Görüş Bildir
Haberler
Nisan 2023 Aylık Burç Yorumlarım

etiket Nisan 2023 Aylık Burç Yorumlarım

Dr.Astrolog Şenay Devi
01.04.2023 - 08:03 Son Güncelleme: 05.04.2023 - 18:12

3 Nisan'da Merkür'ün Koç burcundan çok daha temkinli Boğa burcuna geçmesiyle düşünceli bir başlangıç getiriyor yeryüzüne. Bu, Nisan ayının başlarını sağduyu ve sağlam mantıkla yönlendirilen dikkatli, üzerinde düşünülmüş kararlar almak için iyi bir döngü haline getiriyor. 

 6 Nisan'daki Dolunay Terazi burcunda. Bu, genellikle Dolunay ile ilişkilendirilen baş döndürücü duyguların bazılarını kontrol altına alan rasyonel etkidir. Bununla birlikte, Terazi etkileri her zaman aşk ve romantizmle doludur, bu nedenle bu lunasyon, bir ilişkide önemli bir karar vermesi gereken herkes için yararlıdır. Venüs 11 Nisan'da burç değiştirir ve İkizler burcuna geçer, aşk üzerinde daha fazla hava elementi etkisine sahip olacağız ama Venüs'ün İkizler'den geçişi maceraperestleri hızla başlayıp hızla biten ilişkilere yönlendirerek pişmanlıklara neden olabilir. Bununla birlikte, 20 Nisan'da Koç-Terazi ekseninde yeni bir tutulma serisinin ilkini gördüğümüzde, havalı,  biraz bağımsız hava dramatik bir şekilde değişecek. Bu Güneş tutulması Koç burcunun en son derecesinde meydana gelir, bu nedenle güçlü dürtüler ve çok fazla öfke taşıması muhtemeldir. Benzer bir tutulma en son 2004 yılının Nisan ayında Koç burcunda gerçekleşmişti, bu yüzden o zaman dilimine geri dönüp bakmak sizi neler bekleyeceğiniz konusunda bazı ipuçları verebilir. 20 Nisan'daki Güneş tutulmasından sadece birkaç saat sonra, Güneş, nazik, sevgi dolu, şehvetli bir enerji dönemini başlatarak Boğa burcuna geçiyor.

Ancak bir gün sonra ayın 21'inde Merkür Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Bu gerileme sırasında, sadakatimizin test edildiğini görmeyi bekleyebiliriz ve ayrıca rutinlerinizi, alışkanlıklarınızı ve günlük yaşam kalıplarınızı yeniden düşünmeniz gerektiğini de fark edebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç burcu

Koç burcu

Nisan ayının ilk haftası, mali durumunuzu destekleme zamanıdır. Merkür, 3 Nisan'da doğum haritanızın para bölgesine hareket ederek dürtüsel harcamalarınızı frenlemenize yardımcı olacak mantıklı, rasyonel enerji getiriyor. 6 Nisan'daki Dolunay, geleneksel olarak aşk hayatınız için önemli olan karşıt burcunuzda meydana geliyor. Aşıksanız bu büyülü bir etki olabilir, ancak ilişkiniz mücadele ediyorsa, muhakemenizi gölgeleyebilecek bağımlılık sorunlarına dikkat edin. Venüs 11 Nisan'da burç değiştiriyor ve karizmanızı yükseltiyor. Bu sıralarda başkalarını sizi desteklemeye ikna etmenin daha kolay olduğunu göreceksiniz, bu nedenle ağ oluşturmak ve sosyalleşmek için harika bir geçiş.

Yine de sizin için Nisan ayının en önemli anı, hiç şüphesiz 20'sinde, Güneş Koç burcundan ayrılıp para bölgenize girmeden sadece birkaç saat önce, Koç burcunda güçlü bir Güneş tutulmasının meydana geldiği zamandır. Bu tutulma, bağımsızlığınızla ilgili şoklar ve sürprizler getirebilir. Gölge tarafınızla cesaretle yüzleşmeniz ve büyük bir şekilde kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız isteniyor. Bununla birlikte, pervasız çizginize çok dikkat edin. Bu tutulma Koç burcunun en son derecesinde meydana geldiği için, dürtüselliği olağanüstü boyutlara taşıyor. Ateşle oynarsan, yanarsın. Ertesi gün, 21 Nisan, Merkür geri hareketine başlıyor para bölgenizde. Nisan ayının ikinci bölümünü finansal rutinleriniz ve alışkanlıklarınız hakkında dikkatlice düşünerek geçirin. Bir şeylerin düzeltilmesi gerekiyor ve şimdi bunun ne olduğunu çözmenin zamanı geldi.

Boğa burcu

Boğa burcu

3 Nisan'da Merkür Boğa burcuna girerken, Nisan başında kararlı ve azimli en iyi halinizde olacaksınız. Başarmak için gereken görevleri adım adım görselleştirebiliyorsanız, hiçbir hedef çok büyük değildir. Ancak 6 Nisan'daki Dolunay sırasında kendinize karşı nazik olun, çünkü bu ay hayatınıza, özellikle de günlük çalışma hayatınıza stres ve bunalım getiriyor. Yardım için başkalarına ulaşın, gerektiğinde yetki verin ve doğru yaptığınız şey için kendinizi tebrik edin. 11 Nisan'da yöneticiniz Venüs Boğa burcundan ayrılarak doğum haritanızın para bölgesine yöneliyor. Bu, lüks sevginiz için mükemmel bir haber, ancak banka hesabınız için daha az mükemmel bir haber! Harcamalarınıza dikkat edin!

20 Nisan'da haritanızın en ruhani bölgesinde güçlü bir Güneş tutulması meydana geliyor. Bunu canlı rüyalar veya bir tür paranormal olay olarak deneyimleyebilirsiniz. O sırada rahatsız edici gelebilir, ancak sonuç, daha önce gizli olan bir şeyin sizin tarafınızdan bilinmesi olacaktır iyi ya da kötü.

Güneş Tutulması'ndan sadece birkaç saat sonra Güneş Boğa burcuna geçerek haritanızı sevgi, ışık ve güvenle dolduracak. Bu nedenle Tutulma size istenmeyen haberler getirirse, bununla iyi başa çıkmak için gereken dayanıklılığı ve duygusal rezervi bulacaksınız. Nisan ayının son kısmı, özellikle Merkür'ün geri hareketine başladığı 21 Nisan'dan sonra sizin için sorunlu olabilir. Boğa burcunda. İmajınızı veya başkaları üzerinde bıraktığınız izlenimi bir şekilde değiştirmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz, ancak bu etki geçene kadar dramatik kararlar vermeyin.

İkizler burcu

İkizler burcu

Nisan ayı yaklaşırken, yönetici gezegeniniz Merkür hareket halinde. 3 Nisan'da, doğum haritanızın en ruhani alanına girerek, duru görü ve manevi armağanlarınızı artırıyor. Bu, örneğin rüyalar veya sezgilerden yararlanmak için mükemmel bir zaman olacaktır. Birkaç gün sonra, 6 Nisan'da Dolunay parlarken büyük bir yaratıcılık patlaması bekleyebilirsiniz. Bu, özellikle bekarsanız veya bir ilişkinin ilk aşamalarındaysanız veya daha uzun vadeli bir romantizmde kıvılcımı yeniden ateşlemek istiyorsanız, aşk için heyecan verici bir zaman olabilir. Venüs İkizler burcuna geçtiği için ay ortasında da aşk gündeminizin ilk sırasında olacak.

11 Nisan'da. Bu, romantizm için yılın en iyi zamanlarından biri, ancak bu geçişin çok çapkın doğanızı ortaya çıkardığını unutmayın, bu nedenle, zaten bir partneriniz varsa kıskançlık bir sorun olabilir.

20 Nisan'daki Güneş tutulması sosyal hayatınıza sürprizler getirirken aynı zamanda canınızın istediğini yapma özgürlüğünüzü de arttırdığı için bu durum hayatınızı oldukça olumlu yönde etkileyebilir. Olayların birdenbire hızla gelişmesini bekleyin bu enerjinin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak istiyorsanız kararlı olmaya hazır olun.

Güneş tutulmasından sadece birkaç saat sonra, Güneş burç değiştirir ve doğum haritanızın en ruhani bölgesine gelir ve maneviyatınızla daha fazla temasa geçmek isteyeceğiniz birkaç haftayı başlatır.

Bununla birlikte, ertesi gün Merkür burada geri hareket ettiğinden, bununla biraz mücadele edebilirsiniz. Bir rüya günlüğü kullanmak, ihtiyaç duyduğunuz içgörülerin kilidini açmanıza yardımcı olabilir.

Yengeç burcu

Yengeç burcu

Şimdiye kadarki 2023'ünüzü değerlendirmek için Nisan'ın ilk haftasını kullanın. 3 Nisan'da Merkür doğum haritanızın uzun vadeli hedefler alanına girerken, yıl yaklaşırken işinize yarayacak akıllı uzun vadeli kararlar verebileceksiniz. Birkaç gün sonra, 6 Nisan'da Dolunay haritanızın en altından parlarken aile hayatınızda bazı duygusal haberler olabilir. Kutlama için bir sebep olabilir ya da gözyaşı olabilir ama her iki durumda da, hayatınızın kökleri, kendinizi en güvende hissettiğiniz yer, oyundadır. 11 Nisan'da Venüs burç değiştirir ve kendi şirketinizin tadını çıkarmak için daha fazla ve sosyalleşmek için daha az zaman harcamanızı ister. Bir süre pozitif yalnızlığa odaklanmaya çalışın. Unutma, yalnız olmak yalnız olmakla aynı şey değildir. Bununla birlikte, bu Nisan'daki en önemli haber, 20 Nisan'da haritanızın en üstünde meydana gelen güçlü Güneş tutulmasıdır. Bu enerji, kariyer yolunuzda bir şok veya altüst olabilir anahtar sakin kalmaktır. Yine de tek taraflı kararlar almaktan korkmayın, çünkü buradaki vurgu bağımsızlığınız ve cesaretinizdir. Tutulmadan birkaç saat sonra, Güneş burç değiştirir, haritanızın tepesinden ayrılır ve sosyal bölgenize doğru ilerler. Bu, arkadaşlarınızın sizin için büyük bir neşe kaynağı olacağı birkaç haftalık bir dönem başlar. Bununla birlikte, Nisan ayının son büyük astrolojik etkisi, haritanızın bu bölgesinde Merkür'ün geri hareket etmesidir - bu nedenle, ay geçtikçe, çevrenizde kimin gerçekten ilginizi hak ettiği konusunda bazı zor kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

Aslan burcu

Aslan burcu

Nisan sizin için iddialı bir başlangıç yapıyor ve Merkür haritanızın zirvesine yükselerek kariyer hedeflerinizi ve başarıya giden yolunuzu aydınlatıyor. 3 Nisan'dan itibaren büyük hayaller kurun, çünkü onları tam olarak istediğinizi tezahür ettirecek dehaya sahipsiniz.

6 Nisan'da Dolunay, sürekli olarak baskı altında olduğunuz, birçok iletişimin gidip geldiği bir durumu vurgular. Dolunayın parıltısı altında bunlara yoğunlaşabilir, ancak çözüm yakındır, bu yüzden bekleyin pişman olacağınız kararlar değil doğru kararlar almak için. Venüs11 Nisan'da burç değiştirdiğinde çevrenize birçok yeni dostluk getiriyor. Bu Venüs geçişi, bir iş görüşmesi gibi daha geniş bir toplumda iyi bir izlenim bırakmanız gerektiğinde de çok yardımcı olur. Tüm güzellikleri kucaklamaya hazır olun. 20 Nisan'da güçlü bir Güneş tutulmasının inançlarınızı, ahlak kurallarınızı, ahlakınızı veya inancınızı sorguladığı derin bir farkındalık anı bekleyebilirsiniz. Bu meydan okuma, beklenmedik, birdenbire ortaya çıkan bir ikilemle gelebilir nasıl tepki vereceğinizi dikkatlice düşünün.

Güneş Tutulması'ndan sadece birkaç saat sonra, Güneş burç değiştirir, haritanızın tepesine yükselir, kariyer yolunuzu ve aziz hırslarınızı amaç ve tutkuyla doldurur. Ancak ertesi gün 21 Nisan'da Merkür geri hareketine başlıyor. Mart ayı sona ererken, kariyerinizle ilgili karışık duyguları veya birlikte çalıştığınız kişilerden gelen karışık mesajları anlamakta zorlanabilirsiniz. Nisan sonundaki mücadeleniz, hayatınızı nasıl kazandığınız konusunda gerçek benliğiniz olmanın bir yolunu bulmaktır. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sabrını zorlamamalısınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak burcu

Başak burcu

Nisan ayı başlarken, yönetici gezegeniniz Merkür doğum haritanızın inanç ve eğitim bölgesine doğru ilerliyor. Bu, 3 Nisan'dan itibaren Nisan ayının başlarını, ister profesyonel nitelikler için ister sadece inancınız veya tutkunuz hakkında daha fazla bilgi edinmek için olsun, çalışmak için en iyi zaman yapar. 6 Nisan'daki Dolunay Sırasında sakin kalın. Bu lunasyon, doğum haritanızın para bölgesinden parlıyor ve mali durumunuzla ilgili istenmeyen haberler veya baskılar getirebilir. Ancak para ile olan ilişkinizi daha iyi anlamanız açısından eskisinden daha net görmenize de yardımcı olabilir. Ne zaman Venüs

11 Nisan'da burçları değiştirir ve doğum haritanızın en tepesine çıkarsa, özellikle kariyerinizde başkalarının fikirlerinizle aynı fikirde olmasını sağlamak için çekiciliğinizi ve ikna gücünüzü kullanabilmeniz gerekir.

Ancak Nisan ayının sizin için en büyük olayı, haritanızın en karmaşık alanlarından birinde 20 Nisan'daki Güneş tutulması. Beklenmedik bir olay, zehirli ilişkiler, karmik borç veya güç dengesizlikleri etrafında vurgulanan sorunlarla birlikte, sizin için bazı büyük iç arayışlara yol açabilir.

Sadece birkaç saat sonra Güneş burçlarını değiştirir ve haritanızın macera bölgesine girerek seyahat veya özgürlük ifadesi etrafında ışık, neşe ve heyecan getirir.

Ancak ertesi gün 21 Nisan'da yöneticiniz Merkür geri hareketine başlıyor. Bu, Nisan ayının sonunun muhtemelen inançlarınızla ilgili şüpheler ve belirsizliklerle karakterize edileceği anlamına gelir. Kendinizi çok fazla tahmin etmemeye çalışın; sadece kalbinize ve sezgilerinize güvenerek hareket edin.

Terazi burcu

Terazi burcu

Nisan başı size bazı karmaşık yaşam meselelerinde güç, yakınlık, duygusal borçlar ve diğer zor alanlarda netlik kazanma şansı getiriyor. Bunun nedeni, 3 Nisan'da Merkür'ün doğum haritanızın bu bölgesine girerek açık fikirli tartışmalara ve akıllı kararlar almaya izin vermesidir.

Birkaç gün sonra, Terazi Dolunayı, özellikle son zamanlarda yorgun veya bitkin iseniz, kendinizi ilk sıraya koymanız için sizi teşvik ediyor. Bu, Enerji kendinizi tepeden tırnağa şifalandırmanız için bir hediyedir.  Bütün ve güçlenmiş hissetmek için yapmanız gereken her şeyi yapın.

11 Nisan'da yönetici gezegeniniz Venüs burç değiştirir ve doğum haritanızın seyahat bölgesine doğru hareket eder. Bekarsanız veya flört ediyorsanız, seyahat ederken tanıştığınız birine veya sizden çok farklı bir kültüre, geçmişe veya inanca sahip birine ilgi duyabilirsiniz. Ancak bu ay aşk hayatınız için en önemli haber 20 Nisan'da karşıt burcunuzda gerçekleşecek Güneş tutulması. Bu güçlü etki, ilişkinize dram ve şoklar getirebilir; henüz hikâyenin tamamına sahip olamayabileceğiniz için dürtü veya öfkeyle hareket etmekten kaçının. Sakin olun ve ortalığın yatışmasını bekleyin. Güneş tutulmasından sadece birkaç saat sonra, Güneş doğum haritanızın tutku bölgesine girer, ancak bu da içinizde karmaşık duygular uyandırır, bu nedenle nasıl hissettiğinizi işlemek için zaman ayırın.

Ertesi gün, 21 Nisan, haritanızın bu alanında Merkür'ün geri hareket ettiğini görür, bu nedenle, Nisan ayı sona ererken biraz ruhunuzu araştırmak için zamanınız olacak. İlişkinizde kendi güdülerinizi keşfetmekten korkmayın.

Akrep burcu

Akrep burcu

3'ünde Merkür karşıt burcunuza geçerken, nisan başı, diğer yarınızla iletişiminizi geliştirmek için çok iyi bir zaman. Bekarsanız ve çıkıyorsanız, entelektüel olarak sizinle eşit olan ve iyi bir tartışmanın tadını çıkarabileceğiniz birini arayın yanlış insana zaman harcamamalısınız. 6 Nisan'da Dolunay doğum haritanızın en özel bölgesinden parlıyor, ancak bu nedenle biraz yalnızlığın tadını çıkarmak için biraz zaman ayırın. Bir ilişki içinde, artık kendi alanınızı geliştirmek önemlidir. Venüs 11 Nisan'da burç değiştirecek bu aşk gezegeni, haritanızın psikolojik açıdan en karmaşık alanlarından birine giriyor. Bu etki bir yandan ilişkilerinizde tutku ve entrikayı artırırken, diğer yandan size iyi gelmeyen birinin büyüsüne kapılmayı çok kolay bulabilirsiniz. Dikkatli davranın. 20 Nisan'daki güçlü Güneş tutulması sırasında sıradan, gündelik hayatınız mercek altında. Şaşırtıcı ve hatta şok edici bir olay, hayatınızı nasıl daha anlamlı veya amaçlı hale getirebileceğinizi sormanıza neden olur ve daha huzurlu bir hayat yaşamak için rutinlerinizi sarsmanız gerekebilir.

Güneş tutulmasından sadece birkaç saat sonra, aşk hayatınız için geleneksel olarak büyük bir alamet olan Güneş karşıt burcunuza hareket eder. Ancak hemen ertesi gün 21 Nisan'da Merkür transiti durağan seyrine başlıyor. Burada gerileme, partnerinizle iletişimin yapmacık, aldatıcı veya düpedüz zor olabileceği kısa bir dönemi başlatıyor. Nisan ayı sona ererken, hem söyledikleriniz hem de ne demek istediğiniz konusunda net olmaya çalışın.

Yay burcu

Yay burcu

Nisan ayına çalışkan bir ruh hali içinde başlıyorsunuz ve 3 Nisan'da Merkür günlük rutinler bölgenize giriyor. Bu, Nisan ayının başlarını programınızda ilerlemek ve çok uzun süredir ertelediğiniz görevleri halletmek için çok iyi bir zaman yapar.

6 Nisan'daki Dolunay, doğum haritanızın sosyal bölgesinden parlıyor ve bir tür küçük arkadaşlık krizine neden olabilir. Bu, özellikle şu anda bir arkadaşınızla birbirinizi kıskanmak için nedenleriniz varsa doğru olabilir. Ancak Venüs doğru ilerlerken Aşk hayatınızda daha iyi haberler var. 11 Nisan'da, aşk hayatınız için geleneksel olarak çok iyi bir alamet olarak imzalayın. Bununla birlikte, bu Venüs geçişi çok çapkın, bu nedenle zaten bir ilişkiniz varsa, partnerinizi üzmemeye dikkat edin.

20 Nisan'da, güçlü bir Güneş tutulması doğum haritanızın neşe bölgesine çarptığında aşk hayatınız üzerinde daha fazla potansiyel etki var. Bu etki, belki kısa süreli veya yasadışı bir aşk ilişkisi etrafında veya çocuklarla bağlantılı olarak şoklar ve sürprizler getirir. Doğum haritanızın bu kısmı risk almayla bağlantılı ve bu Tutulma inanılmaz derecede dürtüsel bu nedenle olaylara tepkinizde çok umursamaz olmamaya dikkat etmeniz gerekecek. Birkaç saat sonra Güneş Tutulması kişisel yaşamınızda kaos yaratsa bile iş yükünüzle başa çıkma yeteneğinizi artırarak burç değiştirir. Ancak ertesi gün, 21 Nisan'da Merkür burada geri hareket ederek işlerinizi halletme yeteneğinizi bir şekilde sınırlıyor. İşe ayak uydurmak istiyorsanız, Nisan ayı geçerken iyi organize olmanız gerekecek.

Oğlak burcu

Oğlak burcu

Nisan ayı başlarken etrafınızda yaratıcı bir enerji hakim gökyüzünde sizler için. Bunun arkasında Merkür var, 3 Nisan'da doğum haritanızın en ilham verici bölümüne giriyor ve kendinizi ifade etmenize bir deha dokunuşu getiriyor. Etrafta da iddialı bir enerji var, özellikle 6 Nisan'da haritanızın en tepesinden parlayan Dolunay sırasında. Bu sıralarda disiplinli çalışmanız sayesinde başarı veya takdir bekleyebilirsiniz ki bu kutlama sebebi olmalıdır. İş yerindeki ivmeyi sürdürmekte zorlanabilirsiniz, ancak Venüs11 Nisan'da burç değiştiriyor. Venüs geçişi, işe daha rahat yaklaşımı teşvik ediyor ve biraz uzaklaşmayı hak ediyor olsanız da, bu ölçüde rahatlamak gerçekten doğanızda yok.

Yine de biraz enerji biriktirmek size iyi gelir, çünkü 20 Nisan'da güçlü bir Güneş tutulması haritanızın köklerine çarptığında, kendinizle ilgili aklınıza ihtiyacınız olacak. Bu tutulma, aile hayatınıza veya evinizle ilgili konulara şoklar ve sürprizler getirebilir. Doğum haritanızın bu kısmı aynı zamanda geçmişi de temsil ediyor, bu nedenle Tutulma, uzun zaman önce çözülmüş olduğunu düşündüğünüz bir sorunu yeniden uyandırabilir.

Sadece saatler sonra, Güneş burçlarını değiştirir ve tutulmadan kaynaklanan herhangi bir duygusal serpinti ile başa çıkmanıza yardımcı olacak kaygısız bir etkiyle haritanızın neşe bölgesine yönelir.

Ancak ertesi gün 21 Nisan'da Merkür burada gerilemeye başlar ve sonraki birkaç hafta kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bu gerileme döneminde gereksiz riskler almaya zorlanmaktan kaçının.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova burcu

Kova burcu

Muhtemelen Nisan ayı başlarken geçmişiniz hakkında çok düşünüyorsunuz ve bu muhtemelen 3 Nisan'dan sonra Merkür doğum haritanızın köklerine hareket ettiğinde yoğunlaşacak. Bu nostalji, deneyimlerinize bağlı olarak tatlı veya yoğun acı tatlı olabilir, ancak şimdiki zamanda yaşamaya devam etmeyi unutmayın.

6 Nisan'daki Dolunay, özgürlük bölgenizi aydınlatıyor ve bu lunasyon sırasında, özellikle şu anda sizi sinirlendiren bir konu etrafında, muhtemelen sınırları zorlamanıza neden olacak. 

Bununla birlikte, 11'inde, Venüs'te daha iyi haberler var haritanızın en yaratıcı, kendini ifade eden ve neşeli alanına doğru hareket eder. Bu alan aynı zamanda flört etme ve baş döndürücü (bazen kısa süreli de olsa) aşk ilişkileriyle de ilişkilendirilir yani bekarsanız, birkaç hafta ilginç olabilir sizler için.  Halihazırda bir ilişkiniz varsa, bu güzel Venüs geçişi oradaki kıvılcımı da yeniden ateşlemenize yardımcı olabilir.

20 Nisan'da, güçlü bir Güneş tutulması kardeş ve yakın arkadaş çevrenize dram veya kaos getirebilir. Bu Tutulma aynı zamanda ani bir entelektüel kavrayış veya düşüncenizde dramatik bir yön değişikliği olarak da tezahür edebilir - haritanız üzerinde büyüleyici bir etkidir ancak netleşmesi biraz zaman alabilir.

Açık olan şu ki, sadece birkaç saat sonra, Güneş haritanızın köklerine inerek aile hayatınızı ışık, sevgi ve sıcaklıkla doldurur.

Ancak ertesi gün, yani 21 Nisan'da Merkür R durağan seyrine başlıyor bu nedenle ayın başında sizi endişelendiren o nostaljik konular daha rahatsız edici veya sorunlu bir şeye dönüşebilir.

Balık burcu

Balık burcu

Nisan sizin için çok yoğun bir ay olacak gibi görünüyor. 3 Nisan'da Merkür'ün doğum haritanızın en yoğun bölgesine girmesiyle başlar ve buradan size bolca şey yapmak için gereken enerjiyi ve coşkuyu verir.

Birkaç gün sonra Dolunay 6 Nisan'da borç konularını öne çıkarıyor. Bu, finansal borçlara atıfta bulunabilir, ancak aynı derecede muhtemelen duygusal ve hatta karmik borçlar anlamına da gelebilir. Neye, kime borçlu olduğunuz ve borcunuzu nasıl geri ödemeyi planladığınız konusunda kafanızda netleşmek için bu çılgınlığı kullanın.

11 Nisan'da aile ile ilgili güzel haberler var, Venüs doğum haritanızın köklerine etki edecek. Bu sevimli Venüs geçişi, ailenize ve evinize uyum ve huzur getiriyor ve aynı zamanda evinizde tadilat yapmak için harika bir zaman. Alanınızı gerçekten size ait yapın. Bu enerjiler altında banka hesabınıza dikkat edin özellikle 20 Nisan civarında, güçlü bir Güneş tutulması doğum haritanızın para bölgesine çarptığında. Bu dramatik etki, şoklar veya sürprizler getiriyor mutlaka olumsuz değil, ama kesinlikle birdenbire. Başınız dönüyor olabilir, ancak aceleci, fevri kararlar vermemeniz çok önemlidir. Sadece birkaç saat sonra, Güneş kaostan netlik yaratmanıza yardımcı olacak düşünme alanınıza geçiş yapacak. 

Ancak ertesi gün, 21 Nisan, Merkür geri hareketine başlıyor. Haritanızın bu alanında düşüncelerinizi bulandırıyor ve muhakemenizi zayıflatıyor. Nisan ayı sona ererken önemli kararları gözden geçirmek için zaman ayırın.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

 Instagram 

YouTube

'Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Otto Skorzeny

Balık , ne çektik bee :)

Otto Skorzeny

kader ortağım :) ☕🍫