Görüş Bildir
Haberler
Nisan Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

etiket Nisan Ayında Burcunun Başına Gelecekleri Söylüyoruz!

Merhaba, gökyüzünün altında yaşayan herkes!

Tutulmalarla dolu, üzücü olayların yaşandığı Mart ayını nihayet geride bıraktık. Şimdi karşımızda nispeten daha iyi geçmesini, enerjilerin denge sağlamasını umduğumuz nefis bir bahar ayına giriyoruz. Bu ay yine gökyüzünde kritik gezegen hareketleri olacak. Hepinize en iyisini diliyorum!

Yükselen burcunuza göre okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hadi burcunu seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tünelden önce son çıkıştasın, Koç!

Sevgili Koç, ayın getirebileceklerinin detaylarına girmeden önce seni bir konuda uyarmak istiyorum. Geçen ay, yönetici gezegenin Mars'ın, yay burcuna girmesinin seni olumlu etkilediğini ve enerjini, motivasyonunu arttırdığını söylemiştim. Bu ay Mars hala seninki gibi ateşli Yay burcunda. Fakat 17 Nisan'da retro hareketine başlayacak, yani yavaşlayacak. Bu senin motivasyonunun düşmesine, hevesinin kaçmasına sebep olabilir. Altını çizmek istediğim kısım: bunun geçici olduğunu bilmen gerekiyor! Kendini motive etmenin bir yolunu bulmalısın. Enerjide kalman çok önemli çünkü Mars'ın bu retro hareketine, 28 Nisan tarihinde Merkür de katılacak! Evet, feleğimizi şaşırtan Merkür retrosu geri geliyor! Bu yüzden 28 Nisan'a kadar kafandaki işleri oturtmalısın! Artık her sabah Eye of the Tiger şarkısı eşliğinde ayna karşısında boks hareketleri mi yaparsın, bir yapılacaklar listesi tutup ona uymaya mı çalışırsın bilemiyorum ama; ne yap, ne et, enerjini yüksek tut ve işlerini hallet!

Bu nasihat faslından sonra gelelim bu ayın getirilerine...

7 Nisan'da senin burcunda yeni ay gerçekleşecek! Yeni ay, taze bir enerji demektir! Bu uranüsyen bir yeni ay olduğu için sana çok beklenmedik haberler ya da gelişmeler getirecek. Bu yeni ay haftasında; çevrene, dostlarına ve kendi içine dikkat et; evren sana işaretler, mesajlar gönderecek. Bunları çözmek sana kalmış! Sana evrenin açtığı bu kapıdan girdikten sonra nasıl da yenilendiğini göreceksin! Oldukça heyecanlı bir süreç başlıyor. Fakat dediğim gibi, bu başlangıçlara enerjini tam vermelisin ve doğru zamanlama ile fırsatları kaçırmamalısın. 28 Nisan'dan sonra yeni başlangıçlar ya da yeni işlere girişmek için çok uygun bir zaman değil.

5 Nisan gecesinde ise güzeller güzeli Venüs, senin burcuna giriyor! Bunun seni nasıl güzel etkileyeceğini anlatmama gerek bile yok! Kısmetlerin açılacak; özellikle yükselenin de Koç burcuysa, ortamlarda adeta ışık saçacaksın! Fakaaaat, bir süredir süren maddi sıkıntıların ve kaygılarınla alakalı durumlar, sürmekte olan bir ilişkin varsa; biraz gündeme gelebilir. Bu maddi sıkıntıların da geçici olduğunu ve yeni ay ile beraber alacağın kararlarda doğru stratejileri izlemen durumunda bu sıkıntıların üstesinden gelebileceğini bilmelisin. İlişkine yansıyan maddi konular için izlenmesi gereken en doğru yol, elbette ki sağlıklı iletişim! Merkür'ün senin burcunda olduğu bu dönemde sabırlı davranmak sana zor gelebilir. Fakat, bu ayı stressiz ve sakin bir biçimde atlatmanın en iyi yöntemi sakin ve uzlaşmacı hareket etmek olacak. Eğer bu Venüs'ün de tadını çıkarmak, bu güzel fırsatı kaçırmamak istiyorsan; daha ılımlı bir dil kullanmalısın. 

Bu ayın, kariyerin için faydalı olacağını düşünüyorum; eğer çalışmıyorsan, gelecek planlarına ve genel hayata yönelik motivasyonlarına da bu olumlu durum yansıyacak. Ayağını yere bastığını ve artık geleceği somut bir şekilde düşünmeye başladığını farkedeceksin.

Tutulmalar, senin için akan enerjiyi bir nevi bloke etmişti. Artık etkileri atlatıp işlere sarılmanın zamanı tatlım. 

Bu ay içerisinde hayatındaki kadınlardan yardım alabilirsin, yeter ki ılımlı bir iletişim kur. Maddiyata ve özellikle sağlığına çok çok dikkat et lütfen. Yeni ay dönemi kötü alışkanlıklardan kurtulmak için muazzam bir fırsat. Sigarayı falan bırakmak istiyorsan uygun zaman. 

İşleyen demir ışıldar, minişim. Yepyeni bir dönem başlıyor, sabırlı ol! Kafanı dik tut, tacın düşmesin!

İnzivaya çekilmek isteyebilirsin, Boğa!

Sevgili Boğa, bu ay senin için sakin fakat önemli bir dönem olacak. Önce 7 Nisan'da gerçekleşecek yeni ay dönemine bakalım. Yeni ay, yeni başlangıçlar demektir; taze bir enerji getirir. Bu durumdan elbette sen de faydalanacaksın. Bu dönemde alacağın bazı haberler ya da çevrenden birileri tarafından buyurulan işler, tavsiyeler pek hoşuna gitmeyebilir. Lakin, eskilerin de dediği gibi; kartlar rastgele dağıtılsa da nasıl oynadığın sana kalmıştır! Bence açık fikirli ol ve çevrenden gelen tavsiyelere burun kıvırma. Sonuçlar sandığından daha güzel olabilir. 

Bu ay içerisinde, yeni ayın da etkisiyle; hayatın değişmese bile olaylara bakış açın ve ruh halin değişecek! Kendini huzursuz hissedebilirsin, belki biraz kabuslar görebilirsin; fakat olumlu düşünmeye çalış. Bu dönem, arkandan işler çevriliyor olabilir, gizli düşmanların olabilir, gizli ya da platonik aşklar yaşanabilir. Bunlar elbette ki ruhu yoran şeyler. Fakat her şey elbet bir gün açığa çıkacak ve olması gerektiği gibi bitecek tatlım. Çok fazla kendine yüklenme ve bu olayların canını sıkmasına izin verme. Bu ay, senin için önemli bir ay; içsel bir yenilenme başlıyor. 

18-22 Nisan tarihlerine dikkat etmelisin; özellikle ev ile alakalı yakın insanlarla gerginlikler yaşanabilir. Bence olumlu olmaya bak ve dolunayın ortaya çıkarabileceği bu narin konuları sakince ele almalısın. Doğru şekilde davranman durumunda; dolunay günü senin için çok romantik bir şekilde geçebilir. Bazı insanlara karşı duygularını keşfedebilirsin, belki biri sana ilan-ı aşkta bulunabilir; sevgilin varsa da çok romantik bir gün geçirebilirsiniz. 

Genel olarak yeni başlangıçlar için çok doğru bir dönemde olmasan da; kafana koyduğun ve bir yerinden başlamayı düşündüğün işler varsa 17 Nisan tarihine kadar halletmeye bak. Sonrasında Mars gerilemeye girecek ve ardından Merkür gerilemesi onu takip edecek çünkü. Geçen ay bahsettiğim para konusunun hassaslığı ise devam ediyor. 

Bu ay, ruhunu ve iç dünyanı beslemeye bak. Karamsarlıklara düşmemek için artık iyimser müzikler mi dinlersin, meditasyon mu yaparsın, dua mı edersin bilemiyorum fakat bu iç sıkıntılarının geçici olduğunu kendine bol bol hatırlatmalısın. Doğru hareketlerle ve düzgün bir iletişimle ilerlediğin bu ay içerisinde çok romantik fırsatlar var; özellikle 22 Nisan dolunay haftasında. En güzel şekilde geçirmeni umuyorum minişim!

Ortamlara akma vakti, İkizler!

Merhabalar, haylaz İkizlerciğim. Bu ay kendine İkizler burcu olduğunu bol bol hatırlat ve gerçek bir İkizler gibi davran! 'Ne diyor bu kadın?!' diyorsun şu an muhtemelen, hemen açıklayayım: Bu ay arkadaş ortamların şenlenebilir, arkadaş ortamlarından senin yararına olacak fırsatlar gelebilir. Gezegenlerin senin için ayarladığı bu sosyal ortamı huysuzluklar yaparak germediğin takdirde oldukça iyi vakit geçirebilirsin. Unutma, gülüp geçmek senin hamurunda var! Ufak şeylere takılıp öfke yapmak bu dönem senin için büyük fırsatların kaybına sebep olabilir.

7 Nisan yeni ay'ının sana kariyer fırsatları getireceğini düşünüyorum. Eğer beklemede kalmış bir girişimin ya da başvurun varsa, önümüzdeki hafta içerisinde sonuca bağlanabilir. Elini çabuk tutmanı ve başlangıçlarını Mars retro hareketine başlamadan önce bitirmeni tavsiye ediyorum. Zira bu ay sonunda Merkür de retro hareketine başlayacak. O yüzden, bu ayın başında tüm enerjin ile işlere saldır, derim ben. 

Bilinçaltın ile alakalı sıkıntılar yaşayabilirsin; Mars biraz gizemli konuları işleyen 8.evinde şu an... Kabuslar görebilirsin ve belirsiz iç sıkıntıların olabilir. Evham yapma; her şeyin bir anlamı olması zorunluluğu elbette ki yok. Unutma, korku korkuyu çağırır. Bu ay gireceğin sosyal ortamlarda kendini bu yüzden evhamlı hissedebilirsin. Fakat bence bu ay içerisinde sosyal ilişkiler sana fayda sağlayacak.

Kariyerinle bağlantılı olarak yeni ilgi alanlarına yönelmek, bilgi edinmek için de şahane bir ay! Elini attığın işten başarılı çıkabilirsin.

12-13-14 Nisan tarihlerine ise senin için biraz aşk ve romans yazıyorum! Geçen ay bahsettiğim gibi, Mars hala 7.evinde olduğu için gerginlik yaratabiliyor; bu tarihlerde ise Mars'ın gerginlik verdiği aşk hayatına biraz çeki düzen verebilirsin ve sevdiğinle karşılıklı iyi vakit geçirebilirsiniz. 

28 Nisan'da Merkür gerilemesi geri geliyor demiştim; bu yüzden eğer evin için büyük eşyalar alacaksan ya da bazı evraklar imzalayacaksan (banka işleri gibi örneğin), bu tarihten önce halletmeye bakmalısın. Merkür ve Mars retrosu adeta bir tünel gibi, ama hemencecik geçecek! Bu tünele girmeden önce işlerini halletmeye bak. Enerjini yükselt ve yapman gerekenleri yap. Romantik ilişkilerde ise sabırlı olmaya devam! 22 Nisan'da da duyguların tavan yapabilir; bu duyguları yönetmeyi ve sapla samanı karıştırmamayı becerebilirsen gayet romantik bir gün geçirebilirsin!

Başarı, dertleri unutturacak, Yengeç!

İşte en sevdiğim burç, gönlümün efendisi de buradaymış! Sevgili Yengeç, bu ay içerisinde kariyerin gayet iyi görünüyor. Hatta o kadar iyi görünüyor ki; bu ayın getireceği gelişmeler, sana bir süredir yaşadığın duygusal gelgitleri bile unutturacak. 10.evinin bu vurgusu elbette ki sadece para kazandıran bir iş olmak zorunda değil; kendini tanımladığın, toplum gözünde çalıştığın bir konu da olabilir. Bu konularda çevrenden takdir göreceksin, adeta gururlanacaksın. Bu çok güzel elbette fakat gene de sınırları zorlamamaya bakmalısın. Evet, sen elini attığın her şeyi becerebilecek birisin; buna şüphe yok, fakat başarı için her zaman şartlar çok uygun olmayabilir, biliyorsun. Bu yüzden işler gayet iyi gitse ve insanlar seni gaza getirse bile, yolunda temkinli bir şekilde ilerlemeye devam et derim ben.

Neyse, gelelim en favori konuya: 22 Nisan dolunayında yahut dolunay haftasında çok romantik vakitler seni bekliyor! Mevcut bir sevgilin varsa zaten, işleri ciddiye bindirebilirsiniz. Eğer böyle biri yoksa da bu dönemde tanışabilirsiniz. Aynı şekilde hayatında çok yakın birinden büyük bir fedakarlık görmen ya da hayatındaki biri için bir fedakarlık yapman da söz konusu olabilir. Senin sezgilerinin gücünden zaten şüphemiz yok fakat bu dönem aynı şekilde tehlikeli (ya da en kibar tabiriyle 'gizlici') insanlarla da bir şekilde iletişimde olacağını tahmin ettiğimden dolayı, gene biraz temkinli olmanda fayda görüyorum. 

17 Nisan'dan itibaren başalayacak dizi dizi retro hareketleri sebebiyle, yapman ve başlaman gereken işleri hızlandırmaya bakmalısın. Merkür retrosunun can sıkıcılığına ve Mars retrosunun durgunluğuna kapılmadan önce işlerini yoluna koy. Ayın başında, 7 Nisan yeni ay'ı ile birlikte ortaya çıkan sosyal gerginlikler dışında; bu ayı oldukça verimli geçireceğin kanaatindeyim. Değişimden korkma, fakat temkinli olmayı da unutma!

Bol şans tatlış!

Yepyeni bir döneme hazırlan, Aslan!

Sevgili Aslan, iyi haberlerle başlayalım: Bir süredir kafanda seyahat planları varsa, bu planları pratiğe dökmek için en uygun zamandasın! Biraz uzaklaşmak ve olaylara uzaktan, daha geniş bir çerçeveden bakmak için muazzam bir fırsat var önünde. Eğer seyahat imkanı oluşturamazsan da ruhani olarak bir feraha geçme ve daha felsefi bir bakış açısı ile olayları değerlendirip; detaylara takılmadan, daha önceden seni rahatsız eden küçük şeyleri umursamadan büyük resmi görmen olası. Gönlün ferahlayacak yani bu ay! Hem de ayın 7'inde, yeni ay ile birlikte! Yeni ay yeni taze bir enerji getirecek üzerine. Geçen ayın tutulmalarının getirdiği stres yükünden kurtulma vakti adeta!

Eğer öğrenciysen, eğitim hayatında güzel gelişmelerin olacağı bir dönemdesin. Eğer çalışıyorsan da iş yaşantını daha iyi hale getirecek bir bakış açısı yakalayabilir, işlerini ve ufkunu genişletebilirsin. 

12 ve 22 Nisan tarihlerinin altını çiz! Aşkta mutluluk geliyor! Gayet güzel günler geçirebilirsin fakat; ayın başında, 6 Nisan sonrasında özellikle, hayatındaki önemli kişilerle gerginlik yaşamamaya bakmalısın. Sakin kal, zaten ortamın kralı / kraliçesi sensin! Bazen insanlara 'he gülüm, evet canım' çekmek, gayet de etkili bir yöntem olabilir. Sakin kalarak atlattığın ayın başından sonra, insan ilişkilerinde iyi gelişmeler olacak.

Hep iyi haber verdim, biraz da tembihte bulunayım! Aslancığım, Mars ve Merkür, retro harekete geçmeye hazırlanıyor. Bu durumda, 16 Nisan'a kadar başlamak ya da yapmak istediğin işler varsa, bir an önce harekete geçmelisin. Sonralarda enerji düşecek çünkü. 

22 Nisan'da ise geçmişin ve ailenle alakalı bir konu gün yüzüne çıkabilir. Sakin kal! Çünkü 16'sından sonra zaten duygusal ilişkiler birazcık stresli olacak. Fakat bunlar hep geçici! Ayın güzelliklerine odaklan!

Nazar boncuğu taşı, sevgili Başak!

Sevgili Başakçığım, bu ay gezegenler senin için para konseptini işliyorlar adeta. Parayla ilgili ani gelişmeler olabilir; iyi ya da kötü. Her iki ihtimalde de ayağını sağlam basmak ve risk almamak en doğrusu olacaktır. Bu işlerin netleşmesi için 7 Nisan tarihini ve yeni ay etkisini beklemen gerekiyor. Sonrasında ise taze bir enerji ile neler yapman gerektiğine ve hangi yoldan gitmenin doğru olacağına karar verebilecek ferahlığı ruhunda bulacaksın. 

17 Nisan'da Mars'ın retro harekete geçmesi ile beraber sosyal ilişkilerde biraz gerilebilirsin ve üzerinde çok fazla sorumluluk hissedebilirsin. Enerjin de düşebilir. Fakat sakin kal çünkü ilerleyen günlerde işlerin nasıl da yoluna girdiğini görünce adeta şaşıracaksın. Hatta çevrenden çok fazla takdir toplayacağın, destek göreceğin bir hafta olacak. Yine de o meşhur başak eleştirilerini biraz dizginle; zaten retrolarla beraber stresli hale gelen şu dönemde kimsenin kalbi kırılmasın. 

Dolunay ise 22 Nisan'da sana işinle alakalı güzel sonuçlar getirecek. Emeklerinin karşılığını alacaksın adeta. Geçen ay çok üzüldün, sabrettin; artık vakti geldi. Özellikle duygusal anlamda kendini tatmin olmuş hissedeceksin. 

Bu aralar çok duygusal ve kırgın hissediyorsun fakat bu da düzelecek elbette! Mars'ın ve Merkür'ün retro hareketi döneminde kendi içine çekilmek ve kendi kendinin şifacısı olmak sana fayda sağlayacaktır, tavşanım. Güzel günler kapıda, az daha sabır!

Gezegenler en çok seni seviyor, Terazi!

Hadi gene iyisin! Aşk geliyor, mutluluk geliyor adeta! Bu ay sana yeni sürprizler ve gelişmeler getirecek. Oldukça şaşkınlık verici bulacağın bu durumlar açıkçası sana kariyer alanında da vurabilir. Her iki ihtimalde de; ileriye yönelik planlarda fayda sağlayabileceğin ortaklıklar var. Burada seni uyarmak istediğim tek konu; değişimden korkmaman yönünde. Gezegenler sana adeta kıyak geçerken, bu güzel fırsatları endişelenerek kaçırmamalısın. Tüm bu fırsatların gözüne batması ise 7 Nisan tarihini bulabilir. Yeni ay haftası ile beraber, dün söylenenler dünde kalsın, cancağızım. Cesur ol ve yeni şeyler söyle.

Bu cesur girişimlere ise 17 Nisan'a kadar başlamalısın. Sonradan gelecek Mars ve Merkür retroları, yeni başlangıçlar için çok uygun fırsatlara işaret etmiyor! Yeni ay dönemine Satürn'ün de eli değeceği için, kalıcı ve gerçekçi bir döneme gireceksin. 

22 Nisan'da ise dolunay senin için sürmekte olan bir takım mevzuları sonuca bağlayacak. Dolunaylar genelde yüksek bir enerji ortaya çıkarır; bu döneme ise Neptün'ün de eli değeceği için, çevrenden birine bir yardımda bulunacağını tahmin ediyorum. Bunu yapmakta çekinmemelisin zira bazen insan şifa verdikçe şifa bulur. 

Bu ayın ortası sana insan ilişkilerinde ve aşkta, Mars ve Merkür retrosunda dahi iyi şans getirecek. Bu güzel enerjileri ise kariyerine yansıtmayı becerebilirsen, şahane bir ay seni bekliyor!

Gerçekler ortaya çıkacak, Akrep!

www.funnyjunk.com

Kariyerinle ilgili ne yapmak istediğini ya da iş yerinde bazı durumları nasıl idare edebileceğini mi düşüyordun? 7 Nisan ile beraber tüm taşlar yerine oturmaya başlıyor, Akrepciğim. Gerginlik yaşadığın iş arkadaşlarınla orta yolu bulabilir, finansal konularda ise çözüme gidebilirsin. Bu dönemde işleri hemencecik halletmeye bak ve yeni ay'ın üzerine vereceği taze enerjiyi kullanmaya çalış. Çünkü 17 Nisan'dan itibaren başlayacak olan Mars'ın geri hareketi, senin enerjini düşürecek. Ayın sonunda yetişen Merkür retrosu ise yeni başlangıçlar için iyi bir zaman olmayacak. Kısacası, bu ayın başında sahip olacağın bu farkındalık ile, hemen işlere girişmelisin.

Çevrenden ve sevdiklerinden destek görmek istediğin bir dönemde olacaksın fakat destek görmekten çok, göstermen gerekebilir. Sağlam karakterli biri olmanın kötü tarafı da bu işte; çevrendekiler ne kadar stresli ya da kaygılı olduğunu fark etmeyerek senden destek bekleyebilir. Bu durumları da elbette sağlıklı ve açık bir iletişimle çözmen gerekir. Herkes sen gibi zihin okuyamıyor sonuçta! İmalardan kaçınmalı ve duygularını net cümlelerle açmalısın.

Bu ayın ilk iki haftasında yeni bir iş arkadaşı edinebilirsin ya da yeni edindiğin bir arkadaşın sana kariyer konusunda faydalı olabilir. Gene bu noktada da karşılıklı isteklerin net bir şekilde dile getirilmesi şart. 

17 Nisan ile Mars retrosunda biraz fazla korumacı ve endişeli davranabilirsin. Yine de ılımlı bir dil kullanmayı ihmal etme, özellikle iş yerin konusunda. Dolunay haftası ise sana bazı insanların sırlarını gösterecek. Bu durumda sakin davranmalısın. Öğrendiğin şeylerin arkasındaki motivasyonu ya da gelecekte nasıl olaylara sebep olabileceğini kestirebilmen için zamana ihtiyacın var. Bazen kötü gibi gözüken şeyler, iyi bir şekilde biter, biliyorsun. Bu yüzden ani tepkilerden kaçın. Su akar, yatağını bulur. 

Kariyer için güzel haberler verdim; aşktan hiç bahsetmesem olur mu? Olmaz! Bu ay her ne kadar aşk odağında enerjiler olmasa da, ayın ortası 14-15 Nisan tarihleri, sevgili ile (ya da sevgili adayı ile) vakit geçirmek için ideal vakitler.

Bol şans tatlım!

Durmak yok, yola devam, Yay!

İşte gezegenlerin en çok yorduğu, gönlümüzün efendisi de buradaymış! Aylardır Satürn transiti yaşadığın yetmezmiş gibi bir de Mars gerilemesi başlıyor, Sevgili Yaycığım. Bu ay seni yormaya devam ediyor; fakat önce baştan başlayalım.

Öncelikle 7 Nisan yeni ay'ına bakalım. 8.evinde gerçekleştiği için borçlar ile alakalı bir takım sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Borç alman ya da vermen söz konusu olabilir. Fakat bunun senin için iki ihtimalde de iyi olacağı kanaatindeyim, zira bu ay gezegenler senin için kariyeri işaret ediyor. Yine de, eğer finansal konularda ayın başında bir karar alırsan (örneğin bankadan kredi çekmek, vs.), kararını derhal uygulamaya koymalısın; çünkü ayın sonundaki Merkür gerilemesi bu tarz eylemler için müsait bir zaman olmayacak. Birine borç vermen konusunda ise kılı kırk yaracak derecesinde düşün. Elin boldur senin, bu iyi bir şey olsa da, temkinli olmak daha iyidir!

Aynı zamanda yeni ay döneminin senin için sosyal ilişkilerde iyi gelişmeler getireceğinden yanayım. Kabul edelim ki, buna biraz ihtiyacın da var! Fakat bu konuda aceleci olmanı tavsiye etmiyorum. Su akar yatağını bulur, derler. Kariyer alanında gösterdiğin yırtıcılığını, aşk meşk konularına taşımanın hiç gereği yok! Narin işler, bu işler!

Gelelim senin burcunda seyahat eden Mars'ın 17 Nisan'da retro hareketine dönmesine... Bu enerjini düşürecek ve insanlarla ilişkilerini bozabilecek; hatta bazı bitişlere bile sebep olabilecek bir durum. Bu yüzden ne yapıyoruz? Sakin kalıyoruz ve Mars'ın zıt özelliğindeki Venüs'ün özelliklerini örnek alıyoruz: yani diplomatik davranmak, kibar olmak, empati kurmak! Aynı zamanda da Satürn hareketinden dolayı bir süredir 'Ne yapıyorum, nereye gidiyorum, doğru yolda mıyım?' gibi düşünceler kafanda dolanabilir. Fakat tüm bunları düşünürken sadece kendine odaklanmamak, bencil davranmamak ve izole olmamak önemli!

Mars dedik, Satürn dedik, biraz da güzel gezegenlerden bahsedelim: Venüs 5.evine giriyor. Tüm bu gerilemelerin ve finansal mevzuların ortasında gayet de eğlence, flört ve aşk bulabileceğin bir dönemdesin. Aynaya bak ve 'Ben Yay burcuyum, beni hiçbir şey üzemez!' de, dışarı çık! 22 Nisan adeta bir tatlışlık, minnoşluk günü olacak.

17'sine kadar yapman gereken ya da başlaman gereken işleri de halletmelisin.  Her şeyin altından kalkacaksın. Bol şans, minişim!

Gücünü göstermenin vakti, Oğlak!

Sevgili Oğlak, bu dönem en çok ev, aile ve insan ilişkilerin gündeminde olacak. Her ne kadar sana bunu müjdeli bir şekilde haber veremesem de, bazen kötü görünen şeylerin iyi sonuçları olduğunu hatırlamalısın. Yeni ay ile beraber, 7 Nisan sonrasında, geçmişinden ya da ailenden kaynaklı sorunlar yaşadığın evde baş gösterebilir. Geçmişte kaldığını, üstünü kapadığını düşündüğün bir konu yeniden açılabilir. Hazırlıklı olup sakin tepkiler vermekte fayda var.

Nisan ayı boyunca evinde çok güzel vakit geçirebilir, misafirler ağırlayabilir ve alışverişler yapabilirsin. Fakat eve alacağın büyük eşyaları 28 Nisan'dan yani ay sonundan önce almalısın. Çünkü Merkür retro hareketine geçtikten sonra bu tarz şeyler için uygun zaman değildir. İçine kapanıklığın bu ayın başında da sürebilir fakat Nisan'ın ortasında gayet romantik vakitler seni bekliyor! Venüs'ün yaşadığı eve verdiği bu güzel enerjiyi, sevgilini ve arkadaşlarını evine davet ederek değerlendir bence!

22 Nisan dolunayını ise bir süredir saklandığın kabuğundan çıkarak ve sosyalleşerek geçireceksin. Arkadaşlarınla ilgili yeni haberler alabilirsin. Teknolojiye yönelik bir işte çalışıyorsan, işinle ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Bu dönemde, seni bir süredir göremeyen ya da seni biraz enerjisiz bulan arkadaşlarına gerçek yüzünü gösterebilirsin! Dimdik ayakta olduğunu herkes görecek!

17 Nisan'dan itibaren Mars geri hareketine geçeceği için, enerjin düşebilir. Bilinçaltı rahatsızlıkları ve kabus görme gibi durumların olabilir: Bunların hepsi geçici! Sen yine de kafandaki işlere başlamak istiyorsan ay sonundan önce harekete geç! Sonrası, yeni başlangıçlar için pek iyi bir dönem olmayacak. 

Yavaş bir dönem geçiriyorsun evet ama dolunay sana ihtiyacın olan sosyalliği ve hareketi verecek. Bu dönemde kendi ruhuna odaklanmaya ve kendi şifanı bulmaya devam, tatlım. Evrenin sana hazırladığı muhteşem sürprizlere hazırlanma dönemi bu ay. Dinlen çünkü enerjiye ihtiyacın olacak!

Gıybetler sıkıntı yaratabilir, Kova!

Sevgili Kovacığım, eğer iletişim, basın alanında bir işte çalışıyorsan; bu ay performansın adeta uçacak! Çevrenle iletişiminin de vızır vızır devam ettiği, sosyal ilişkilerde yeni gelişmelerin olduğu şahane bir ay bu! Arkadaşlarınla bir organizasyon planı (piknik, düğün, nişan, fasıl vs.) ya da iş ile alakalı yeni projelerin olabilir. Bunları 17'sinden önce gerçekleştirmeni tavsiye ediyorum. En azından başlangıcı yapmalısın. Mars ve Merkür'ün geri harekete dönecek olmasından dolayı, ayın sonu yeni başlangıçlar için pek de iyi bir dönem olmayacak. 

Aynı zamanda seyahat planları yapabilirsin. Bu planları hangi tarihte yaparsan yap, fakat detayları ay sonundan önce halletmeye bak! Hem retro hareketlerine yakalanmamış olacaksın, hem de bu ay'ın sana geçtiği kıyaklardan faydalanacaksın. 

Ayın ortasında ise aşk ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsin. Romantik bir dönem geçirebileceğin gibi, partnerinin tepkisine bağlı olarak anlaşmazlıklar da yaşanabilir. Aşka bakışın değişebilir ve daha derin, daha ayağı yere basan ilişkiler istediğini hissedebilirsin. Bu dönemi en iyi geçirmek için elbette ki sağlam bir iletişim kurabilmek şart. Bu dönemde tanışacağın insanlardan da etkilendiklerin olursa, onlarla sadece ileriye dönük düşünmek isteyebilirsin. Bu dönemin etkisini hayatının genelinde hissedip hissetmediğine karar vermeli ve bu yönde hareket etmelisin bence.

Dolunay ise her zaman yaptığı gibi büyük bir enerji ortaya çıkaracak ve kariyerinde muazzam gelişmeler yaşatacak sana! Dolunay haftası en favori dönemin olacak! 22 Nisan'ı sabırla bekle!

Bu arada aileni ihmal etmeyi de unutmamalısın. Bol şans, minişim!

Sinsi düşmanlara dikkat et, Balık!

Sevgili Balık, geçen ay neler yaşanmış olursa olsun; bu ay ailenin ve sevdiklerinin desteği tamamen arkanda olacak. Bu desteği hissedemiyorsan, açık bir şekilde konuşmayı denemelisin. Bu ay, emin olduğun ve tamamen güvendiğin insanlarla ilişkilerini sıkı tutmaya bak. Sırlarının ortaya çıkması söz konusu olabilir, bu da elbette üzücü sonuçlara sebep olabilir. Bu yüzden çok sıkı fıkı olmadığın insanlarla ilişkilere dikkat!

Ay içerisinde, 17 Nisan'a kadar kafanda planlar varsa harekete geçmelisin, zira Mars'ın retro hareketi hepimizi tembelleştirecek ve bundan sen de nasibini alacaksın! Neyse ki senin için bu ay sevdiklerinle iyi vakit geçirebileceğin hatta minik yolculuklara çıkabileceğin oldukça huzurlu bir ay olacak.

21-22 Nisan Dolunay haftası sana oldukça güzel haberler getirecek; çoğunlukla kariyer odaklı ya da dolaylı yoldan da olsa kariyerine dokunabilecek faydalar sağlayacak. Enerjinin artacağı bu dönemi iyi geçireceksin. Fakat hep yaptığın gibi, dolunayın verdiği gazla da, fazla kahramanlıklara, büyük fedakarlıklara girişmemen senin için iyi olur. Unutma, bu dönemde çevrende sinsi insanlar olabilir.

Ayın başından ortasına kadar kariyer anlamında adeta ballısın. Her şey güzel olacak, Balıkcığım! Dikkatli ol, yeter.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1986
636
295
138
126
120
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Ahmet

Nisan ayında burcunun başına eğer türkiye de ise kötü şeyler gelebilir. Misal tecavüz edebilirler gerçi bu yılın 12 ayında da olabilir sadece nisana özel değil

soylekocum

Yine borç la :( (YAY) Bıktık bıktık

Betül Çetinkaya

Borçlar peşimizi bırakmıyo ki anasını ya -_-