Görüş Bildir
Haberler
NFT Dünyasında Neler Oluyor? Youtuber Logan Paul'un Yeni Bir Pazar Yeri Kuracağı Bildirildi

etiket NFT Dünyasında Neler Oluyor? Youtuber Logan Paul'un Yeni Bir Pazar Yeri Kuracağı Bildirildi

Ali Aydemir
17.02.2022 - 15:00

Aynı zamanda boksör olan ve adını skandallarla sıkça duyduğumuz Youtuber Paul Logan NFT dünyasında büyük yankı uyandıracak bir habere daha imza attı, markasını Web 3'e çıkarıyor! Bir NFT pazaryeri ve yatırım platformu kurmak için çoktan hazır hatta kolları sıvadı bile... 

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kimdir Paul Logan?

Kimdir Paul Logan?

Geçtiğimiz birkaç yıl içinde herhangi bir sosyal medya platformunda Paul'un adını geçerken görmüş ama kim olduğunu öğrenmek için zahmet etmemiş olabilirsiniz. Paul, milyonlarca takipçi kazandığı Vine video paylaşım uygulamasıyla ünlendi. Vine kapandığında, YouTube sayfasına odaklandı ve 4,7 milyardan fazla görüntüleme ile platformda en çok izlenen tek kişilik kanallardan biri haline geldi.

'Originals by Logan Paul' yolda!

Sosyal medyadan yakinen tanıdığımız ve aynı zamanda boksör olan Logan Paul'un uzun süredir kendi medya şirketi üzerinden işlerini yürüttüğü biliniyor. Şimdi kendi markasını NFT dünyasına taşıma zamanı! “Originals by Logan Paul” NFT kategorisinde hizmet verecek bir platform olacak. İndirilebilir fotoğraflar, sanat eserleri, sanat reprodüksiyonları, dijital sanat dosyaları, görüntü dosyaları ve NFT videoları kapsıyor.

Logan Paul'un 2.6 milyon dolar değerinde bir NFT koleksiyonuna sahip olduğu biliniyor.

Logan Paul'un 2.6 milyon dolar değerinde bir NFT koleksiyonuna sahip olduğu biliniyor.

Bir diğer girişimi ise 'Originals DAO' isimli ve merkeziyetsiz bir organizasyon olma özelliği taşıyor. Amaçları arasında yeni sanal merkezler oluşturmak ve sağlam temelli potansiyeli olan projeleri firmalarla tanıştırmak var. Önümüzdeki günlerde tüm bu girişimlerin faaliyete geçirilmesi bekleniyor.

Logan Paul tabii ki NFT ve kripto dünyasına yabancı değil.

Geçtiğimiz günlerde efsane yıldızdan benzer bir haber gelmişti.

Geçtiğimiz günlerde efsane yıldızdan benzer bir haber gelmişti.

CoinDesk'in bildirdiğine göre Paul, NFT ile ilgili ticari markalar için başvuruda bulunan ilk ünlü değil. Daha geçen hafta, rahmetli basketbol yıldızı Kobe Bryant'ın malikanesi ve Kobe Bryant, Kara Mamba ve Mambacita markaları için başvuruda bulunuldu. Bakalım bu platformlarla ilgili önümüzdeki günlerde neler duyacağız, yorumlarda buluşalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Logan Paul'un kendi NFT cüzdanını incelediği videosunu da meraklıları için buraya bırakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
5
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın