Görüş Bildir
Haberler
Nexon Ve Nat Games Mobil Rpg Oyunu İçin Anlaştı

Nexon Ve Nat Games Mobil Rpg Oyunu İçin Anlaştı

Durma Play
20.04.2016 - 22:59

Nexon Ve Nat Games Mobil Rpg Oyunu İçin Anlaştı

Nexon 1994 yilinda Güney Kore ' de kurulmus video oyunlari gelistirici ve yayinci sirkettir. Nexon EU ve Nexon Amerika olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Nexon EU bünyesinde dokuz adet oyun bulunmaktadir. Bu oyunlar, First Assault, Combat Arms, CS Nexon Zombies, United Eleven, Maplestory, Vindictus, War Rock, Atlantica, Dekaron dur. Kore, Amerika ve Avrupa basta olmak üzere milyonlarca oyuncusu mevcuttur. Türkiye'de en çok oynanan oyunlari WarRock ve Combat Arms'dir. 2015 yilinda First Assault Ghost in The Shell oyunu ile FPS oyunlarina yeni bir soluk getirmistir. First Assault oyunu su anda beta asamasindadir.

Nexon Cash , Nexon oyunlarinda kullanilan para birimidir. Nexon cash satin alarak oyundaki karakterinizi güçlendirebilir, oyun içeriginde bulunan silah, sapka, el bombasi gibi içerikleri edinebilirsiniz. 2015 yilinin basindan itibaren Durmaplay, Nexon cash Türkiye yetkili saticiligini yürütmektedir. Nexon cash yani NX ürünlerini oyunun sayfasindan Durmapay seçerek aktif edebilirsiniz.

Kaynak: https://www.durmaplay.com/oyun/nexon/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın