Görüş Bildir
Haberler
O Seni Neden İstemiyor?

etiket O Seni Neden İstemiyor?

Onunla konuşuyorsun ama bir türlü istediğin ilişkiyi elde edemiyor musun?

O zaman bu teste tam da sana göre!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, ilişkilerinde karşı tarafın yaptığı ve senin kızdığın şey genelde nedir?

4. Pekii karşındaki insana sevgini göstermeyi çok sever misin?

5. Peki eski sevgilin tekrar birlikte olmak istediğini söylese kabul eder miydin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sen flörtöz müsün yoksa ciddi ilişki insanı mısın?

7. Onunla gecelere kadar mesajlaştığınız oluyor mu?

8. Son olarak, onunla daha mutlu olacağına inanıyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kalbi hala başkasında...

Sen onu ne kadar istesen de onun kalbinde sanki hala başka biri var gibi. Bugüne kadar belki kendi bile farkında değildi ama bir türlü söküp atamadığı biri var. Seninle çok güzel vakit geçiriyor, sana karşı bir şeyler hissediyor ama bir şeylerin onu engellediğini biliyor. Sen bu duruma pek anlam veremiyorsun. Aranız bazen çok iyi oluyor ve kendini kaptırıyorsun. Evet, bu sefer bana gelecek diyorsun ama sonrasında anlamsız bir uzaklaşma oluyor. Sen de neye uğradığını şaşırıyorsun. Acaba kendi kendime mi kuruyorum diye düşünüp duruyorsun. Tabii ki de kurmuyorsun. Onu bi kere aklından çıkar. Sana ilgi gösteriyor, beğeniyor ve konuşuyor. Kendini değerli hissettirecek şeyler yapıyor. Doğal olarak sen de ümitleniyorsun ama onun kendi yaşadığı sorunu halletmesi gerekiyor. Sana zarar vermek istemediği için de bazen uzak durmaya çalışıyor. Fakat senden tam anlamıyla da kopamıyor. İşte durum böyle, senden hoşlanıyor ama halletmesi gereken bir durum var. Olay seninle alakalı değil yani.

Sen ona fazlasın...

cf.kizlarsoruyor.com

O da senden hoşlanıyor ama bazı şeylerden çok korkuyor. Seni kendine fazla görüyor. Çünkü akıllısın, çekicisin ve muhteşem bir mizah anlayışına sahipsin. Bu durum aslında onun öz güvensiz olduğunu da gösteriyor. Senden hoşlanıyor ama bir şeyler onu engelliyor. Bu da seni her anlamda kendine fazla iyi görmesinden kaynaklanıyor. Belki ona daha çok yaklaşman gerekiyordur. Aranızdaki samimiyet ne durumda bilmiyoruz ama belli ki onu korkutan bir şeyler var. O yüzden geri planda duruyor. Hisleri konusunda kendisinden oldukça emin ama biraz cesarete ihtiyacı var. O da belki zamanla olur. Biraz daha vakit geçirmeli ve birbirinize yaklaşmalısınız. Senlik hiçbir durum yok. Sen gayet normal bir şekilde ona gidiyorsun. Gerisi onun problemi canım. :)

Ciddi bir ilişkiye hazır değil...

Ciddi bir ilişkiye hazır değil...

Valla üzgünüz ama kendisi biraz flörtöz takılmayı seven bir insan. Yeni insanlarla tanışmayı, flört etmeyi falan oldukça seviyor. Uzun zamandır da ciddi bir ilişki yaşamadığı için gözü biraz korkuyor. Sana karşı bir şeyler hissettiğinin farkında ama adım atmak istemiyor. O yüzden seni istemiyor gibi görünüyor. En azından sen öyle hissediyorsun. Bir şeyler olsun istiyorsun ama onun da adım atmasını bekliyorsun. Ama ne yazık ki onun da adım atmaya hiç niyeti yok. Kendisi hala flörtöz takılmayı istiyor. Seninle durumu ne olacak belli değil ama sonunda ciddi bir ilişkiye hazır hissederse ilk sana geleceği kesin. Eğer sen gerçekten ciddi bir ilişki arayışındaysan iyi düşün deriz. Çünkü onu biraz bekleyecek gibisin. Önüne çıkan fırsatları değerlendirmeye devam et.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
327
136
71
65
38
35
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyza

Sen ona fazlasın...

G.Lothlorien

Ben onu istiyor muyum sor bakalım önce.

Gizem Yenikler

Sen ona fazlasın... O da senden hoşlanıyor ama bazı şeylerden çok korkuyor. Seni kendine fazla görüyor. Çünkü akıllısın, çekicisin ve muhteşem bir mizah anl... Devamını Gör