Görüş Bildir
Haberler
Neville Kariyerine Valencia'da Başlıyor

Neville Kariyerine Valencia'da Başlıyor

Enver K.
02.12.2015 - 15:36

La Liga ekiplerinden Valencia teknik direktörlük koltuğunu eski Manchester Unitedlı futbolcu Gary Neville'a emanet etti. Neville, kariyerindeki ilk teknik direktörlük deneyimine Valencia'da başlayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Nuno Espirito Santo'dan boşalan teknik direktörlük görevi için Gary Neville ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığı bildirildi.

Valencia Kulübü Başkanı Lay Hoon Chan, Gary Nevilile ile hızlı bir şekilde anlaşmaya vardıkları için memnun olduklarını belirterek, 'Manchester United ve İngiltere Milli Takımı'nda futbolcu olarak büyük bir kariyere sahip Gary, İngiltere Milli Takımı'nın teknik kadrosunda da tecrübe kazandı. İngiliz futbolunun en karizmatik isimlerinden biri olan Gary, futbol hayatı boyunca saha içinde ve dışında çok saygın bir kişi oldu' dedi.

İngiltere Milli Takımı'nda teknik direktör Roy Hodgson'ın yardımcılığını yapan ve ilk defa bir takımda teknik direktör olarak görev yapacak 40 yaşındaki Gary Neville ise 'Çok heyecanlıyım ve Valencia Kulübü'nde çok büyük bir fırsat yakaladığım için çok gururluyum. Valencia büyük ve prestijli bir kulüp. Futbolcu olarak da bu kulübü çok iyi hatırlıyorum' değerlendirmesini yaptı.

İngiliz teknik adamın, 6 Aralık tarihinde resmen göreve başlayacağı ve 9 Aralık'ta Şampiyonlar Ligi'nde Olympique Lyon'a karşı oynanacak maçta takımın başında olacağı belirtildi. Gary Neville'ın kardeşi Phil'in de yardımcı antrenörlük görevi üstlendiği Valencia'nın, La Liga'nın 14. haftasında sahasında Barcelona'ya karşı oynayacağı maçta takımın başında Salvador Gonzalez Voro yer alacak.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
0
0
0
0
0
0