Görüş Bildir
Haberler
Nusaybin'de Olaylı Gece: 1 Ölü

Nusaybin'de Olaylı Gece: 1 Ölü

Onedio Medya
27.07.2015 - 13:46

Nusaybin'de dün akşam çıkan olaylarda 30 yaşlarındaki bir kişi hayatını kaybetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğraflar: DHA

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne dün akşam saatlerinde düzenlenen saldırıda 5 polisin yaralanmasının ardından başlatılan operasyonda bir kişi öldürüldü.

Nusaybin ilçesinde akşam saatlerinde saldırganlar ile polis arasında çıkan olaylar gece 02.00 saatlerine kadar devam etti. Cihan Haber Ajansı'nın paylaştığı habere ve iddiaya göre, Nusaybin Abdulkadirpaşa Mahallesi Kanarya Sokak civarlarında polis ile YDG-H üyeleri arasında silahlı çatışma yaşandı. Çıkan çatışmada 30 yaşlarında olan ve YDG-H üyesi olduğu öne sürülen kişi, polisin açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti.

Emniyet yetkilileri, vurulan kişinin YDG-H terör örgütüne mensup olma ihtimalinin yüksek olduğunu ve cenazesinin otopsi için Diyarbakır Adli Tıp kurumuna gönderildiğini söyledi.

Kimliği belirlendi

YDG-H'li olduğu öne sürülen grup ile polis arasında çıkan çatışmada öldürülen kişinin Abdulkadir Asan (30) olduğu tespit edildi. Yapılan teşhisin ardından Asan'ın cenazesi, otopsisi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

DİHA’nın haberine göre ise görgü tanıklarından Sevim Adıyek, olayın evinin önünde gerçekleştiğini, silah sesi duyulması üzerine pencereden sokağa baktığını ve sokağın polislerle dolu olduğunu söyledi.

Yaralı bir kişinin polisler tarafından bir ambulansa bindirildiğini belirten Adıyek, sabah sokağa çıktığında evinin önünde kan izleriyle karşılaştığını aktardı.

Mülkiye Evren isimli bir diğer tanık ise, “Gençler ‘Arkadaşlarımız yaralandı ‘deyip yardım istiyorlardı. Fakat polislerden dolayı sokağa çıkamadık” dedi.

CHA, DHA ve DİHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0