaşımda ise 3,5 milyar ROSE coin arzı, toplamda 10 milyar coin arzı bulunmakta. Oasis Network'un piyasa değeri 876.559.151.00 dolar.

ROSE yükseliş trendini sürdürecek mi?

ROSE yükseliş trendini sürdürecek mi?

Geçen senenin en iyi performans gösteren altcoinlerinden birisi olan ROSE, 22 Ocak'taki düşüşünde 0,28 dolarda bulunan bir likiditasyon iğnesi kaydetti. O zamandan beri yaklaşık olarak %35 oranında bir değer kazandı. Uzun vadeli yükselen trendini aşağı yönlü kıran ROSE, tekrardan yükselişe geçtiği takdirde bu sahte kırılmasını göz ardı edebilir. Ayrıca piyasadaki olumsuz gelişmelerden dolayı aşağı sarkmış durumda. Kısa vadeli bir trend çizildiğinde de bu alanın aşağı yönlü olduğu görülmekte. Analistlere göre piyasadaki olumsuz hava dağıldıktan sonra tekrardan eski uzun vadeli trendine dönebilir.

Oasis Network (ROSE) fiyatı 0,33 dolar seviyesine çıkabilir...

Oasis Network (ROSE) fiyatı 0,33 dolar seviyesine çıkabilir...

Uzmanlara göre ROSE 0,23 dolar seviyesinin altına inerse, fiyatında büyük düşüşler görülebilir. İlk direnç seviyesi 0,28 dolar. Bu seviyeden sonra da 0,33 dolar seviyelerini zorlar. Olası yükselişiyle fiyatı 0,27 dolar seviyelerine çıkabilir. Bu seviyeyi de kırdığı takdirde, tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydedebilir. Yani 0,598 dolar seviyesine çıkabilir.

ROSE'nin fiyatı 2022 yılının sonunda 0,559 dolar seviyelerine çıkabilir!

ROSE'nin fiyatı 2022 yılının sonunda 0,559 dolar seviyelerine çıkabilir!

ROSE'nin fiyatı, 21 Kasım tarihinde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,4638 dolara çıktı. ROSE'nin fiyatı analistlerin tahminlerine göre 2022 sonunda 0,559 dolar seviyelerine çıkabilir. Bu durumda algoritmalara göre ROSE 2025 yılında 1 doların üzerine çıkabilir. Yani uzun vadeli yatırım için ROSE düşünülebilir. Yine de kripto piyasasının değişken bir seyir izlediğini unutmamanız gerekir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın