Görüş Bildir
Haberler
Nissan Efsane GT-R Modelini Yeniliyor

Nissan Efsane GT-R Modelini Yeniliyor

ATKN
31.05.2015 - 18:59

Görsel: Nissan GT-R NISMO

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lamborghini, Ferrari veya Bugatti gibi “absürt” fiyatlara sahip olmasa da Nissan’ın bu isimlerden aşağı kalır yanı olmayan süper otomobili GT-R yenileniyor. Yeni nesil Nissan GT-R hem performans hem tasarım özellikleriyle rakiplerine göz dağı veriyor.

Black Edition, Premium Edition, NISMO ve son olarak Gold Edition gibi farklı modellere sahip olan GTR serisi, 2018 yılında yalnızca görüntü anlamında değil, performans anlamında da büyük bir değişikliğe sahne olacak. Japon üretici yeni nesil spor otomobilinde hibrit motor sistemi kullanacak. Nissan NISMO’nun hibrit motor versiyonunda, elektrik motorun yanında 1240 beygir güç üreten 3.0 litre çift turbo V6 motor bulunuyor. Dolayısıyla 2018 model GT-R’ın da bu değerlere yakın performans sağlayan bir motor bloğuyla gelmesi bekleniyor.

Piyasadaki son model Nissan GT-R modellerinin 100-110 bin dolar arasında fiyatlara sahip olduğunu düşünürsek, yeni GT-R’ın da buna benzer bir fiyatla geleceğini söyleyebiliriz. 2018 yılında asfalta çıkması planlanan GT-R’la ilgili daha detaylı bilgilerin önümüzdeki günlerde açığa çıkması bekleniyor.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0