Görüş Bildir
Haberler
Noel Baba'nın Artık Bi Babalık Yapıp Yeni Yılda El Atması Gereken 13 Şey

Noel Baba'nın Artık Bi Babalık Yapıp Yeni Yılda El Atması Gereken 13 Şey

Yeni yıl yaklaşırken herkesin içinde yeni umutlar, sonsuz hayaller var. Çünkü her biten yıl, kötülükleri alıp sonsuzluğa karışmak mecburiyetinde. Bu işin sorumlusunun da Noel Baba olduğuna inanılır. Evet, tabii ki Noel Baba diye bir şey yok. Kendisi Santa Claus denilen başka bir birey. Neyse, konumuz o değil. Şu an sanki Noel Baba varmış gibi ondan bir takım şeyler talep edeceğiz. İşi bu değil mi, yapsın! Sizin varsa siz de belirtebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Muhatabımız işte burda. Madem sen Noel Babasın, o zaman bize babalığını göster. Geyiklerle gezmek kolay... Bizim de bir takım taleplerimiz var:

1. Öncelikle sevgili Noel Baba, yeni yılda lütfen dolarımız yükselmesin. Halkımız sokakta sahte dolar yakmak zorunda kalmasın. İlk isteğimiz bu.

2. 2017'de bir zahmet vizeler kalksın. Her yere elimizi kolumuzu sallayarak girebilelim, tatilimizi yapabilelim, ufkumuzu genişletebilelim.

3. Ummadığımız bir yerden yüklü miktarda para çıksın. Buna gerçekten çok seviniriz doğrusu. Artık zengin olalım Noel Baba!

4. Hayatımızın aşkını 2017'de bulalım artık. Tencere kapak gibi olalım, gözleme ile ayran gibi olalım. Yeter artık mutlu olalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. İş hayatımızı da bir düzene sok Noel Baba. İstediğimiz şartlarda çalışalım, yeni yıl bize mükemmel bir iş teklifiyle gelsin!

6. Artık kafamıza her şeyi takmak istemiyoruz Noel Bey. Dertleri, tasaları 2016'da bırakalım, manyaklar gibi eğlenelim, coşalım.

7. Kankalarımız bizi bu sene olduğu gibi yeni yılda da yalnız bırakmasın. En zor zamanlarımızda hep yanımızda olsunlar, olmuyorlarsa bu kankaları yenileriyle değiştir.

8. Ailemiz, verdiğimiz kararlarda bize hep destek olsun. Bir şeyi dile getirirken çekinmeyelim. Bir de sağlıklı ve mutlu olsunlar tabii. Biz mutlu mesut kestane pişirirken sen de bacadan gir istersen.

9. Yeni yıl bizim yılımız olsun, artık boynumuzu bükmeyelim. O yüzden bize biraz yaşama sevinci gönder. Yılbaşı gecesi geçerken bakkala bırak, biz ordan alalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Bu sene de kilomuz, cildimiz, saçımız, başımız tam istediğimiz gibi olabilir mi lütfen? Bizi bunlarla uğraştırma Noel Baba.

11. Sevdiklerimizle güzel yemekler yapıp güzel sofralar kuralım. Özellikle yılbaşı gecesi çok masraflı oluyor, fiş almazsak en son ne olur Noel Baba?

12. Artık bir zahmet hak edene hak ettiğini şak diye söyleyiverelim. Yeni yılda bazı şeref yoksunları hak ettiğini bulsun!

13. O kadar bekledik ama olmadı. Artık bu sene bizi birileri keşfetsin Noel Baba. 2017'de ortalığı kasıp kavuralım, adeta bir yıldız gibi parlayalım.

Yap artık güzelliğini Noel Babuş...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
97
40
39
30
12
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

#11 Ne zaman taze fasulye yesem aklıma gelen sahne :)

gaucho

Bombalar patlasın, askerler ölsün, çocuklar tecavüze uğrasın ama dolar yükselmesin, vizeler kalksın. Evet şu an en çok ihtiyacımız vize haklısın.

toboe_clarieu

OMG! Doğru didi! ( Harbi doğru söyledi.)

toboe_clarieu

Yaw hee hee.. Ondan diliceğinize bi ellerinizi açın Allah' a ona dua edin.. ondan dileyin.. Sanki noel babadan dileseniz bi bok olcak..

toboe_clarieu

Öhöm.. Bi piçlik yaptığımı fark etsen diyorum ? :/