Görüş Bildir
Haberler
New York Gelinlik Moda Haftası'ndan Yazın Düğün Modası Hakkında İpuçları Veren 14 Gelinlik

etiket New York Gelinlik Moda Haftası'ndan Yazın Düğün Modası Hakkında İpuçları Veren 14 Gelinlik

Fulin
26.04.2017 - 13:39

New York'ta gerçekleşen Bridal Fashion Week, ünlü modaevlerinin gelinlik koleksiyonlarının görücüye çıktığı defilelere ev sahipliği yapıyor. 2018 gelinlik modasının tanıtıldığı bu defilelerden önümüzdeki yaz ve sonbahar için de ilham kaynağı olabilecek örnekleri sıralıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ten rengi ve örgü

1. Ten rengi ve örgü

Kırık beyaz, krem tonlarının renkli gelinlik kategorisinde kendine yer bulacağı ve bir süredir abiyede de popüler olan örme kumaşların gelinliklere de sıçradığı görülüyor.

2. Fütüristik

2. Fütüristik

Gelinlik tasarımının kraliçesi Vera Wang'in yeni koleksiyonu oldukça sıra dışı ve devrimsel görünüyor. Alışılmışın dışında detaylar ile klişeleşmiş modellere hareket katmak mümkün.

3. Gösterişli sırt detayları

3. Gösterişli sırt detayları

Önü dümdüz, sade; arkası ise kabarık, işlemeli gelinlikler çok moda olacak gibi duruyor. Yüzünün güzelliğini hiçbir detayın gölgelemesini istemeyen gelinler için ideal.

4. Büyük kurdeleler

4. Büyük kurdeleler

Hediye paketi gibi görünmeyi sevmiyor olabilirsiniz, ancak bu kurdeleler gerçekten çok şık duruyor. Kol ve belde kullanılan devasa kurdeleler yaklaşan trendin habercisi gibi.

5. Üç boyutlu işlemeler

5. Üç boyutlu işlemeler

Üç boyutlu dantelin ne kadar moda olduğunu bilmeyen yoktur. İşte onun yerini bu büyük işlemeler alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çift kat eteklerin dönüşü

6. Çift kat eteklerin dönüşü

Birkaç yıl önce günlük giyimde de fırtınalar estiren çift kat etekler, gelinliklere geri dönüyor. Altta mini, üstte uzun tül etek şeklindeki bu tasarım çoğu insana ucuz görünse de, bu tamamen tasarımcıyla ilgili. Sıcak yaz günlerindeki düğünler için hoş bir alternatif olabilir.

7. Hareketli etek uçları

7. Hareketli etek uçları

Düz giden bir gelinliğin etek ucunda katlar ve fırfırlar göze çarpan detaylar arasında. Özellikle balık modele çok yakışıyorlar.

8. İnciler

8. İnciler

Önümüzdeki yıl birçok gelinlikte inci detayları göreceğiz. Omuzlarda, kollarda, belki tek bir sıra olarak boyunda... Ancak bu trendin düğün gününde takı takmayı düşünen gelinlere göre olmadığını hatırlatmak lazım.

9. Büstiyer üstler

9. Büstiyer üstler

Üst kısmı bir büstiyer ya da korse gibi vücudu saran, belden aşağısı ise bolca tül olan modelleri sıkça göreceğiz. Sportif, modern ve şık duruyorlar.

10. Buz kraliçesi tonları

10. Buz kraliçesi tonları

Birkaç yıldır karşılaştığımız hafif mavi, gri tonlar yine gündemde. Sıra dışı seçimleri seven gelinler için.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kontrast

11. Kontrast

Herkes cesaret edemese de, siyah detaylar beyaz gelinliklere gerçekten elegan bir hava katıyor. İncecik bir şerit gibi küçük şekillerde de kullanılabilirler.

12. Viktoryen etkisi

12. Viktoryen etkisi

Kar kat etekler, kollar, boyun fırfırları... Şık ve herkesten farklı seçimlerden yana olan asil gelinler, Viktoryen döneminden etkilenen modellerde rahat edecektir.

13. Tok kumaşlar

13. Tok kumaşlar

Tafta, krep gibi normalde gelinlikle pek yan yana düşünemediğimiz tok ve güçlü kumaşlar kesinlikle gelinliğe bir ağırlık katıyor (her anlamda!). Bu nedenle sonbahar düğünleri için ideal görünüyorlar.

14. Sportif ve sade

14. Sportif ve sade

Düz, sade; belki sadece kumaşında, renginde hareket olan seçimler abartıyı sevmeyen, sportif gelinler için. Bu tür gelinliklerin bir avantajı da istediğiniz makyajı, saçı ve aksesuarı kullanmanıza izin vermesi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
101
79
35
9
9
8
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
alper arslan

#4 yemek yapmayı da bilse evlenilecek hatun.

Kafam Çok KARIŞIK

şeyma subaşının ilk fotoğraftaki iki elbiseui de düğününde giymesi😄