Görüş Bildir
Haberler
Niğde'de Muhtara Davetsiz Misafir: Muhtarlığın Çatısına Otomobil Düştü

Niğde'de Muhtara Davetsiz Misafir: Muhtarlığın Çatısına Otomobil Düştü

ATKN
21.01.2016 - 17:02 Son Güncelleme: 21.01.2016 - 17:03

Niğde'de sahibinin el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil, yokuş aşağı inerek muhtarlık kulübesinin çatısına düştü. Sürücüsünün kontrolünden çıkan bir başka otomobil de cami bahçesine girdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın haberine göre Eser Oğuz, sabah saatlerinde 51 AP 911 plakalı otomobilini İstasyon Caddesi Bekir Ballı yokuşuna bırakıp evine gitti. İddiaya göre Oğuz'un el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil bir süre sonra geri geri gitmeye başladı ve rampanın sonundaki Çayır Mahallesi Muhtarlığı'nın kulübesinin üzerine çıkarak durdu.

Otomobili kulübenin üzerinde görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken, vatandaşların birçoğu cep telefonlarıyla otomobilin fotoğrafını çekti. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen otomobilin sahibi Eser Oğuz da gözlerine inanamadı. Otomobil vinç yardımıyla kulübenin çatısından indirilebildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir otomobil de camiye girdi

Niğde'de bir başka ilginç kaza ise dün akşam yaşandı. Efendibey Mahallesi'nde M.C. yönetimindeki 50 SH 825 plakalı otomobil, bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak Emine Hatun Camisi'nin bahçe kapısından içeri girdi. O sırada yatsı namazını kılan cemaat gürültü üzerine dışarı çıktıklarında otomobille karşılaştı. Araç sürücüsü M.C. kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, araç da çekici yardımıyla camiden çıkarıldı.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
13
12
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Platon

Niğde ve Bayburt, Varolduklarına dair çeşitli rivayetlerin olduğu fakat kimsenin tam olarak nerede olduğuyla ilgili bir fikirlerinin olmadığı simülasyon şehi... Devamını Gör

vayarkadas

yazarkasa out toros in