Görüş Bildir
Dilan Polat Feyz mi Aldı? Kendine Zarar Verdiği İddia Edilen Dilan Yeni Bir Nihal Candan Vakası mı Olacak?
Cezaevinde olan Dilan Polat'ın psikolojik olarak kötü olduğuna dair sık sık haberler görmeye devam ediyoruz. Avukatları ve mektupları aracılığıyla durumunu anlatan Dilan Polat'a dair yeni bir iddia geldi. Nihal Candan'ın anoreksiya tanısı ile tahliye edilmesinin ardından, Dilan Polat'ın arkadaşı fenomen ismin cezaevinde kendine zarar vermeye başladığını anlattı.
Reklam
Reklam
Gökyüzündeki İnsanı Andıran Cisim Muş ve Kocaeli'den Sonra İstanbul'da Görüldü! Türkiye Soruyor: Bu Cisim Ne?
Son günlerde, sosyal medyanın gündemine oturan 'gökyüzünde görülen' ve tanılanamayan cisim bu kez de İstanbul'da görüldü. İlk kez 27 Nisan Cumartesi günü Muş'un Varto ilçesine bağlı Küçüktepe köyünde görülmüştü. Vatandaşların ne olduğunu anlamaya çalıştıkları cismin İstanbul'daki görüntüleri, 'Hava Forum' adlı Twitter hesabından paylaşıldı. İşte, o anlar...
Reklam
Reklam
Reklam
Gazeteci Özlem Gürses Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Müdahalesini Görüntüledi
2024 1 Mayıs'ının en çok dikkat çeken gündem maddesi polisin Taksim'e çıkmak isteyen gruplara karşı önlem amaçlı güvenlik tedbirleriydi. Fatih'ten Beyoğlu'na çıkan tarihi yolu TOMA ve barikatlarla kapatan emniyet güçlerini görüntüleyen Özlem Gürses polis müdahalesinden etkilendiği görüntüleri Twitter hesabında paylaştı.
Reklam