Görüş Bildir
Haberler
Nişan Al! Ateş Et! Kazan!: 9 Farklı Blockchain Web3 Birinci Şahıs Nişancı Oyunu

Nişan Al! Ateş Et! Kazan!: 9 Farklı Blockchain Web3 Birinci Şahıs Nişancı Oyunu

Birinci şahıs nişancı (FPS) oyunlarının hayranı mısınız? Blockchain ve Web3 teknolojisinin oyun endüstrisini dönüştürme potansiyeline de inanıyor musunuz? O zaman şanslısınız! Bu blog yazısında, kesinlikle denemeniz gereken 9 farklı blockchain birinci şahıs nişancı oyununu tanıtacağız. Bu oyunlar sadece heyecan verici bir oynanış sunmakla kalmayıp, aynı zamanda blockchain teknolojisinin sunduğu mülkiyet ve güvenlik gibi yararları bünyesinde barındırır. Bu harika oyunlarla kendinizi yeni bir oyun dünyasına kaptırmaya ve blockchain teknolojisinin olanaklarını keşfetmeye hazırlanın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ev.io

1. Ev.io

Ev.io, herhangi bir ek indirme olmadan doğrudan bir tarayıcıda oynanabilen, blockchain tabanlı bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun ücretsizdir ancak ödül kazanmak için bir hesap oluşturulmasını ve NFT eşyaların kullanılmasını gerektirir. Gelişmiş oynanışıyla farklı oyun modları ve oyun-içi yetenekler sunarak, hareketliliği ve hızlı silah çatışmalarını öne çıkarır. Ayrıca her biri kendi özelliklerine, gruplarına, seviyelerine ve nadirliklerine sahip çeşitli silahlar sunar. Oyuncular tek başlarına veya arkadaşlarıyla oynayabilir ve oyun içinde klanlar kurabilir. Oyun ekonomisi, Solana ağında olan SOL kripto para birimi ile değiştirilebilen 'E' adlı zincir dışı bir sanal para birimini kullanır. NFT'lere sahip oyuncular oyun içi daha fazla ödül kazanabilir. Bir NFT'nin nadirliği ve güç seviyesi ne kadar yüksekse, bir oyuncu oyundaki başarıları için bir o kadar fazla ödül kazanabilir.

2. Rage Effect

2. Rage Effect

Rage Effect, Solana blockchain ağını kullanan, oynaması ücretsiz bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyuncular başka oyunculara karşı (PvP) ya da yapay zekaya karşı (PvE) çeşitli oyun modlarında savaşabilir ve kazandığı ödüllerden para elde edebilir. Gizli sırlar ve zenginlikler içeren dokuz farklı haritada oyuncular, rekabet güçlerini artırmak için loncalar oluşturabilir. Oyun içi kripto para birimi olan RGE token’leri, oyunculara her turun sonunda bireysel performanslarına göre ve günlük ödül sistemine dayanarak verilir. Oynanış üzerinde hiçbir etkisi olmayan çeşitli kozmetik NFT'ler ve savaşın gidişatını lehine çevirmek için kullanılabilecek bazı NFT oyun varlıkları mevcuttur. Oyun ayrıca, oyuncuların RGE token’lerini kullanarak tokenize edilmiş oyun öğeleri satın almaları için bir pazar yeri içerir. RGE token’leri, DEX piyasalarında takas edilebilir ve oyunculara yönetim gücü de sağlar. Oyuncular katıldığı savaşlarda üstün performans göstererek sezonluk sıralamalara girebilirler.

3. Arsenal

3. Arsenal

Arsenal, benzersiz bir oyun deneyimi sunmak için blockchain teknolojisini ve kendi kripto para birimi olan WELT token’lerini kullanan çok oyunculu bir oyundur. Fabwelt metaverse ve ekosistemi içindedir. Oyuncular üç farklı oyun moduna katılabilirler. Arsenal, oyunculara oyun içi geliştirmeler sunar ve NFT'lerle beraber geleneksel FPS oyunlarına yeni bir soluk getirir. Oynamaya başlamak için oyuncuların 1000 WELT yatırması gerekir. Oyun içindeki her öldürüşte, kafadan vuruşta, ve seri öldürmede puan elde edilir. Oyuncuların kazandığı her maç da ekstra puan kazandırır. Oyun ayrıca 7/24 açık olan ve otomatik olarak düzenlenen turnuvaların yanı sıra Fabwelt tarafından ayda bir düzenlenen Fabwelt Turnuvalarına da sahiptir. Bu turnuvalara belirli bir ücret verip katılan oyuncular turnuvanın ödül havuzuna katkı sağlar ve kazanan oyuncular ödül havuzunun tamamına erişir. Oyunun resmi kripto para birimi olan WELT, oyun içi işlemler kullanılabilir ve ödül olarak verilir.

4. Metalands

4. Metalands

Metalands, hayatta kalma ve strateji öğelerinin yanı sıra çok oyunculu modları birleştiren, oynaması ücretsiz bir blockchain birinci şahıs nişan alma oyunudur. Oyuncular sığınaklarını ve vatandaşlarını oyun için tehditlerinden korurlar. NFT silahlarına ve eşyalarına sahip olarak CIFI token’leri kazanmaya başlayabilirler. Sığınaklar, farklı görevlere sahip NFT eşyaların özelleştirilmesi, işlenmesi ve ticareti için bir merkez görevi görür. Diğer oyunculara karşı oynarken oyuncular, ittifaklar ve kabileler oluşturabilir, 5'e 5 dövüşlere katılabilir ve büyük ölçekli savaş alanlarında çarpışabilirler. İki ayrı oyun içi para birimi olan, xMETA ve META, mağaza satın alımları, üretim ya da yükseltme için kullanılabilirken, CIFI ticaret ve kar için staking yapılabilir ve diğer token’lere dönüştürülebilir.

5. Polygonum Online

5. Polygonum Online

Polygonum Online, üç ayrı alandan oluşan bir haritaya sahip olan, oynaması ücretsiz bir açık dünya aksiyon oyunudur. Bu üç alan ise çiftlik, PvP bölgesi ve PvE alanlarından oluşur. Her bölüm, oyuncuların katılabileceği farklı oyun modları sunar. Oyuncular kaynaklar toplayıp görevler tamamlayabilir. Bu görevler sırasında çeşitli savaşlara girip ödüller kazanabilir. Yönetim gücü sağlayan ve staking yapılabilen POG token’leri ve oyun içi ürünler satın alınmasını sağlayan SP token’leri oyunun iki ayrı para birimleridir. Güvenli çiftlik bölgesinde oyuncular karakterlerini özelleştirebilir, eşya üretebilir, yükseltebilir ve onarabilir. Ayrıca arkadaşlarını çiftliğine davet edebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Metastrike

6. Metastrike

Metastrike, Binance Smart Chain ağı üzerinde çalışan, NFT varlıklara sahip ve iki ayrı kripto para birimi olan MTS ve MTT token’lerini kullanan bir aksiyon rol yapma oyunudur. Oyuncular oyuna düşük seviye bir NFT silahıyla başlar. Farklı haritalarda ve oyun modlarında ilerleyerek ödüller kazanmak için günlük görevleri tamamlayabilirler. Oyun, her birinin kendi amacı olan tekli mod, takım modu ve lonca modu gibi farklı oyun modları sunar. Ayrıca MTS token’lerine sahip olan oyunculara yönetim gücü sağlar. Oyun içi para birimi olarak ise MTT'yi kullanır. Oyuncular bu token’leri yeni haritaların kilidini açmak, sarf malzemeleri satın almak, silahları yükseltmek ve çok daha fazlasını yapmak için kullanabilirler.

7. MetalCore

7. MetalCore

MetalCore, oyuncuların dünya haritasındaki noktaların kontrolünü ele geçirmek için mech'ler, tanklar ve jetler kullanarak büyük ölçekli savaşlara girdiği ücretsiz bir mecha ve FPS aksiyon oyunudur. Kripto para birimleri olan MTP ve FAB ile Ethereum blockchain üzerinde oynanır. Oyuncular, üç gruptan birine katılmayı seçebilir, PvE ve PvP savaşlarında yer alarak ödüller kazanabilir. Oyun ayrıca klanlar ve araçlar için kapsamlı özelleştirme seçenekleri sunuyor. Oyundaki NFT’ler benzersiz karakterler ve araçlara ekstra güç sağlayan, savaşta kullanılabilen veya diğer oyuncularla takas edilebilen geliştirmelerden oluşur.

8. MetaShooter

8. MetaShooter

MetaShooter, Polygon blockchain ağını kullanan, oynayarak kazandıran bir birinci şahıs nişancı av oyunudur. Oyuncular, ödül kazanmak ve kazançlarından para elde etmek için hayvanları avlayabilir ve avcılıkla ilgili etkinliklere katılabilir. Oyuna başlamak için oyuncuların av silahları ve uygun hayvan sezonu için oluşturulan lisanslar gibi NFT eşyaları satın alması gerekir. Oyun içinde çeşitli NFT silahları ve öğeleri gerektiren farklı avlanma türleri vardır. Oyuncular, VR başlıklarıyla turnuvalara ve çok oyunculu av modlarına katılabilir. MHUNT token’i ekipman satın almaya, yükseltmeye ve avcıları özelleştirmeye yarar. Polygon blockchain ağı üzerinden alınıp satılabilen ve tüm NFT alım satımları veya bağışları için kullanılan MHUNT, oyunun ana token’idir.

9. Undead Blocks

9. Undead Blocks

Undead Blocks, oyuncuların NFT silahlarına sahip olabileceği, UNDEAD ve ZBUX token’lerinin kazanılabileceği Ethereum ağında oynaması ücretsiz bir aksiyon oyunudur. Oyuncuların kendilerini zombi dalgalarına karşı savundukları birinci şahıs gözünden oynanan bu oyun, dört farklı oyun moduna sahiptir. Oynadıkça kazandıran oyun modlarında, ZBUX içerebilen ZBOX ganimet kutularını düşürme şansı daha yüksektir. Oyuncular, bu modlara erişmek için NFT silahlara sahip olmalıdır. Her oyun içi başarım oyunculara kilitli eşyaları ve yeni yolları açabileceği deneyim puanları kazandırır. UNDEAD token’leri, oyunculara yönetim için oylamaya izin verir. ZBUX ise, oyun içi işlemler için kullanılabilecek ve ödül olarak verilen bir token’dir.

Sonuç olarak, blockchain ve Web3 teknolojisi yavaş yavaş oyun endüstrisine giriyor ve bu 9 birinci şahıs nişancı oyunu, gelecek yeni oyunların sadece başlangıcı.

Sonuç olarak, blockchain ve Web3 teknolojisi yavaş yavaş oyun endüstrisine giriyor ve bu 9 birinci şahıs nişancı oyunu, gelecek yeni oyunların sadece başlangıcı.

Merkeziyetsizlik, sahiplik ve güvenlik gibi blockchain teknolojisinin faydalarını birleştiren bu oyunlar, oyunculara en sevdikleri oyunlarla etkileşim kurmanın yeni ve heyecan verici bir yolunu sunuyor. İster sıkı bir FPS hayranı olun, ister sadece blockchain teknolojisinin olanaklarını keşfetmek isteyin, bu oyunlar kesinlikle denemeye değer. Peki, ne bekliyorsunuz? En sevdiğiniz oyunu seçin ve oyun dünyasının geleceğini deneyimlemeye hazırlanın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?