Görüş Bildir
Haberler
Nusaybin'de Bombalı Tuzak, Ovacık'ta Çatışma: 3 Şehit

Nusaybin'de Bombalı Tuzak, Ovacık'ta Çatışma: 3 Şehit

Onedio Medya
26.05.2016 - 13:59 Son Güncelleme: 26.05.2016 - 17:13

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lıların tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 uzman çavuş şehit oldu. Saldırıda ağır yaralanan ve Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan polis memuru kurtarılamadı. Öte yandan Tunceli Ovacık'ta yaşanan çatışmada da yaralanan iki askerden biri de hayatını kaybederek şehit oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
onedio.com

Nusaybin'de 14 Mart günü sokağa çıkma yasağı ile başlayan terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar sürüyor.

Bugün ilçenin Fırat Mahallesi Çağ Çağ Caddesi'nde operasyona çıkan güvenlik güçlerine yönelik el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlendi.

Saldırıda 1 uzman çavuş şehit ve 1 polis memuru şehit oldu. 8 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve Nusaybin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı belirtiliyor. 

PKK'nın Nusaybin'den çekildiğini iddia edilmişti. Saldırı bu açıklamanın ardından geldi.

Öte yandan DHA, 10'u kadın 42 PKK'lının güvenlik güçlerine teslim olduğunu duyurdu.  HDP'li Nusaybin Belediye Eş Başkanı ve Erturğrul Kürkçü ise teslim olan kişilerin PKK’lı değil, siviller olduğunu öne sürdü.

Tunceli Ovacık'ta yaşanan çatışmada bir asker şehit oldu

Tunceli Ovacık'ta yaşanan çatışmada bir asker şehit oldu
İçeriğin Devamı Aşağıda

Edinilen bilgiye göre, Ovacık ilçesi Kuşluca Jandarma Karakolu'ndan operasyona çıkan güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çatışma çıktı. 

Çatışmada, teröristlerin açtığı ilk ateşte, 2 güvenlik görevlisi yaralandı. Yaralılardan biri olay yerinde şehit olurken, diğer yaralı askeri helikopterle Elazığ Asker Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

  • Ajanslar
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

akp sindirme politikasi uygulamaktadir, her gun medya sehit haberleri veriyor aglayan analar veriyor: bu bir sindirme politikasidir. Ben hic bir komutani ... Devamını Gör

onedeyo

Sen siniyorsan sin, bireysel konuşma zavallı.

ey

Allah bin belanızı versin ! soyunuz kurusun vatan hainleri !

asdfgh

teröristleri canlı teslim almanın acıklı sonucu.kim bilir o teröristlerin elinde kaç şehidin kanı vardı.Allah rahmet etsin şehitlerimize